Hogyan rendezzük be az előszobát praktikusan és stílusosan?

Az előszoba egyfajta bejárati kapu a lakásba vagy házba. Ez a helyiség teszi az első benyomást vendégekre. Emellett praktikusnak kell lennie, hiszen főleg kabátok, cipők és különféle kiegészítők tárolására szolgál. Mégis hogyan rendezzük be az előszobát?

1.1 Előszoba bútorok

1.2 Ruhásszekrény az előszobába

1.3 Kiegészítők az előszobába

1.1 Előszoba bútorok

A bútorüzletek nemcsak egyedi bútorokat, hanem készleteket is kínálnak. Az előszoba bútorait pontosan az Ön igényei és elképzelései szerint rendezheti el. Helyet kell biztosítani a kabátok, kabátok, sapkák, sálak és cipők tárolására. Érdemes gyakorlatiasabban gondolkodni, mert az előszobát a háztartás minden tagja naponta használja.

Előszoba Arletta III 24 DS. AR3

Mindenkinek kell lennie hova tenni a dolgait, és számolni kell a látogatókkal is. Az előszoba része lehet egy függő panel vagy egy keskeny gardrób. Ezután a kisebb kiegészítőket tárolhatja a szekrényben egy polcon, vagy felszerelhet egy külön polcot a függőpanel fölé. Van akinek elég egy két polcos cipőtartó, ami padként is szolgálhat, valakinek viszont tágasabb felhajtható cipőtartóra vagy komódra van szüksége.

Cipőtároló (cipősszekrény) Anabell (fehér)

Az előszoba garnitúra előnye, hogy minden bútor egy stílusban és színben kapható. Általában azonban nem okoz gondot további bútorok beszerzése ugyanabból a modellcsaládból, vagy az egyes darabok külön vásárlása. Az előszoba így kompaktnak tűnik, és összhangban lehet a nappali bútoraival stb.

Előszoba Precua (sonoma tölgy)

1.2 Ruhásszekrény az előszobába

Az előszoba elrendezése gardróbbal is megoldható, akár szabadon álló, akár beépíthető. A szekrények belsejében általában egy rúd található, így a szekrényben a kabátokat fogasokra lehet akasztani. Gyakran egy polccal vannak felszerelve, amelyen kiegészítők tárolhatók. A belső szervezők vagy a kiegészítő polcok lehetővé teszik a cipők tárolását is a szekrényben.

Szekrény Centaury Typ 57 (fehér + fényes fehér)

Ha egyedi gyártású beépített gardrób mellett dönt, biztos lehet benne, hogy az tökéletesen illeszkedik az előszobájába. Emellett rugalmasságot biztosít a belső tér elrendezésében is. A szekrényben polcok és elegendő hely van a különféle szervezők számára. Ráadásul az ajtók tolósak, így nem kell annyi hely, mint a klasszikus ajtónyitásnál.

Ruhásszekrény Margit 6 (fehér)

1.3 Kiegészítők az előszobába

Ne hanyagolja el az olyan kiegészítőket, mint a tükrök vagy a megfelelő világítás. Mielőtt elhagynánk a házat, a legtöbben a tükörbe nézünk, vagy előtte sminkelünk. Ha van tükör a szekrény ajtaján, akkor eggyel kevesebb probléma van. Ellenkező esetben tanácsos tükröt szerelni a hallba. Praktikus funkciója mellett vizuálisan bővítheti a teret. Akár nagy, akár kicsi, egy tükör biztosan nem hiányozhat.

Az előszobát kellően meg kell világítani. Ez elengedhetetlen dolog, mert az első dolog, amikor belép a szobába az, hog fölkapcsolja a világítást. A mennyezeti vagy fali lámpának meg kell világítania az egész teret. Ha a fő világítás elégtelennek tűnik, kiegészítheti például spotlámpákkal vagy a tükör feletti lámpával.

Önnek beépített gardróbszekrénye van az előszobában, vagy több bútorból rendezte be?

Javasoljuk néhány kiegészítő vásárlását, amelyek hasznosak lehetnek az Ön számára.

  • Szőnyeg – Meleg érzést ad otthona minden helyiségébe.
  • Komód – Minden extra tárhely előnyt jelent.

Related posts

Emeletes ágy íróasztallal

Tavaszi környezetbarát nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítás