Széthúzható étkezőasztalok: praktika és esztétika egyben

A szétúzható étkezőasztalok ideális választás azok számára, akik élvezni szeretnék a rendszerezett étkezőt kényelmes helyszínnel a család és a vendégek számára. Ez a funkcionális bútordarab helyet foglalhat a kis vagy nagy konyhában, étkezőben vagy nappaliban. Mindennapi használatra kisebb méretben hagyhatja az asztalt, és ha vendégeket vár, könnyen kibővítheti néhány egyszerű lépésben.

  1. Az asztal méretét könnyen igazíthatja az igényeihez
  2. Válasszon az otthonához megfelelő asztalt
  3. Széthúzható étkezőasztalak: Praktikus és esztétikus megoldások a lakásba
  4. Fedezze fel a bővíthető étkezőasztalok sokoldalúságát: példák, amelyek ihletet adnak következő frissítéséhez
Étkezőasztal Fabian (artisan tölgy + fekete)

1. Az asztal méretét könnyen igazíthatja az igényeihez

  • Egy vagy mindkét oldalon lehajtható kiegészítő részek
  • Az asztallap kibővíthető további részek hozzáadásával egy vagy mindkét oldalon
  • Lehet használni pillangó mechanizmust, vagy az asztallapot elcsúsztatva a középső részhez lehet hozzáadni egy további részt.

Széthúzható konyhaasztalt vásárolva fontos figyelembe venni a megfelelő számú étkezőszékeket is. További székeket más helyiségekben is elhelyezhet, és amikor vendégek érkeznek, mindig lesz elég ülőhely. A legtöbb asztal fehér vagy világosfa színű, így tökéletesen illeszkedik minden belső térhez.

2. Válasszon az otthonához megfelelő asztalt

Téglalap alakú asztal – a legnépszerűbb alakú étkezőasztal, amely befér a nagy négyzet alakú vagy keskeny téglalap alakú helyiségekbe is. Fa asztal tökéletesen kiegészíti a hagyományos, rusztikus és skandináv stílusú ételeket. A széthúzható asztalok magasfényű felülettel vagy acél elemekkel nagyszerű választás a modern és elegáns belső terekhez.

Kerek asztal – alkalmas kis, négyzetes konyhákhoz és étkezőkhöz, inkább kevesebb embernek. Ha attól tart, hogy az asztal elfoglalja a belső teret, válasszon fehér vagy világos színű faasztalt. A kerek asztal használata kényelmes, mert nincsenek élei. Az oldalelemeknek köszönhetően az asztal nagyon funkcionális. Könnyen elhelyezhető a fal mellett, hogy helyet takarítson meg a konyhában.

Kerti asztal – a kerti expandálható asztalok, akárcsak a konyhaiak, számos előnnyel rendelkeznek, és ideálisak bármilyen kerti összejövetelhez vagy grillpartihoz.

3. Széthúzható étkezőasztalok: Praktikus és esztétikus megoldások a lakásba

4. Fedezze fel a bővíthető étkezőasztalok sokoldalúságát: példák, amelyek ihletet adnak következő frissítéséhez

Egy széthúzható étkezőasztal kiválasztása nem csak praktikus megoldás, de esztétikai szempontból is vonzó lehet. A különböző formák és stílusok lehetővé teszik, hogy az asztal megfeleljen a lakás belsőépítészeti stílusának és az étkezőméretnek. A kisebb konyhákhoz kis méretű, széthúzható asztalok állnak rendelkezésre, amelyek nagyobb helyet biztosítanak az étkező területen. Az ovális, kerek vagy négyszögletes asztalok bővíthetők a hosszabbítók segítségével, amelyek lehetővé teszik a vendégek számának növelését.

Fontos, hogy a széthúzható asztalhoz megfelelő számú étkezőszéket válasszunk, hogy kényelmesen és harmonikusan lehessen elférni az asztalnál. Az asztalok kiválasztásánál is figyelembe kell venni az anyagok minőségét és tartósságát. Az asztalok ára különböző méretük és stílusuk függvényében változó, de a jó minőségű széthúzható étkezőasztalok akár évtizedekig is tartósak lehetnek.

Étkezőasztal Nell (6-8 fő részére)

Ha szeretné megtekinteni a különböző széthúzható étkezőasztalokat, ajánljuk, hogy látogasson el a https://www.zondo.hu/etkezoasztalok-1/szethuzhato-20001/ weboldalra, ahol számos példa látható. Találhatók itt többek között ovális, kerek, négyszögletes és téglalap alakú asztalok is, különböző anyagokból és színkombinációkból.

Összességében, egy széthúzható étkezőasztal egy praktikus és esztétikai megoldás az étkező területén. Az asztalok széles kínálatában mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt, és a hosszabbítók segítségével kényelmesen befogadhatják a vendégeket. A megfelelő étkezőszékek kiválasztása és a minőségi anyagok használata biztosítja, hogy az asztal akár évtizedekig is tartós legyen.

Étkezőasztal Avery (6/8 személyes)

Érdekelheti Önt:

Hogyan válasszuk ki a megfelelő étkezőgarnitúrát?

Étkezőasztal: hogyan válasszuk ki az igazit?

6 hasznos tipp, mi alapján válasszunk étkezőasztalt

Related posts

BÚTOROK 2024-ben

Étkezőgarnitúrák – tökéletes bútorok az otthonába

2023-as trendek – konyhabútor