SZÉPÍTSE RÉGI HÁLÓSZOBÁJÁT ÚJ BÚTOROKKAL

Az egészséges alvás elengedhetetlen alapja a napközbeni jó közérzetnek és ezáltal a minőségi munkavégzésnek. Több éve van otthon egy kellemes hálószobája, de valami még mindig nem stimmel? Adjon neki más külsőt, dobja fel a szobát új bútorokkal. Ne felejtse el azonban, hogy ideális esetben életének egyharmadát a hálószobában tölti, ezért alaposan gondoljon át minden beavatkozást a belső térben.

Franciaágy

Ha már régóta alszik egy ágyon, és szeretne ezen változtatni, frissítsen fel néhány szabályt a minőségi alvás érdekében. Az ágy szélessége legalább 80 cm, magassága pedig még a matraccal együtt is 45 és 55 cm között legyen. Az ágy kívánt hosszához adjon hozzá körülbelül 25 cm-t az alvó magasságához. Franciaágy esetén az ideális szélesség 180 centiméter, ekkor az ágy körül három oldalon 80 centiméter körüli szabad térnek kell lennie.

1.1 A fenyőből készült ágy meg fogja lepni erejével és festési lehetőségeivel

1.2 Általában nem nélkülözheti tárolóhelyeket egy modern hálószobában

1.3 A futonágyakat napközben más módon használhatja, és helyet takaríthat meg

1.4 Kiegészítők a hálószobába

Franciaágy 160 cm Sherill (fehér) (ágyráccsal)

Az internetes oldalak széles választékot kínálnak Önnek, a választás csak az Ön ízlésén és anyagi lehetőségein múlik. Szó szerint a hálószobák királynői a népszerű tömörfa ágyak. Gyönyörű természetes mintájukkal, illatukkal és széles színválasztékukkal fogják Önt elkápráztatni. Valószínűleg Ön kapja meg a legdrágább, de mindenképpen csodálatra méltó, „örökkön-örökké” tömör tölgy ágyat. Ilyen bútorokkal mindenképp új arculatot kölcsönöz a szobának.

1.1 A fenyőből készült ágy meg fogja lepni erejével és festési lehetőségeivel

A tartós és rugalmas lucfenyőből készült ágyak olcsóbbak. Tetszeni fog a tömör fenyőből készült ágy is, szokatlan festési lehetőségekkel. A bükk ágy egy kicsit más kategóriába tartozik. Ennek a szokatlan kialakítású keményfának a népszerűsége folyamatosan növekszik. Az ágy az illesztéseknél nem dőlhet meg vagy térhet el, és az anyagon nem lehet repedés és egyenetlenség.

Franciaágy 180 cm Jama (masszív bükk)

Próbáljon meg minél alaposabban szellőztetni, hogy a levegő átáramoljon a hálószobán, és ne töltse fel feleslegesen az ágy alatti teret tárolt holmikkal. Jó alvási környezetet teremt, és elriasztja a nedvességet szerető atkákat. A szakértők szerint egy személy körülbelül 1,5 liter izzadságot izzad éjszaka, és átlagosan 45-ször fordul meg. Ezért ügyeljen arra, hogy az ágyai minőségi ágyráccsal és a súlyának megfelelő matraccal rendelkezzenek.

1.2 Általában nem nélkülözheti tárolóhelyeket egy modern hálószobában

Egy modern lakásban a hálószoba gyakran nem csak alvásra és pihenésre szolgál, hanem ruhák tárolására is szolgál, és szűkös hely esetén otthoni irodaként is használható. Általában nem nélkülözheti a tárolóhelyeket, még akkor sem, ha továbbra is az a tendencia, hogy a hálószobát minimálisan rendezzék be. Helytől függően válasszon sarok-, klasszikus vagy beépített tolóajtós gardróbot. Ilyen bútorokkal egyszerűbbé teheti a dolgati tárolását.

Gardróbszekrény Baker IV (choco)

Kiegészítők

Milyen bútorokkal érdemes berendezni a hlószobát? Az összes szükséges dolog tárolásához használja a különféle kiegészítőket, fiókokat és polcokat. Helyezze el a leggyakrabban használt dolgokat a fiókokba körülbelül 120 cm magasságig, így mindenre jó rálátása lesz. A hálószobában a rend érdekében további tárolófelületekkel, állványokkal könnyítheti meg a dolgát.

Vonzza az exkluzivitás, és van elég helye? Esetleg vegyen egy dizájner ágyat, vagy baldachinosat. A luxust és a kényelmet élvezheti egy kör alakú ágyban, amely azonban csak nagyobb szobákba alkalmas. Az elmúlt években a piacon megjelent raklapból készült hálószobabútorok nagyon nem szokványosak, de érdekesek, és saját kezűleg is elkészítheti.

Egyre népszerűbbek a használt raklapokból készült bútorok. Az ágyak, fotelek, kerti kanapék, dohányzóasztalok és egyéb bútorok teljesen eredetiek. Az anyag minden érdeklődő számára megfizethető, a fa korának és állapotának megfelelően több kategóriában.

1.3 A futonágyakat napközben más módon használhatja, és helyet takaríthat meg

A lakásban a helytakarékosságot az elmúlt évek érdeklődésének köszönhetően, a Japánból származó futon ágyak kínálják. Ez egy fából készült szerkezet, futonnal kiegészítve – egy természetes matrac, amelyet összehajtva tárolhat. Ennek köszönhetően az ágyat nappal az alvástól eltérő módon is lehet használni.

Franciaágy 160 cm Gary Typ 20

A modern hálószoba világos benyomást kelt, amit többek között a használt színek is befolyásolnak. Szeretne festeni, és szereti a melegebb árnyalatokat? Válassza a tompa narancssárga vagy sárga árnyalatokat, vagy a gyakran ajánlott bézs, kék vagy lila világos árnyalatait. A jellegzetes vörös és élénk színek kényelmetlenül zavarják azt, ami nem tartozik a hálószobába.

Ha szeretne minden problémát gyorsan és egyszerűen, sok keresgélés nélkül megoldani, vásároljon modern hálószobagarnitúrákat. Beszerezheti fából vagy laminált anyagból, végtelen számú kivitelben. Bútorai egységes stílusban maradnak, ráadásul komplett hálószoba vásárlásakor jelentős összeget megtakaríthat. Ezenkívül a laminált szinte minden belső térbe illeszkedik, és szinte nem igényel karbantartást.

Hálószoba Hayle 1 (fehér + magasfényű fehér)

A hálószoba legyen a legkellemesebb és legkényelmesebb helyiség, ezért ne becsüljük alá a modernizálását sem. Ha azonban Ön és partnere is mindenben megegyezik a belső tér javítása során, akkor Ön nyert. Éjszakai pihenése csak így lesz minden tekintetben frissítő.

1.4 Kiegészítők a hálószobába

Éjjeliszekrények. A polcos vagy fiókos éjjeliszekrény minden ágy vagy kanapé mellé elfér, így tárolóhelyet biztosít kedvenc tartozékainak.

Komód. Minden rendelkezésre álló tárhely előnyt jelent. Fiókokban és szekrényekben való tárolást biztosít

Ruhásszekrény. Ideális segítség a ruhák, kiegészítők elrendezéséhez.

Lámpák. Meghitt légkör megteremtését biztosítja. Ha lefekvés előtt könyvet olvas, vagy kedvenc sorozatát nézi a tévében, az éjszakai lámpa nagyon hasznos.

Úgy döntött, hogy felfrissíti hálószobabútorait, és új külsőt ad neki? Mondja el a többi olvasónak, honnan merítette az ihletet, és hogyan lehet a legjobban szépíteni a hálószobát.

Tetszett a cikkünk? Ossza meg ismerőseivel 🙂

Related posts

Emeletes ágy íróasztallal

Tavaszi környezetbarát nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítás