Hogyan válasszuk ki a megfelelő komódot?

A komódok még nem mentek ki a divatból. Praktikus és univerzális bútor, bármilyen helyiségbe illeszkedik. Könnyen helyettesítheti az ágyneműs szekrényt vagy egy kisebb szekrényt. Mi alapján válasszuk ki a megfelelő komódot?

A komód előnye, hogy kicsi, kompakt, nem feltűnően néz ki, és olyan dolgok is elférnek benne, amelyekhez máshol nincs elég hely.

1.1 Komód a nappaliban

1.2 Ügyes segítő a hálószobába

1.3 Komód a legkisebbeknek is

1.4 Töltse ki a teret

1.5 Karbantartás

1.1 Komód a nappaliban

A nappali fiókos szekrényének illeszkednie kell a nappali falához – sokuk része a készlet része. A komódok elegendő helyet biztosítanak CD-k, DVD-k, magazinok vagy társasjátékok tárolására.

A fiókos és ajtós kombinált komódok könyvek és egyéb olyan dolgok tárolására is alkalmasak, amelyeknek nem kell port gyűjteniük a nappaliban. Ha vizuálisan szeretné bővíteni a nappalit, egy fényes, fényes felületű komód lesz a megfelelő választás az Ön számára.

Az elegáns, sötét komód modernebb, minimalista enteriőrbe illik. Helyezzen rá egy vázát virágokkal vagy egy nagy tál gyümölccsel, és máris tárolóhelyet és tisztességes dekorációt kap a nappaliban. Mit szólna hozzá, ha a komódot minibárként használná?

Komód Kendal EKOM 3D1S (Gesztenye)

1.2 Ügyes segítő a hálószobába

A hálószoba komódjának meg kell felelnie a szoba általános stílusának. A rusztikus stílusban berendezett hálószobához egy faforgácslapból készült komód vagy egy tömörfából készült komód illik. A fényes és jellegzetes fém elemekkel ellátott komódok alkalmasak fém franciaággyal felszerelt hálószobákhoz.

A fiókos komódok elegendő helyet biztosítanak zokni, harisnya, fehérnemű, törölköző, terítő vagy lepedő számára. Javasoljuk, hogy válasszon mélyebb fiókokat, tartós fém oldalakkal.

Komód Jachim Juno New sonoma tölgy + fehér

1.3 Komód a legkisebbeknek is

A gyerekszoba szekrényének elég nagynak és mélynek kell lennie ahhoz, hogy a gyerekruhákon kívül a játékok is elférjenek benne. Az ajtók és fiókok kinyitásának könnyűnek és biztonságosnak kell lennie a gyermek számára. A gyerekszobába ideális komódok a fiókos és ajtós kombinált komódok, amelyek a legnagyobb variálhatóságot biztosítják.

Ha a komód szép, színes színű, egészséges anyagból készült (fa komódot ajánlunk) és megfelel a biztonsági követelményeknek (nincs éles széle), akkor a pubertás koráig kibírja gyermekét.

Komód Lavendon L6 (tölgy nash + fehér)
Gyerekszoba Gemo 1

1.4 Töltse ki a teret

Az előszobában, hallban vagy a szoba sarkában megállja a helyét egy praktikus sarokkomód vagy egy olcsó keskeny komód, aminek köszönhetően kihasználhatja az ürességtől fölöslegesen ásító teret. Például kalapokat, sálakat, kesztyűket és egyéb szezonális dolgokat tárolhat benne. A bejárati ajtó melletti komódon pihenhetnek a kulcsok és egyéb dolgok, amelyeket nem akar elfelejteni, amikor reggel elhagyja a házat.

Komód Morts 2

1.5 Karbantartás

Hogyan kell ápolni egy komódot, hogy a lehető leghosszabb ideig kitartson? Ha faforgácslapból készült komódja van, csak törölje le egy nedves ruhával. Rendszeresen szellőztesse ki a tömörfa komódokat, és ne tegye ki közvetlen napfénynek, túlzott hőnek vagy nedvességnek. Kezelje őket speciális, fából készült bútorokhoz való olajjal, és enyhén megnedvesített portörlővel törölje le róluk a port. Ha nem szereti a port törölgetni, vagy attól tart, hogy megsértheti a komódot, tegyen rá egy szép terítőt.

Komód Alyce Typ 26 (magasfényű fekete)

Javasoljuk néhány kiegészítő vásárlását, amelyek hasznosak lehetnek az Ön számára.

  • Komód – Minden extra tárhely előnyt jelent.
  • Vitrin – Egy gyönyörű üveg vitrin minden nappalit, de akár a konyhát is megszépíti.
  • Szőnyeg – Meleg érzést ad otthona minden helyiségébe.
  • Kanapé – A legfontosabb bútor a nappaliban

Tetszett a cikkünk? Ossza meg barátaival! 🙂

Related posts

Emeletes ágy íróasztallal

Tavaszi környezetbarát nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítás