DOLGOZÓSAROK AZ ISKOLÁSOK SZÁMÁRA KIS HELYISÉGBEN IS

Amikor a gyerekek elkezdik az iskolát, szükségük van egy helyre, ahol tanulhatnak és felkészülhetnek. Ez a hely nem más, mint a dolgozósarok. Természetesen egy első osztályosnak más igényei vannak, mint egy középiskolásnak vagy főiskolásnak. De mindenkinek szüksége van egy dolgozósarokra és a megfelelő körülményekre a tanuláshoz, ami akár egy kis gyerekszobában is kialakítható.

Diák szoba Malcolm

1.1 Használja ki a helyet a lehető legjobban egy sarok PC asztallal

1.2 Gyerekágy íróasztallal

1.3 A polcok és egy könyvespolc is megoldja a helyhiányt

1.4 Ne feledkezzen meg a megfelelő székről

1.5 A fény fontos

1.1 Használja ki a helyet a lehető legjobban egy sarok PC asztallal

Sarok számítógépasztal Minnisi (sonoma tölgy)

A sarok PC-asztal több okból is praktikus. Először is, helyet takarít meg, és lehetővé teszi a sarokban lévő hely kihasználását. Ráadásul a legtöbb ilyen íróasztal tárolóhelyekkel is rendelkezik, így nem kell helyet találni egy könyvespolcnak vagy egy szekrénynek az iskolai felszerelések számára is. Ha nagyon szűkös a hely, válasszon polcokkal és fiókokkal is rendelkező számítógépes íróasztalt. Kényelmesen tárolhatja benne számítógépét, tankönyveit és minden iskolai felszerelését.

Gyerekágy Ruth IV S (Fehér + Fehér) (ágyráccsal és matraccal)

1.2 Gyerekágy íróasztallal

Egy másik helytakarékos megoldás a tárolóhelyet és íróasztalt tartalmazó gyermekágy. Ezek alapvetően emeletes ágyak, amelyek alján nincs pótágy, csak egy íróasztal és egy tárolóhely. Ez a megoldás nem csak kisebb gyermekek, hanem diákok számára is alkalmas. Az ágyak szintén a klasszikus egyszemélyes ágy méreteivel rendelkeznek, azaz 200 x 80 cm-esek. Ha a gyerekszoba kicsi, vagy több gyermek számára kell munkaterületet kialakítania, ez az ideális megoldás. Egyes modellek rengeteg tárolóhelyet is kínálnak a játékok vagy ruhák számára. Ez az ágy ideális választás. Tökéletes dolgozósarok ággyal együtt.

1.3 A polcok és egy könyvespolc is megoldja a helyhiányt

Polcos szekrény Lavendon L7 (zöld)

Ha az íróasztal tárolóhelye nem elegendő, polcokkal vagy a falon elhelyezett polcrendszerrel segíthet. Egyszerűen rögzítsen polcokat az íróasztal fölé, amelyeken könyvek, de különböző egyéb apró tárgyak vagy dekorációk is elhelyezhetők. Egy másik lehetőség a tárolódobozok vagy konténerek, amelyeket az íróasztal alá helyezhet, ha van még hely alatta.

1.4 Ne feledkezzen meg a megfelelő székről

Gyerekszék- Halmar

Egy jó minőségű irodai szék mindenképpen az íróasztalhoz tartozik. A helyes testtartás és a kényelem különösen fontos, különösen a gyermekek számára. Ideálisak az úgynevezett emelős székek vagy az állítható magasságú székek. Az irodai székek vagy zsámolyok idősebb gyermekek és diákok számára is alkalmasak. Minél több időt töltenek ülve az iskolai feladatokkal, annál fontosabb, hogy megtanuljanak helyesen ülni és nem görnyedni.

1.5 A fény fontos

Még akkor is fontos a fény, ha egy munkaterületről beszélünk. Ha legalább valamennyire lehetséges, helyezze az íróasztalt ablak mellé vagy minél közelebb ahhoz. A természetes fény mindig jobb, mint a mesterséges fény, még a jó közérzet szempontjából is. Ha ez nem lehetséges, akkor az íróasztalnak tartalmaznia kell egy jó minőségű lámpát és természetesen a fő felső világítást is. Azoknál a gyerekeknél, akik kézzel írnak vagy rajzolnak, a kevésbé domináns kéz oldalára helyezze. Ez azt jelenti, hogy ha jobbkezes gyermeke van otthon, a lámpa a bal oldalon legyen, és fordítva.

Diák szoba Porto 1

Van a gyermekének dolgozósarok a szobájában? Egy sarokasztal vagy egy asztalos ágy jobban tetszik?

Tetszik ez a cikk? Oszd meg barátaiddal 🙂

Related posts

Emeletes ágy íróasztallal

Tavaszi környezetbarát nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítás