Rendezze be otthonát „virágokkal”

A hosszú téli és hideg idő után jön a tavasz és vele együtt a virágzó természet. Ön is szereti az évnek ezt az időszakát, amikor kint kezdődik a színek és illatok koncertje? Rendezze be otthonát virágos bútorokkal, a lakástextilig. Egy kis ügyességgel saját maga is díszítheti bútorait virágmotívumokkal. Ön hgy áll a virágokkal?

1.1 Az élővirág szinte minden belső térbe illik

1.2 Díszítse saját bútorait virágmotívumokkal

1.3 A virágok nemcsak a kanapén, hanem a padlón is jól mutatnak

1.1 Az élővirág szinte minden belső térbe illik

Élővirágokból a legegyszerűbb és legtermészetesebb dekorációt készítheti el. Gyakorlatilag mindenhol lehet kapni, például a nemes orchideák gyönyörűek. Helyezze őket fény közelébe, de ne tegye ki közvetlen napfénynek. Élővirággal kontrasztos helyeket alakíthat ki otthonában. Hangsúlyozza színüket egy megfelelő vázával vagy virágcseréppel, és adjon hozzá apró dekorációkat.

Foto: © Depositphotos.com/2mmedia

Készítsen nagyszerű dekorációkat virágmintás szövetekkel. Töltse meg velük a feszítőkereteket, melyeket hobbipiacokon vagy művészek speciális üzleteiben találhat meg.

A virágzó romantika nem kell, hogy csak a kert és a kültéri környezet előképe legyen. Hagyja, hogy belső terei a szó szoros értelmében kiviruljanak, például a fotelek, asztalok és lámpák gyűjteményével, melyek azonos kárpitszövettel kézültek. Érdekes mintákat kap a falon sötétedés után egy lámpával és virágmintás árnyékolóval. A virágmotívum klasszikus, modern és vidéki stílusú belső terekbe is beilleszthető, de ne zsúfolja túl a helyiséget.

Háromszemélyes kanapé Bernadette (kék + fehér)

Legyen türelmes, és keresse meg a megfelelő anyagokat és tárgyakat. Nem feltétlenül kell, hogy csak textil legyen.A megfelelő motívumokkal festett történelmi komód igazi virágos hangulatot varázsol lakásába. Ne feledje azonban, hogy egy kis hálószobában ne használjon túl merész mintákat az egészséges alvás érdekében.

1.2 Díszítse saját bútorait virágokkal

Elege van az unalmas bútorválasztékból? Díszítsen Ön is virágmotívumokkal egy szép darabot, egyáltalán nem nehéz. Próbálkoztam régebbi bútorok átalakításával. Először csiszolja le csiszolópapírral a tartós komódot, és fesse le egy választott matt színnel. A boltból a díszített, stilizált virágokat a legjobb, ha szabálytalanul ragasztjuk a fiókok előlapjára, óvatosan simítsuk el, és óvatosan permetezzük be színtelen lakkal.

A domináns dekorációk egy modern lakásba megvásárolhatók szőnyeghez vagy a tapétához. A klasszikus és romantikus enteriőrhöz válasszon kisebb mintát vagy valósághű virágkoncepciót. Ha csak apró dolgokon szeretne változtatni virágmintával, akkor nézee meg az étkészleteket, kiegészítőket és dekorációkat.

Fotel puffal Aevo (rose 14)

A közkedvelt kiegészítők között megtalálhatók a különféle tégelyek, csipkével és virágképekkel díszítve, zománcozott bögrél, tálak és társaik.

A családja nem osztozik a virágmotívumok iránti lelkesedésében? Akkor csak a hálószobát díszítse virágos lepedőkkel. Ne féljen a virágokat más mintákkal kombinálni. Jól mutatnak a négyzetek, csíkok és pöttyök társaságában. De a pasztell vagy telített színű monokromatikus felületek mellett is érdekelni fogják.

Kombinálja a dekorációt és az élő növényeket egy modern konyhában. Függő kosarakba tegye a fűszernövényeket, hogy mindig frissen kéznél legyenek. Az egyre népszerűbb, virágmotívumokkal díszített grafikai üvegekből ezután dekorációt kaphat, a konyhapult mögött fali panelek formájában. Megvédik a falat a maradandó károsodástól.

1.3 A virágok nemcsak a kanapén, hanem a padlón is jól mutatnak

Szőnyeg 80×150 cm Sonny typ 2

Ne spóroljunk a virágmintákkal a fürdőszobában sem. Az üzletek fürdőszobafüggönyön, csempén vagy szőnyegen kínálják őket. A virágok motívuma a fürdőkádakon vagy a higiéniai berendezéseken is megtalálható.

Számos lehetőség kínálkozik lakása újjáélesztésére. A virágmotívumok remekül mutatnak a teljesen üvegajtókon és paneleken, vagy a fóliázott ajtókon digitális grafikákon. Ily módon erőfeszítései közvetlenül egy virágzó nyári rét közepére juttatják Önt, ahol az igazi tavaszi és nyári jó közérzetet élvezheti. Örömmel térhet haza, hogy egy családias és barátságos környezetben pihenjen. Rendezze be otthonát virágokkal!

Javasoljuk néhány kiegészítő vásárlását, amelyek hasznosak lehetnek az Ön számára.

  • Komód – Minden extra tárhely előnyt jelent.
  • Szőnyeg – Meleg érzést ad otthona minden helyiségébe.
  • Kanapé – A legfontosabb bútor a nappaliban
  • Dohányzóasztal – A nappalit el sem tudjuk képzelni dohányzóasztal nélkül.

Tetszett a cikkünk? Ossza meg barátaival! 🙂

Related posts

Emeletes ágy íróasztallal

Tavaszi környezetbarát nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítás