A luxus nappali ma már nem csak egy álom

Valaki a legújabb bútortrendek szerint képzeli el a luxus nappalit bőrkanapéval és előtte fényes nappali szekrénysorral, valakinek a luxus szimbóluma egy tökéletes képpel rendelkező nagyméretű televízió, tiszta hangzású hangszórórendszerrel. Bárki kaphat luxust, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van.

1.1 A luxus nappali miatt nem szükséges kiürítenie a számláját

1.2 Ne felejtse el a minősgi világítást

1.3 Lépjen túl a fehér falakon

1.4 Ívelt képernyő vagy 3D-s kép?

1.5 Hogyan biztosítható a kiváló hangzás a TV-n

1.5 Javasoljuk néhány kiegészítő vásárlását, amelyek hasznosak lehetnek az Ön számára.

1.1 A luxus nappali miatt nem szükséges kiürítenie a számláját

Nem kell sok pénzt költeni a minőségi és luxus megjelenésű nappali bútorokért. Ha végignézi a kanapék széles választékát, biztosan talál egy érdekes és luxus megjelenésű darabot jó áron. Az ökobőrből készült huzat szinte megkülönböztethetetlen a jóval drágább természetes bőrtől. Ráadásul nem kell annyira aggódnia miatta.

U-alakú sarok kanapé Marlen (szürke + fekete) (J)

A kanapé mellé vásárojon egy kényelmes fotelt, a lábak megtámasztásának lehetőségével. A kényelem szimbóluma a klasszikus fülkagyló volt és továbbra is az. Felár ellenében masszázs funkcióval ellátott szék is beszerezhető. Egy fárasztó nap után gyönyörűen megpihenhet benne, ellazíthatja fáradt, fájó testét.

Fotel Kam (zöld)

A fényes felületek és a LED-es világítás fényűző hatást kölcsönöz a nappali szekrénysornak. Kicsit többet fog fizetni érte, mint egy klasszikus megjelenésű falért, de nem biztos, hogy nagy az árkülönbség. Ne féljen az üveg- és fémbútoroktól sem. Ne feledje, hogy a fényes felületek nehezebben tisztíthatók, mint a matt felületek.

1.2 Ne felejtse el a minősgi világítást

Ha magas a mennyezete, megengedhet magának egy hatalmas kristálycsillárt vagy egy modern dizájner lámpát. Egészítse ki a fő világítást állólámpával. Válassza úgy, hogy illeszkedjen a belső tér többi részéhez. Hogy tévézés közben ne legyen túl erős a fény, jó, ha a lámpában van egy dimmer, amivel szabályozható a fény erőssége. A dekorációs lámpák, amelyek például a bútor részét képezik, játékos, világos hangulatot varázsolnak a nappaliba.

Nappali bútorsor Isa 20 WS IC (világítással)

Szereti a tűz pislákoló fényét, de nincs kandallója? Vásároljon biokandallót, amelyhez nem kell kémény. Falra akasztható, padlóra vagy bútorra helyezhető. Higgye el, hogy bármilyen belső teret díszít, és mindenki irigyelni fogja Önt.

1.3 Lépjen túl a fehér falakon

A fényűző nappali merész színeket is tartalmaz, mint a lila, arany, barna vagy szürke. Ne az egész szobát fesse le velük, hanem csak egy falat vagy annak egy részét. Egy mintás henger használatával élénkítheti a festést. A jellegzetes motívummal ellátott tapéta, fotótapéta vagy matrica is érdekesen hat a falra.

Egy képpel élénkítheti a fehér falat. Ragaszkodik a klasszikus mesterek reprodukcióihoz, jellegzetes faragott és aranyozott keretben, vagy a modern művészetet választja szálcsiszolt rozsdamentes acél keretben? Ez tisztán az Ön ízlésétől és anyagi lehetőségeitől függ.

1.4 Ívelt képernyő vagy 3D-s kép?

Nem függ a legújabb trendektől, és szeretne spórolni? Megéri a klasszikus, nagyobb átmérőjű LCD-vel, amely lehetővé teszi a filmek nagy felbontású lejátszását, például USB-n keresztül. Ha úgy szeretné érezni magát, mint a moziban, vásároljon egy 3D TV-t. A technológiák fejlődnek, az árak pedig esnek.

Nappali bútorsor Shelly 27 GW SW22 (matt grafit + fényes grafit + matt fehér + fehér fényes)

A 3D technológiákat aktív és passzív technológiákra osztják. Az aktív szemüvegek nehezebbek, mert elektronikát és tápelemet tartalmaznak. Vezeték nélkül szinkronizálnak a TV képével, és nagy sebességgel felváltva sötétítik a bal és a jobb szemet, így 3D-s érzetet keltenek. Előnye a teljes felbontású kép.

A passzív sztereoszkópiához a mozikban használthoz hasonló polarizációs lencsékkel ellátott szemüvegre van szükség. A szemüveg szűri a képet, és minden szem egy kicsit mást lát. Az agy ezután egyesíti a képet, és 3D benyomást kelt.

Ön igényes néző, és a pénz nem jelent problémát Önnek? Vásároljon egy hajlított UHD TV-t. A hajtás miatt a képernyő nagyobbnak tűnik, mint amilyen, és valósághűbb a kép. A televízió jobb betekintési szöggel, négyszer nagyobb felbontással rendelkezik, mint a Full HD, és az alacsonyabb képminőséget képes UHD-vé alakítani.

1.5 Hogyan biztosítható a kiváló hangzás a TV-n

A kiváló, zaj és torzítás nélküli hang érdekében szerezzen be legalább öt vagy hét hangszórót. Egyes hátsó hangszórók vezeték nélkül is működnek, így nem kell attól tartania, hogy a kábelek akadályozzák. Helyezze az elülső hangszórókat fülmagasságban vagy valamivel magasabban. A legjobbak a saját állvánnyal rendelkező dobozok, de falra is akaszthatók. A hátsó hangsugárzóknak az első hangsugárzókkal azonos magasságban kell lenniük, de ha ez nem lehetséges, akkor kissé magasabban is.

A jó hangzás alapja az elülső dobozok, amelyek a hallgatóval együtt egy egyenlő oldalú háromszög csúcsait alkotják. A középső hangszórónak a kép közepén kell lennie, azaz a TV felett vagy alatt, a lehető legközelebb a fülmagassághoz, de soha ne a földön.

Egy minőségi mélynyomót szinte bárhol elhelyezhet a földön, lehetőleg egy fal mentén, de soha nem közvetlenül mellé. Próbáljon ki több helyet, és találja meg, ahol a legjobb a hang. Az olcsóbb mélynyomókat jobb a szoba sarkában elhelyezni.

A hátsó hangsugárzóknak a hallgató síkjában vagy kissé mögötte kell lenniük, azaz 90-110 ° -os szögben. A hátsó hangsugárzókra ismét érvényes az egyenlő oldalú háromszög szabálya, így a képernyőtől való ideális szög 150°. Minden hangszórónak azonos távolságra kell lennie a hallgatótól, reálisan legalább azonos távolságot kell tartani minden dobozpártól.

  • Elülső dobozok – a fülek magasságában, a hallgatóval egy egyenlő oldalú háromszög csúcsait alkotják
  • Középső hangszóró – a kép közepén (a TV felett vagy alatt), soha ne a földön
  • Mélynyomó – egy fal mentén, soha nem közvetlenül mellette, olcsóbban a szoba sarkában
  • Hátsó effektus hangszórók – a hallgató síkjában vagy kissé mögötte, 90-110 ° szögben
  • Hátsó hangszórók – az elülső hangsugárzókkal azonos magasságban, miközben a hallgató egyenlő oldalú háromszög csúcsait alkotja, a képernyő szöge 150 °
  • Hangszórók mindig egy párból, a hallgatótól azonos távolságra

Könnyedén biztosíthatja a jó hangzást egy automatikus kalibrációval rendelkező készlettel, amely szükség szerint mindent magától beállít. Különösen előnyös az atipikus belső terekben, ahol lehetséges a kézi kalibrálás, de sokkal munkaigényesebb.

1.5 Javasoljuk néhány kiegészítő vásárlását, amelyek hasznosak lehetnek az Ön számára.

  • Komód – Minden extra tárhely előnyt jelent.
  • Vitrin – Egy gyönyörű üveg vitrin minden nappalit, de akár a konyhát is megszépíti.
  • Szőnyeg – Meleg érzést ad otthona minden helyiségébe.
  • Dohányzóasztal – A nappalit el sem tudjuk képzelni dohányzóasztal nélkül.

Tetszett a cikkünk? Ossza meg barátaival! 🙂

Related posts

Emeletes ágy íróasztallal

Tavaszi környezetbarát nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítás