Gyerekágy – Mi alapján válasszuk ki?

A kicsik ideális alvásának megteremtése otthoni körülmények között, lépcsőzetes munka. A gyerekszobát, sőt a hálószobát is változtatni kell a gyermek életkorának megfelelően. Főleg az ágyról van szó. Minden korosztály más ágyat igényel. A teljes választékban több tucatnyi gyerekágy változat található, különböző kivitelben és színben.

Gyerekágy vásárlásakor az internet átböngészése előtt gondolja át, hogy az új bútor hogyan fog harmonizálni a meglévő berendezéssel, és hogyan tölti be az egész szobát. Még a gyerekszobában sem szabad megfeledkezni az egész tér légies voltáról, hogy az eredmény ne keltsen nyomasztó benyomást. Kisebb gyerekeknek tálalószekrényes ágyat vásároljunk, emeletes ágyakhoz védőkorlát feltétlenül szükséges.

Emeletes ágy 80 cm Sana éger (tömörfa ágyráccsal és matraccal) (fenyő)

1.1 Ne fukarkodjon a gyerekek ágyválasztásánál, ők is ugyanolyan minőséget érdemelnek, mint Ön

1.2 A fiúk nagyszerűen fognak aludni egy versenyautó kialakítású ágyban

1.3 Megfelelő alvás

1.4 A tárolóhellyel rendelkező ágyak helyet biztosítanak ágyneműnek és szezonális ruháknak

1.1 Ne fukarkodjon a gyerekek ágyválasztásánál, ők is ugyanolyan minőséget érdemelnek, mint Ön!

A túl nagy ágy eleinte használhatatlan. Gyerekágyakat 160 centimétertől kezdődően találhat. Egyes típusoknál az ágy az egyik vagy mindkét végének lehajtásával bővíthető. A gyermek számára legalább 80 centiméter széles ágyat válasszon, az ágy ideális magassága még matraccal is 45-55 centiméter. Ügyeljünk arra, hogy ne spóroljunk a választásnál, egy kisgyermeknek is ugyanolyan minőségű matraca legyen, mint egy felnőttnek.

Gyerekágy 90 x 200 cm Keith (ágyráccsal és tárolóhellyel) (borovi fenyő)

A matrac kiválasztása előtt összpontosítson az ágyrácsra. A boltokban akár masszív lécekből készült, akár állítható is kapható. Ne feledje, hogy a túl puha ágy káros a kicsikre, nem tartja meg a csigolyák helyes helyzetét, és a gyermek gerince ilyenkor hajlamosabb a növekedési rendellenességekre. Győződjön meg arról, hogy az ágy megfelelően szellőzik a felhasznált anyagoknak köszönhetően.

Gyerekágy 90 x 200 cm Tiana (ágyráccsal és tárolóhellyel) (borovi fenyő)

Tisztázza azt is, hogy melyik anyagot részesíti előnyben. A természetes tömörfa remekül néz ki, a bútorok robusztusak és kibírják a különösen okos gyerekek feltételezett bohóckodásait. De bele kell törődni, hogy több karbantartást igényel. A laminált ágyaknak viszont lényegesen nagyobb a színválasztéka, a gyerekek is lelocsolhatják, ugyanis könnyen és egyszerűen tisztítható.

1.2 A fiúk nagyszerűen fognak aludni egy versenyautó kialakítású ágyban

A gyerekágyak között számos minta, méret, dizájn és tematikus sorozat és szín kapható. Egy fiú számára egy sportautó kialakítású ágy nagyszerű, a lányokat csúszdával, stilizált kerttel vagy redőnnyel ellátott házzal viszik el az ágytól. A kiságy csodálatosan néz ki, mintha egy szarkalábakon álló mesebeli házikó tökéletes mása lenne.

Egyszemélyes ágy 80 cm Stevie (ágyráccsal a matracom)

A nagyon népszerű, Forma 1-es versenyautó formájú ágyat különösen a kis versenyzők fogják szívesen fogadni, szinte száz százalékig biztos lehet benne, hogy minden este izgatottan várják majd az alvást emiatt. Több szín és minta közül választhat.

A tömörfa „lépcsők” is népszerűek. Lehet bennük tárolóhely, de van a piacon fenék nélküli emeletes ágy is, ahova könnyedén elhelyezhetsz gyerekasztalt vagy polcot.

Szilárd korláttal ellátott ággyal biztosíthatja gyermekeinek biztonságos alvását. Nem kell annyira félni attól, hogy vad álmok vagy elsöprő „utazás” után gyermeke sérüléssel a földre kerül. A korlátok is változtathatók, színkombinációban és többféle árnyalatban is megvásárolhatók. Általában a verekedések a testvérek között törnek ki egy pótágy miatt, egy kihúzható fiók formájában.

Egyszemélyes ágy 80 cm Cada (borovi fenyő) (ágyráccsal és tárolóhellyel)

1.3 Megfelelő alvás

Ne felejtsük el, hogy a gyermek jó alvásának alapja az ágy megfelelő elhelyezése. A kínai Feng Shui tanítása szerint a fejrészt egy szilárd falhoz kell tenni, és az ablak és az ajtó közötti közvetlen vonalon kívülre kell helyezni. Ne hagyjon az ágy felett mozgó játékokat, amelyek megzavarhatják a gyermekek nyugodt alvását. Ugyanígy jobb, ha nem hagyunk polcokat közvetlenül az ágy fölött a falon lógni.

1.4 A tárolóhellyel rendelkező ágyak helyet biztosítanak ágyneműnek és szezonális ruháknak

Zárt függönnyel vagy redőnnyel biztosíthatja a szükséges harmóniát a gyermek hálószobájában. Ha lehetséges, éjszaka mindig hagyja zárva az ajtót. Küzd egy kicsit a gyerekszobában a hellyel? A tárolóhellyel ellátott ágyak segítenek a gondok leküzdésében. Itt találhat helyet ágyneműknek, szezonális ruháknak, felesleges vagy akadályozó játékoknak.

Gyerekágy Ruth IV S (Fehér + Lila) (ágyráccsal és matraccal)

Kevés dolog olyan fontos, és olyan mértékben befolyásolja az egész nap általános hangulatát, mint a minőségi alvás. Ez a gyerekekre százszor inkább igaz. Egy vagy több különböző korú gyermeke van otthon: Mindenképpen próbáljon békés helyet kialakítani számukra, ahol csak szép álmokat álmodhatnak, és teljesen nyugodtan érzik magukat a következő napon.

Legyen szó tömör, laminált vagy emeletes ágyakról kicsiknek vagy nagyoknak, fordítson kellő figyelmet a vásárlásukra. Átlagosan életünk egyharmadát töltjük ágyban, és a gyerekek minden bizonnyal megérdemlik, hogy reggel úgy ébredjenek, mint Ön frissen, kipihenten és tele energiával.

Kiegészítők.

Fogasok. A ruhafogas vagy egy egyszerű akasztó elengedhetetlen része a gyerekszobába, ezért nagyon fontos, hogy olyat válasszunk, amely elegendő tárolási lehetőséget nyújt és egyben illik a berendezés többi darabjához is.

Babzsákok. A babzsákok tökéletes illenek a gyerekszobába. Tanulás és játék után tökéletes pihenőhelyet nyújt a gyerekeknek.

Szőnyegek. A szőnyegek a legtöbb előnye a kellemes puhaságuk, ami szinte stresszoldó lehet. Kisebb méretben pedig remekül kiegészítik a hideg csempét és a csúszós padlóburkolatot.

Egyszemélyes ágy 70 cm Fairy (ágyráccsal és matraccal)

Új ágyat vett a gyerekeinek? Írja meg kommentben a cikk alatt, hogy mi alapján választotta ki, mi vezérelte Önt a vásárlás során, és adjon tanácsot a többi olvasónak.

Javasoljuk néhány kiegészítő vásárlását, amelyek hasznosak lehetnek az Ön számára.

  • Komód – Minden extra tárhely előnyt jelent.
  • Vitrin – Egy gyönyörű üveg vitrin minden nappalit, de akár a konyhát is megszépíti.
  • Szőnyeg – Meleg érzést ad otthona minden helyiségébe.
  • Szekrények – Ideális segédeszköz a ruhák és divatos kiegészítők elrendezéséhez

Tetszett a cikkünk? Ossza meg ismerőseivel 🙂

Related posts

Emeletes ágy íróasztallal

Tavaszi környezetbarát nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítás