Íróasztal az irodába és a gyerekszobába

Az íróasztal pótolhatatlan az irodában, a gyerek és tanulószobákban. A tanulás és az irodai munka elengedhetetlen kelléke. A gyerekeknek szükségük van egy saját asztalra, ahol eltudják végezni az iskolai feladatokat, ahol rajzolhatnak, festhetnek. Az íróasztal sokféle lehet. A következőkben bemutatunk Önöknek néhányat.

1.1 Klasszikus íróasztal

1.2 Sarok íróasztal

1.3 Játékasztal

1.4 Állítható munkalapú asztal

Számítógépasztal Toredol (grafit)

1.1 Klasszikus íróasztal

A legelterjedtebb típus a klasszikus íróasztal, ami majdnem minden irodában és otthonban megtalálható. Ezek az íróasztalok általában 70-74 cm magassággal rendelkeznek. Annak érdekében, hogy a munkahelyén kényelmesen érezze magát, az asztalnak 140 cm szélesnek és 70 cm mélynek kell lennie. Kialakításuk egyszerű. A legegyszerűbbek csak munkalappal rendelkeznek. A kicsit „komolyabb” asztalok már polcokkal, szekrényekkel és billentyűzetfiókkal vannak ellátva. Figyelembe kell vennünk, hogy napunk nagyrészét az íróasztalnál töltjük. Ezért mindenképp olyan asztalt válasszon magának, amely mellett kényelmesen fogja érezni magát.

Sarok számítógépasztal Dasys VE 02 (szürke)

1.2 Sarok íróasztal

Ha olyan munkát végez, ami nagyobb munkafelületet igényel, akkor Önnek a sarok íróasztal jelenti az ideális megoldást. Kiválasztásakor döntő szerepet fognak játszani a helység méretei.  A sarokasztal két egyforma széles részből áll. Persze lehetséges olyan sarokasztalt is választani, melynek az elülső oldala nagyobb az oldalsó résznél. Egy másik típus, az univerzális sarokasztal, melynek kialakítása lehetővé teszi, hogy az asztal összeállítása lehet jobbos és balos is. Biztosan értékelni fogja a rengeteg tárhelyet, amelyek segítenek rendszerezni az Ön dolgait.

Számítógépasztal Noe new (wotan tölgy + fehér)

1.3 Játékasztal

A számítógépes játékok szerelmeseinek ideális megoldásként a játékasztalok szolgálhatnak. Ezek az asztalok a klasszikus íróasztalok alapvető tulajdonságaival rendelkeznek, ugyanakkor számos egyedi funkcióval is elvannak látva. A játékasztalok általában ultramodern kialakításúak. A felső munkalapban kialakított lyukak találhatóak a kábelek részére. Néhány játékasztal állítható munkalappal rendelkezik. Az extra modern asztalokat LED RGB világítás díszíti.

1.4 Állítható munkalapú asztal

Néha „növekvő” asztaloknak is nevezik őket. Gyakran a gyerekszobai bútorokhoz tartoznak. Az ilyen asztalt azonban sokan használják munkavégzésre is. A legtöbb esetben az asztalok magassága és mélysége is állítható. Az asztalokhoz sok esetben kerekek is tartoznak, amelyek lehetővé teszik azok könnyű mozgathatóságát a szobában. Az asztalok egyaránt alkalmasak az otthoni és az irodai munkavégzéshez is.

Javasoljuk néhány kiegészítő vásárlását, amelyek hasznosak lehetnek az Ön számára.

  • Komód – Minden extra tárhely előnyt jelent.
  • Vitrin – Egy gyönyörű üveg vitrin minden nappalit, de akár a konyhát is megszépíti.
  • Szőnyeg – Meleg érzést ad otthona minden helyiségébe.
  • Kanapé – A legfontosabb bútor a nappaliban

Tetszett a cikkünk? Ossza meg barátaival 😊

Related posts

Emeletes ágy íróasztallal

Tavaszi környezetbarát nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítás