Nappali szekrénysor: hogyan válasszuk ki a megfelelőt?

Nappali szekrénysor nélkül a nappalija üres és kényelmetlen lenne. A hagyományos nappali falai egy lakás kötelező felszereléséhez tartoznak, és nem hiányozhatnak egyetlen háztartásból sem. Önön múlik, hogy melyik típust választja. Érdemes azonban okosan dönteni, mert a nappali szekrénysor valószínűleg sokáig Önnel marad, és egy nagyon feltűnő bútor, amit garantáltan minden látogatója látni fog. Mit kell tehát figyelembe venni a kiválasztásakor?

1.1 Kontraszt

1.2 Anyag

1.1 Kontraszt

Mindenekelőtt fontos, hogy a nappali szekrénysor illeszkedjen a lakás méretéhez, ezért először alaposan mérje meg a fal hosszát, és rajzoljon egy tervet, hogyan szeretné, hogy kinézzen a helyiség. A nappali szekrénysor általában TV-asztalt, egy vagy több fali vitrineket, polcokat és komódokat tartalmaznak. Gondolja át, mire van igazán szüksége és mit valósíthat meg belőle. Nem feltétlenül kell a nappali teljes falát egy falhoz helyeznie. A készletet az egész nappaliban elhelyezheti. A nappali optimális falán elegendő hely van a TV-nek és tartozékainak. Választásánál azonban vegyük figyelembe, hogy a jövőben érdemes lehet nagyobb képernyős tévét vásárolni.

Nappali bútorsor Lesia 20 WZ LY (világítással)

1.2 Anyag

A faforgácslapból készült modern és olcsó nappali szekrénysorok sokféle mintával és színnel rendelkezhetnek. A minimalista vagy high-tech stílusra hangolt otthonokba ajánljuk a fényes, sima felületű nappali szekrénysorokat, amelyek nagyon modernnek tűnnek. Sőt, a karbantartásuk is nagyon egyszerű – csak törölje le őket egy nedves ruhával. A kis lakások nappali falai világos színűek legyenek, például fehér vagy krémszínű, mert ezek optikailag megnövelik a teret. A fekete nappali falai nagyon elegánsnak tűnnek, különösen, ha világítással ellátott nappali falakat választ. A színes LED fény kiemeli azokat a tárgyakat, amelyeket a polcokon vagy a vitrinekben kihelyez. Ugyanakkor lenyűgöző hangulatvilágítást hoz létre éjszaka. Az üvegajtós nappali falai nagyon praktikus megoldást jelentenek azoknak, akik nem szeretik a poros könyveket.

Nem számít, melyik nappali szekrénysort választja, a történet ezzel még nem ér véget. Szüksége lesz egy megfelelő méretű, színben és stílusban megfelelő dohányzóasztalra is. És természetesen a nappali szekrénysornak illeszkednie kell a többi bútorhoz. Ne feledje, hogy a kevesebb néha több, és a padlótól a mennyezetig érő nappali nem minden lakásban megoldás. Manapság az a trend, hogy „könnyíteni” kell a teret. Ha azt szeretné, hogy kompakt nappali fala rendezettebb legyen, ne zsúfolja túl a polcait, és hagyjon néhányat félig üresen. Ha ajándéktárgyakat szeretne kiállítani, jobb, ha valami nagyobbat, például vázát vagy dísztálat helyez ki. Az új nappali fala szellősebbnek tűnik, és akkor is értékelni fogja, ha porosodik.

Javasoljuk néhány kiegészítő vásárlását, amelyek hasznosak lehetnek az Ön számára.

  • Komód – Minden extra tárhely előnyt jelent.
  • Vitrin – Egy gyönyörű üveg vitrin minden nappalit, de akár a konyhát is megszépíti.
  • Szőnyeg – Meleg érzést ad otthona minden helyiségébe.
  • Kanapé – A legfontosabb bútor a nappaliban

Related posts

Emeletes ágy íróasztallal

Tavaszi környezetbarát nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítás