Hogy nagyítsuk meg optikailag a nappalit

A nappali a legnagyobb helység még a kisebb lakásokban is. Ha azt szeretné, hogy tágasnak tűnjön és ezzel több teret nyerjen, abban az esetben a megfelelő bútorra lesz szükséges összpontosítani.

Szerepet játszanak ebben viszont a színek és a kiegészítők is, melyek „nagyobbítják“ a teret.

1.1 Nagyobb légtér és a falra szerelhető szekrények.

1.2 A falak legyenek világos színűek

1.3 Fontos a kanapé kiválasztás is

1.1 Nagyobb légtér és a falra szerelhető szekrények.

A nappali tágasabbnak fog tűnni, ha a masszív szekrénysor helyett inkább falra szerelhető bútorokat választ. A falra akasztható modellek választéka nagyon sokszerű és sokszínű. Amennyiben valami modernet szeretne, válasszon szekrényeket és komódokat LED világítással. A légtér nagyobbítására alkalmasabbak a világos, semleges színek, mint például a szürke a krémszín, vagy a fehér.


Nappali bútorsor Reina

Kellemesebb és tágasabb hatást nyújtanak az ajtó nélküli, vagy üvegajtós polcok és szekrények. Ha falra akasztja a TV -t, alá vagy fölé polcokat rögzíthet, melyek különböző hosszúságúak lehetnek. Azonkívül, hogy optikailag nagyobbítja a nappaliját, a takarítást is megkönnyíti, mivel nem kell a bútort tologatni.


Polc Camber C24

1.2 A falak legyenek világos színűek

Kis nappali esetén a legjobb megoldás a világos, természetes színek használata. A sötét falak és tapéták a teret kisebbítik és szűkösen hatnak. A mintás tapétáknak vagy a feltűnő színeknek természetesen meg van a maguk helye, de mértékkel kell őket használni és olyan helységekben, ahová illenek. Amennyiben a nappalija igényli a feltűnő színeket, pótolja azt kiegészítőkkel, de vigyázat, nem kell túlzásba vinni a mennyiséggel! Ha már tágítja a teret a falra akasztható bútorokkal, ne rontsa el a benyomás keltést túl sok kiegészítővel.


Nappali Camber 2

1.3 Fontos a kanapé kiválasztás is

A kanapé nélkülözhetetlen minden nappaliban, de helyszűke esetén egyszerű és letisztult modellt szükséges választania minták nélkül. A kis nappaliba elkel a minimál stílus és ha körbeveszik Önt a semleges színek és az egyszerű bútorok, kellemesen és kényelmesen fogja magát érezni. Amennyiben egyszobás lakásban él és a nappalit hálószobaként is használja, biztosan talál mindennapos alvásra alkalmas széthúzható kanapét.


Háromszemélyes kanapé Heze

Az Ön nappalija, hogyan van berendezve? Felhasználta valamelyik trükköt a helység „nagyobbításához”?

Javasoljuk néhány kiegészítő vásárlását, amelyek hasznosak lehetnek az Ön számára.

  • Komód – Minden extra tárhely előnyt jelent.
  • Szőnyeg – Meleg érzést ad otthona minden helyiségébe.
  • Kanapé – A legfontosabb bútor a nappaliban
  • Dohányzóasztal – A nappalit el sem tudjuk képzelni dohányzóasztal nélkül.

Tetszett a cikkünk? Ossza meg barátaival! 🙂

Related posts

Kárpitozott panelek az interiőrben

Kárpitozott fali panelek

Szeressen bele a párizsi stílusba és a francia bútorokba