A rusztikus bútor a konyhába ma is nagyon trendi

A szigorú, hideg minimalizmusból az emberek visszatérnek a hagyományos stílushoz, amely minden stílusnál jobban felkelti bennünk az igazi családi jólét érzését. A rusztikus vidéki stílus minden belső helyiségben alkalmazható, beleértve a konyhát is. A következő sorokban kínálunk néhány inspirációt, hogy tökéletes legyen leendő hagyományos rusztikus konyhája. Az alapot a rusztikus bútor fogja képezni.

1.1 A rusztikus konyhabútor önmagában dekoráció

1.2 Egy nagy, tömör asztal a figyelem középpontjában

1.3 Pamut textíliák világos natúr árnyalatokban

1.4 Kiegészítők

1.5 Ne vigye túlzásba a fával

1.1 A rusztikus konyhabútor önmagában dekoráció

Hagyományos ételeket főzni a nagymama receptkönyvéből egy gyönyörű rusztikus konyhában sok jelenlegi és leendő háziasszony álma. A rusztikus konyhának megvan a maga egyedi hangulata, amely feltűnően emlékeztet a nagymamák konyhájában uralkodóra.

A rusztikus konyhák jellemző elemei a díszített konyhaszekrényajtók, sárgaréz fogantyúk, sok kis fiók, luxus párkányok a konyhabútor tetején és nem utolsó sorban egy klasszikus mosogató. Ne felejtse el párosítani a kereszt alakú vízcsapokkal, amelyek felváltják a modern csaptelepet.

Konyha Felicia 260 cm

1.2 Egy nagy, tömör asztal a figyelem középpontjában

Egy hagyományos rusztikus konyhából biztosan nem hiányozhat egy nagy masszív fa asztal, amelynél az egész család kényelmesen elfér. Nem kell azonnal új bútorért nyúlni. Egy rusztikus konyhában is keresettek a befejezetlen bútorok, vagy a helyiségnek megfelelő vidéki kinézetet adó patinás bútorok.

1.3 Pamut textíliák világos natúr árnyalatokban

A rusztikus konyha kiegészítőket igényel textil formájában. Keressen világos,természetes árnyalatú pamut vagy len szöveteket. Használja őket függöny vagy asztalterítő formájában.

1.4 Kiegészítők

A kiegészítők természetesen a hagyományos konyha fontos részét képezik. Remek és egyben praktikus választás a hagyományos kerámia étkészlet, amelyet üvegvitrinben állíthat ki, de akár fém virágcserepek is, amelyekbe finom illatos fűszernövényeket ültethet.

1.5 Ne vigye túlzásba a fával

A fa felhasználása leginkább egy rusztikus konyhára jellemző. A hagyományos, fából készült rusztikus bútor jelenti az alapot. De ügyeljen arra, hogy ne vigye túlzásba, és a fa barna színe egyensúlyban legyen a padlóval és a csempével. Ezért ajánlott klasszikus fehér kerámia és fehér csempék használata padlóként, amelyek a fával gyönyörű kontrasztot hoznak létre.

Javasoljuk néhány kiegészítő vásárlását, amelyek hasznosak lehetnek az Ön számára.

  • Szőnyeg – Meleg érzést ad otthona minden helyiségébe.
  • Vitrin – Egy gyönyörű üveg vitrin minden nappalit, de akár a konyhát is megszépíti.
  • Étkezőszék – az étkezőasztal elengedhetetlen része.

Tetszett a cikkünk? Ossza meg ismerőseivel, barátaival! 🙂

Related posts

Emeletes ágy íróasztallal

Tavaszi környezetbarát nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítás