6 tipp arról, hogyan használjuk ki a dohányzóasztalt

A dohányzóasztalok mindenképpen a nappaliba tartoznak. Nagyon praktikusak, és biztosan van belőlük otthonában. A kanapé, a szőnyeg, a komód, a lámpa és nappali szekrénysor mellé mindenképp érdemes beszerezni egy dohányzóasztalt.

Olvassa el tippjeinket, és díszítse fel dohányzóasztalait úgy, hogy a látogatók bókjai ne váratassanak sokáig magukra…

1.1 A tér vizuális felosztása

1.2 Virágok

1.3 Gyertyák

1.4 Könyvek

1.5 Stílusos tál

1.6 Szép tálca

1.7 Néhány karácsonyi ötlet

1.1 A tér vizuális felosztása

Először is tegyen el mindent az asztaltól, hogy csak tiszta, sima felülete látszódjon. Törölje le a port, és gondolatban ossza fel az asztalt harmadára (vagy felére, ha pici vagy atipikus dohányzóasztala van. Mindegyik részbe egy-egy különböző alakú, de hasonló magasságú tárgyat vagy tárgycsoportot kell elhelyezni. Mi lehet ez?

Dohányzóasztal Rigel Law

1.2 Virágok

A vágott virágok a vázában eleganciát és hangulatot kölcsönöznek minden nappalinak. Hogy egy nagy csokor rózsa vagy egy tulipán egy keskeny üvegben, az Önön múlik. Virágok helyett használhatja a szezonális, színes levelek vagy ágak elrendezését is. Legyen azonban óvatos, ha kisgyermekei vannak, akik elérhetik a virágokat, és kidönthetik azokat.

Dohányzóasztal – Bruce

1.3 Gyertyák

A nagy, magas, masszív, egyszerű formájú gyertyák vagy kis gyertyák egy csoportja romantikát kölcsönöznek dohányzóasztalának, és hangulatos légkört teremtenek, amikor este meggyújtja őket. Mit szólna hozzá, ha kipróbálná valódi méhviasz gyertyákat? Illatuk a közelgő karácsonyra fogja emlékeztetni.

Dohányzóasztal Elvey

1.4 Könyvek

A könyvek és a régimódi és a modern dohányzóasztalok együtt járnak. A könyvekre és folyóiratokra egy ökölszabály van: a nehezek és a nagyok a kupac aljára kerülnek. Legjobban a hasonló színű borítós könyvek tűnnek ki, egymásra rakva, nem túl magas kupacban.

Dohányzóasztal Hamila NEW TYP 32 (grafit + artrisan tölgy)

1.5 Stílusos tál

A fa-, fém-, fonott vagy kerámia tálat nem feltétlenül csak ételhez kell használni. Tárolhatja mobiltelefonját, táblagépét, TV távirányítóját, gyertyagyufát és sok más dolgot, amit nem szeretne, hogy a dohányzóasztalon szétszórva legyen.

Dohányzóasztal Viviana

1.6 Szép tálca

A dísztárgyak vagy virágok cserépbe helyezése egy színben megegyező tálcára két előnnyel jár a dohányzóasztalok esetében: a dolgok rendben lesznek, és ha jön a látogató, egyszerűen elviheti a tálcát, és van hely a kávénak. Emellett feldobják a dohányzóasztalt.

Dohányzóasztal Asti (téglalap alakú)

1.7 Néhány karácsonyi ötlet

  1. Készítsen eredeti adventi koszorút gyertyákkal természetes anyagokból. Gyermekei is szívesen csatlakoznak a folyamathoz.
  2. Tegyen illatos lámpát a tálcán lévő gyertyákhoz, és ne felejtse el használni. Adjon hozzá cseppet kedvenc illóolajából a vízhez. A vanília, fahéj és gyömbér illata már a karácsony előtti sütés megkezdése előtt ünnepi hangulatba hoz.
  3. Virágok helyett helyezzen vázába illatos lucfenyő gallyakat fagyöngyöt kombinálva, és tegye változatossá azokat kézzel készített fadíszekkel.

Ezekkel a karécsonyi ötletekkel még jobban feldobahtja a dohányzóasztalt.

Javasoljuk néhány kiegészítő vásárlását, amelyek hasznosak lehetnek az Ön számára.

  • Komód – Minden extra tárhely előnyt jelent.
  • Vitrin – Egy gyönyörű üveg vitrin minden nappalit, de akár a konyhát is megszépíti.
  • Szőnyeg – Meleg érzést ad otthona minden helyiségébe.
  • Kanapé – A legfontosabb bútor a nappaliban

Tetszett a cikkünk? Ossza meg barátaival! 🙂

Related posts

Emeletes ágy íróasztallal

Tavaszi környezetbarát nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítás