Hogyan válasszuk ki a megfelelő vitrint?

A vitrinek a kedvenc tárgyaink bemutatására szolgálnak. Az üvegajtó mögött jól láthatóak és egyben biztonságosak lesznek. Hogyan válassza ki a legmegfelelőbb vitrint házához vagy lakásához?

Elsősorban a méret és az alapján válasszon, hogy az új vitrin illeszkedik-e a szoba általános stílusához.

Különféle könyvek, műalkotások, nyaralási emléktárgyak, edények, nagymama porcelánjai, poharak, oklevelek, különféle tárgygyűjtemények és minden más menedéket találhat itt.

1.1 Átlátszó vagy matt üveg?

1.2 Hogyan válasszuk ki a megfelelő formát?

1.3 Hangulatot teremtő vitrin

1.1 Átlátszó vagy matt üveg?

A vitrin megkülönböztető jellemzője, amely megkülönbözteti a polcos szekrénytől, az üveg. Az átlátszó üveges vitrinek a legelterjedtebb típusok, mivel ezek segítségével láthatja, hogy pontosan mit is rejtenek belül. Minden kincse gyönyörűen kiemelkedik itt, amiben Ön és látogatói is élvezni gyönyörkodhetnek.

Fali vitrin Fritz 23 WW FY 41 (világítással)

A praktikus üveges vitrinek megóvják dolgait a portól. Fontos azonban, hogy tisztán tartsa és rendszeresen mossa le őket, akárcsak az ablakokat. Valószínűleg nem tetszene egy vitrin, amelynek üvegén csíkok vannak.

Ez a probléma nem lesz annyira feltűnő, ha mattüveges vitrint választ. Kevésbé igényes a karbantartásuk, nem lesz látható rajtuk minden ujjlenyomat. Ugyanakkor kevésbé átlátszóak is, így csak sejteni lehet, mi rejtőzik az ajtók mögött. Az ilyen vitrinek különösen alkalmasak mindennapi konyhai eszközök tárolására.

Fali vitrin City Typ 96 (Tölgy Artisan + Grafit)
Vitrin Oslo 75461

1.2 Hogyan válasszuk ki a megfelelő formát?

A magas vitrinek szépek és elegánsak, a nagy könyvek, vázák, szobrocskák jól kitűnnek bennük. A kiváló minőségű egyajtós vitrinek minimalista megjelenésűek, míg a két- és többajtós vitrinek praktikusak.

Vitrinek szekrény Kendal EWIT 2D2S (Gesztenye)

A falon fekvő vízszintes vitrinek és a felépítményes vitrinek könyvek elhelyezésére is alkalmasak. Ha nagy magasságba vagy a mennyezet alá szereli őket, javasoljuk, hogy olyan könyveket tegyen bele, amelyeket ritkán olvas.

Vitrinek szekrény falra Porsche SFW1W

A vitrinek alkalmasak munkahelyi vagy számítógépes asztalokhoz is az otthoni dolgozószobában vagy az irodában. A nappaliban egy ilyen falra szerelhető vitrin helyettesítheti a szekcionált nappali szekrénysort. Csak fel kell szerelni a falra, például TV-asztal, szekrény vagy komód fölé.

Vitrinek szekrény Kendal EWIT 2D2S (Gesztenye)

Vannak kihasználatlan sarkai a lakásban, és nem tudja, mit tegyen beléjük? Ezt a problémát megoldják a forgácslapból készült sarokvitrinek és a sarokvitrin felépítmények. A sarok esztétikusan ki lesz töltve, és helyet kapnak azok a dolgok is, amelyek egyébként valahol egy fiókban lapulnának. Ilyen formjú vitrint is talál a kínálatunkban.

1.3 Hangulatot teremtő vitrin

Ha szereti a fény és az árnyék játékát, gondoljon a vitrinben hangulatos LED-világítás használatára. A modern világítással ellátott vitrinek további dimenziót adnak a nappalinak. Főleg, ha üveget vagy fényes művészeti tárgyakat állít ki benne, akkor arra számíthat, hogy kedvenc dekorációi még éjszaka is feltűnnek.

Fali vitrin Naomi 23 WSH N2 (világítással)

Javasoljuk néhány kiegészítő vásárlását, amelyek hasznosak lehetnek az Ön számára.

  • Komód – Minden extra tárhely előnyt jelent.
  • Szőnyeg – Meleg érzést ad otthona minden helyiségébe.
  • Kanapé – A legfontosabb bútor a nappaliban
  • Dohányzóasztal – A nappalit el sem tudjuk képzelni dohányzóasztal nélkül.

Tetszett a cikkünk? Ossza meg barátaival! 🙂

Related posts

Emeletes ágy íróasztallal

Tavaszi környezetbarát nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítás