Hogyan válasszuk ki a megfelelő étkezőgarnitúrát?

Az ebédlőasztalhoz gyűlünk a családdal és a barátokkal, együtt eszünk és iszunk. A konyhában, az étkezőben, a nappaliban vagy a nyári teraszon az asztal a társasági események központjaként tölti be funkcióját reggeli, ebéd vagy vacsora közben. A legtöbben egy kész étkezőgarnitúrát választanak az étkezőbe. A garnitúra nagyban befolyásolja az étkező hangulatát.

Az étkezőasztalát azonban az egyes családtagok önállóan is használják. Laptoppal vagy tablettel ülhetnek mellé, iskolás korú gyermekei pedig házi feladatot írhatnak rajta. Tehát hogyan válasszuk ki a megfelelőt étkezőgarnitúrát?

1.1 Hívjon össze családi kupaktanácsot!

1.2 Praktikus étkezőgarnitúra

1.3 Változatok ízlése szerint

1.4 Anyagok és ápolásuk

1.1 Hívjon össze családi kupaktanácsot!

Az étkezőasztal és a székek azok a bútorok közé tartoznak, amelyekben minden családtagnak feltétlenül egyetértenie kell. Néha nagyon nehéz feladat, mert az étkezőasztalhoz megfelelő székek megtalálása sok időt vesz igénybe. Praktikus megoldás ebben az esetben az előre összeszerelt étkezőgarnitúrák. Velük biztos lehetsz abban, hogy az asztal és a székek száz százalékig passzolnak egymáshoz.

Étkezőszett Pomron (tölgy fehér craft) (6 fő részére)

1.2 Praktikus étkezőgarnitúra

Az étkezőbe szánt kész garnitúra praktikus választás kis és nagy háztartások számára egyaránt. Ha a hely engedi, vegyen egy családi étkezőgarnitúrát egy kicsit nagyobb asztallal. Ha a család négytagú, vásároljon nagyobb, 6 személyes étkezőgarnitúrát. A mindennapi étkezés során értékelni fogja az extra helyet – egy váza virággal vagy egy tál gyümölcs is elfér az asztalán. És ha egy látogató jön ebédelni vagy vacsorázni, akkor lesz hova leültetni.

A klasszikus ülőalkalmatosság alternatívája az étkezőgarnitúra, amelyben székek helyett egy pad található. Egy olcsó étkezőgarnitúra sarokpaddal helyet takarít meg a konyhában, de a pénztárcáját is kíméli. Nagyon kicsi előregyártott konyhába is alkalmas.

Sarok étkezőszett Joesph világos sonoma tölgy + safari (taburettel) (5 fő részére)

1.3 Változatok ízlése szerint

A variálható étkezőgarnitúrák az étkező elrendezésének lehetőségével az étkezőasztalon és a székeken kívül más, azonos kialakítású bútorokat is tartalmaznak.

Étkező Bawaria 2

Ha egységes stílusban szeretné berendezni étkezőjét, a bővített étkezőgarnitúrák nagyban leegyszerűsítik a munkáját. Saját belátása szerint a helyiséghez hozzáillő komódot, vitrint, polcos szekrényt, polcot vagy tükröt választhat. Ha nem tudja, mi lenne a legmegfelelőbb az étkezőbe, forduljon egy belsőépítészhez, aki a legmegfelelőbb kiegészítőket is javasolja az étkező hangulatossá tételéhez.

1.4 Anyagok és ápolásuk

Hogyan kell megfelelően karbantartani az étkezőgarnitúrákat? Az anyag, amelyből készültek, meghatározó. Ha fém és üveg kombinációjú étkezőasztalt választott a mindennapi étkezéshez, számítson rá, hogy az asztallapon látható lesz a szennyeződés. Ez a probléma megoldható, ha étkezéskor szép, színben összehangolt terítőket használunk.

Étkező szett Harald (4 fő részére)

A forgácslap + fém vagy forgácslap + szövet kárpit kombinációjával készült, kiváló minőségű étkezőgarnitúrák karbantartása kevésbé igényes. Csak törölje le az asztal felületét egy nedves ruhával, és rendszeres időközönként porszívóval porszívózza ki a kárpitokat.

Étkező szett Arvi (6 fő részére)

A tömörfából készült étkezőgarnitúrák masszívak és környezetbarátak. Fennáll azonban annak a veszélye, hogy a kiömlött italok vagy pohárlenyomatok megkarcolják vagy foltosodnak. Egy megfelelő alátét és terítő segít megóvni a fából készült étkezőgarnitúrát az idő előtti tönkremeneteltől.

Javasoljuk néhány kiegészítő vásárlását, amelyek hasznosak lehetnek az Ön számára.

  • Szőnyeg – Meleg érzést ad otthona minden helyiségébe.
  • Vitrin – Egy gyönyörű üveg vitrin minden nappalit, de akár a konyhát is megszépíti.
  • Étkezőszék – az étkezőasztal elengedhetetlen része.
  • Konyhaszekrények – az étkezőasztal és székek mellett a konyheszkrények is nagyban befolyásolják a konyha/étkező hangulatát.

Tetszett a cikkünk? Össza meg ismerőseivel! 🙂

Related posts

Emeletes ágy íróasztallal

Tavaszi környezetbarát nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítás