A minőségi összecsukható kanapé minden vendéget megörvendeztet

Következő cikkünkben néhány szót ejtünk az összecsukható kanapé előnyeieről.

1.1 Képzeljen el három különböző helyzetet.

1.2 Helyettesíti a kanapé az ágyat?

1.3 Javasoljuk néhány kiegészítő vásárlását, amelyek hasznosak lehetnek az Ön számára.

1.1 Képzeljen el három különböző helyzetet

Az első, hogy a nappalijában őrzi a nagyszülei „kincsét”, vagyis egy régi, elhasznált, ütött-kopott kanapét. Aki ezen egyszer eltöltött egy éjszakát, biztos nem szeretne ide visszatérni.

A második helyzet az, hogy vásárolt egy kétszemélyes, ultramodern kanapét, ami nem széthúzható. Ha valamelyik barátja szeretne Önnél eltölteni egy éjszakát, akkor bizony szüksége lesz egy matracra és egy hálózsákra is.

A harmadik helyzet hasonló a másodikhoz. Itt egy felfújható matraccal fogja megoldani a vendégek alvási igényeit. Ez a matrac eléggé kényelmes, bár a felfújása eléggé izzasztó feladat.

Tapasztalt már a fentiekhez hasonló problémákat? Akkor ne csodálkozzon, hogy egyetlen barátja sem szeretne Önnél éjszakázni. Ha mégis úgy hozza a sors, hogy valakit több napon át kell elszállásolnia, szerezzen be egy minőségi kanapét, hogy a vendége számára kellemesé tegye a látogatást. Az összecsukható kanapé a megfelelő megoldás.

Háromszemélyes kanapé Baston

Ne csak a kinézete szerint válasszon kanapét. Összpontosítson a szerkezet minőségére, a széthúzhatóság módjára, az ágyneműtartó méretére, és persze a kényelemre. Válasszon olyan kanapét, ami lehető legegyszerűbb összecsukható mechanizmussal van ellátva. A kárpitozásnak kopásállónak, és könnyen karbantarthatónak kell lennie.

A kanapénak mindenképp kényelmesnek kell lennie. Ezt különféle mechanizmusok biztosítják, amelyek lehetővé teszik a háttámlák magasságának és helyzetének vagy az ülőrész mélységének megváltoztatását.  A kanapénak nagy fekvőhellyel kell rendelkeznie.

Az összecsukható kanapé széthúzhatóságát különféle mechanizmusok teszik lehetővé. A horizontális mechanizmus szerint, az fekvőrész a kanapé ülőrésze alá van rejtve, amit egyszerűen csak ki kell húzni. A matrac vagy része a kanapénak, vagy maga a kanapé háttámlája fog fekvőfelületként szolgálni, és a kanapéhoz tartó párnák.

Sarokkanapé Datolite (J)

A függőleges rendszerű kanapék összetettebbek, de jóval alkalmasabbak az alvásra. Általában a kárpitozott részt elforgatják, és ezzel egyidejűleg szétszerelik a tartószerkezetet.

A széthúzható kanapét kihasználhatja a nappaliban a vendégek fogadására, a gyerekszobában a barátok elszállásolására, vagy akár a dolgozószobában is, amit egycsapásra vendégszobává alakíthat. A kanapé körül hagyjon elég helyet, hogy annak szétnyitásakor ne kelljen odébb tolni a többi bútort.

A kanapénak legalább 20 cm-re kell lennie a faltól, hogy jól szellőzön. A bőrkanapét nem szabad a radiátor mellett tartania, és közvetlen napfénynek kitennie. A bőr elveszítheti kívánt tulajdonságait.

Sarokkanapé Hermon (J) (kék)

1.2 Helyettesíti a kanapé az ágyat?

A kanapé a kisebb lakásokban helyettesítheti az ágyat, bár ez midig vita tárgya lesz. Mindenesetre próbáljon megfelelő megoldást találni, például egy összecsukható ágyat. A klasszikus ágyat azonban semmi nem helyettesítheti, ugyanis az ágy esetében Ön választja ki az ágyrácsot és a matracot is. A kanapé esetében ezek a dolgok adottak. Az ágyak jobban szellőznek, mint a kanapék.

A függőleges rendszerű kanapékat egész évben használhatjuk alvásra. Ennek a rendszernek köszönhetően nem azon a felületen kell aludni, amin általában ülni szokott. A matrac napközben az ülés alsó részében van elrejtve. A megfelelő alváshoz, a kanapénak mindenképp lamellás ágyrácsot, és jó minőségű matracot kell tartalmaznia.

Háromszemélyes kanapé Syndra

Egész évben kanapén alszik? Ossza meg tapasztalatait más olvasókkal. Mire kell figyelniük vásárláskor?

1.3 Javasoljuk néhány kiegészítő vásárlását, amelyek hasznosak lehetnek az Ön számára.

  • Komód – Minden extra tárhely előnyt jelent.
  • Vitrin – Egy gyönyörű üveg vitrin minden nappalit, de akár a konyhát is megszépíti.
  • Szőnyeg – Meleg érzést ad otthona minden helyiségébe.
  • Kanapé – A legfontosabb bútor a nappaliban
  • Dohányzóasztal – A nappalit el sem tudjuk képzelni dohányzóasztal nélkül.

Tetszett a cikkünk? Ossza meg barátaival 😊

Related posts

Emeletes ágy íróasztallal

Tavaszi környezetbarát nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítás