A modern hálószoba alapja egy jó ágy ágyráccsal és matraccal

A magas színvonalú munkateljesítmény és egész napos jó közérzet általánosan elismert alapja az egészséges alvás. Ideális esetben élete egyharmadát alvással tölti, ezért gondoljon a minőségi hálószobafelszerelésre. Egy modern lakásban gyakran nem csak alvásra, hanem kikapcsolódásra is lehetőséget ad, otthoni irodaként és egyben ruhatároló helyként is használható. A modern hálószoba alapja egy jó minőségű ágy.

1.1 Jó ágy ágyráccsal és matraccal

1.2 A modern hálószoba könnyed benyomást kelt, és friss levegő járja át

1.3 A laminált bútoroknak szinte nincs karbantartási igénye

1.1 Jó ágy ágyráccsal és matraccal

A zavartalan alvás alapja a jó ágy ágyráccsal és matraccal. Még ha a trend az is, hogy a hálószobát minimális bútorokkal rendezzük be, akkor sem nélkülözhetjük a tárolóhelyeket. Helytakarékosság érdekében cserélje ki a klasszikus gardróbszekrényt egy beépített, tolóajtós gardróbszekrényre. A gyártók különféle tartozékok és fiókok egész sorát kínálják a szükséges dolgok tárolására, vagy nadrágok vagy nyakkendők felakasztására.

Az ágy kiválasztásakor gondoljon az ajánlott méretekre, mert az Ön alvási kényelme mindennél fontosabb. Franciaágy esetén az ideális szélesség 180 centiméter, de a 160 centiméteres szélesség továbbra is népszerű. Válassza ki az ágy hosszát a figura magasságának megfelelően, amihez adjon hozzá plusz 30 cm-t. Lesz elég kényelem. Az ágy körüli szabad térnek három oldalán körülbelül 80 centiméternek kell lennie.

Franciaágy 160 cm Benson Típus 51 (világos san remo + fehér)
Franciaágy 160 cm Milda (ágyráccsal, tárhellyel és világítással)

1.2 A modern hálószoba könnyed benyomást kelt, és friss levegő járja át

Mindig tartsa rendben a hálószobáját, és igyekezzen az ágyat a lehető legjobban szellőztetni, ide áramlik a levegő, és ne zsúfolja el az ágy alatti teret tárolt holmikkal. Így nagyon kellemetlenné teszi a mindenütt jelenlévő atkák életét, és egészséges alvási környezetet teremt magának.

Hálószoba Daphis 1

Akkora hálószobája van, mint egy kis kastélykamra? Esetleg vegyen egy dizájner ágyat. A baldachinos ágyak modern értelemben jól mutatnak itt. A luxus és a kényelem érzése lesz egy kerek ágyban, amely csak nagyobb szobákba alkalmas. Ha kárpitozott ágyat választ, részesítse előnyben az ökobőrt vagy a foltálló szövetet.

Franciaágy 140 cm Casandie (ágyráccsal)

Hosszú ideig a hálószobák gyártásának legnépszerűbb anyaga a tömör luc-, bükk- és fenyőfa voltak. A fából készült ágyak és gardróbszekrények erősek, stabilak és megfelelő gondozás mellett sokáig kitartanak. Az elmúlt években a piacon megjelent raklapból készült hálószobabútorok nagyon nem szokványosak, de érdekesek, és saját kezűleg is elkészítheti őket.

1.3 A laminált bútoroknak szinte nincs karbantartási igénye

Vásároljon laminált bútorokat, amelyek szinte minden belső térhez illeszkednek. Szinte semmilyen karbantartási igényt nem igénelnek, és nagyszámú, különböző felületi szerkezetű színváltozat közül választhat. A kiváló minőségű laminált bútorok a modern technológiáknak köszönhetően hűen hasonlítanak minden fához.

Ha Ön nem tartozik azok közé, akik szeretnek vásárolni, és nem hobbija az internetezés, a modern hálószobagarnitúrák ideálisak az Ön számára. Beszerezheti őket fából vagy laminált anyagból, és végtelen számú kivitelben, ízlésének megfelelően. A bútorok egységes stílusúak lesznek, ráadásul jelentősen megtakaríthat egy komplett hálószobát.

A hálószoba legyen a legkellemesebb helyiség minden otthonban. Ne becsülje alá a bútorválasztást, és vegye figyelembe partnere véleményét. Csak így tud majd olyan felszerelést választani, melyben az éjszakai pihenés minden szempontból felüdítő lesz.

A nagymama hálószobáját vagy a szupermodernet szereti jobban? Mondja el nekünk a cikk alatti megjegyzésekben, hol alszik és álmodik a legjobban.

Javasoljuk néhány kiegészítő vásárlását, amelyek hasznosak lehetnek az Ön számára.

  • Komód – Minden extra tárhely előnyt jelent.
  • Vitrin – Egy gyönyörű üveg vitrin minden nappalit, de akár a konyhát is megszépíti.
  • Szőnyeg – Meleg érzést ad otthona minden helyiségébe.
  • Szekrények – Ideális segédeszköz a ruhák és divatos kiegészítők elrendezéséhez

Tetszik ez a cikk? Ossza meg barátaival 🙂

Related posts

Emeletes ágy íróasztallal

Tavaszi környezetbarát nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítás