Vidám bútorok a gyerekszobában

Emlékszik a gyerekszobájára? Akkoriban sokkal nagyobb figyelmet fordítottak a praktikumra, mint a szórakoztatásra. A szokásos berendezések az ágyat, szekrényt, iskolai feladatokhoz íróasztalt és könyvtárat jelentették. Ma ennek éppen az ellenkezője történik. Mi, szülők, megpróbálunk olyan teret teremteni gyermekeiknek, amiben úgy érezhetik magukat, mint a saját királyságukban. Olyan egyedi bútorokat keresünk, amelyek modernek és ugyanakkor szórakozást nyújtanak. A szórakozásnak azonban nem kell a praktikum rovására mennie. Mai kínálatunkban olyan darabokat talál, amelyek megfelelnek az elvárásainak, és gyermekei első látásra beléjük szeretnek. Vidám és egyben praktikus bútorok a kínálatunkban.

1.1 Ház alakú ágy

1.2 Vidám bútorok a legkisebbeknek

1.3 Állat formájú babzsák

1.4 Kötött zsámoly

1.5 Függő fotelek

1.6 Játék indián módra

1.7 Fantáziavilág a padlón

1.1 Ház alakú ágy

A Montessori alapelvek alapján a gyerekeknek mindenképp inspiráló környezetben kell nevelkedniük. A gyerekszobát a gyerekek igényei szerint kell berendezni. A megfelelően kiválasztott bútorok játékra, kreativitásra ösztönzik a gyermeket. Hogyan ismeri fel a Montessori gyerekszobát? Tipikus eleme a ház alakú ágy. Alacsonyan, közvetlenül a földre fektetve, amelyre a gyermek akkor mászik fel, amikor akar. A ház alakú ágyak vázaira különböző lámpákat, függönyöket, de akár csúszdát is lehet erősíteni. Már biztosan találkozott ház alakú ággyal.

Gyerekágy 90 cm Amati (ágyráccsal)
Emeletes ágy 90 cm Indigo (kék) (ágyráccsal)

1.2 Vidám bútorok a legkisebbeknek

Alakítson ki egy helyet a kicsiknek, ahol rajzolhatnak, festhetnek és játszhatnak. Leljen megfelő helyet a gyerekszobában a gyerekasztalnak és a hozzá tartozó székeknek. A tervezők nagy figyelmet szentelnek ezeknek a bútoroknak. A lányoknak főleg a rózsaszín bútrorok, míg a fiúknak a kék, vagy a több színű termékek tetszenek. A színes asztallapok interakcót kínálnak a gyermekek számára. Játék közben tanulnak.

1.3 Állat formájú babzsák

Gondoskodjon gyermeke pihenéséről, színes, állat formájú babzsákok beszerzésével. Elefánt, bárány vagy cica. A babzsák mind a piehnésre, mind a szórakozásra egyaránt megfelelő kiegészítő. A babzsákokat az előírásoknak megfelelő anyagból készítik, tehát semmilyen káros anyagot nem tartalmaznak. Úgy vannak megvarva, hogy a belsejükben lévő töltőanyag nem hulhat ki, így nem áll fenn annak a veszélye, hogy azt a gyerekek esetleg lenyelhetnék. Ezek a babzsákok nagyon hasznosak a gyerekek fantáziájának a fejlesztésére.

Babzsák Balby typ 1 (cica)

1.4 Kötött zsámoly

A szórakozásra a babzsákok mellett a kötött zsámolyok is nagyon alkalmasak. Szerezzen be több, különböző színű zsámolyt, ugyanis azok felvidítják a gyerekszobát, játszásra, ugyanakkor a rajtuk történő pihenésre is nagyon alkalmasak.

Zsámoly Autogong Típus 2 (lila)

1.5 Függő fotelek

A hinta vagy a függőháló a gyerekszobában ma már nem számít különlegességnek. A hintázás továbbra is a gyerekek egyik kedvenc időtöltése, és ez okozza a legtöbb örömöt is nekik. Gyerekhinta a kicsiknek, függőfotel a nagyobbaknak!

Felakasztható hintafotel Avalanche 2 NEW (barna + krém)

1.6 Játék indián módra

Minden gyerek titkon vágyik egy indiánsátorra. A sátor megfelelő kölünféle játékokhoz, „kalandokhoz“, és persze a pihenéshez is. Ha a szobában szokatlan csend van, az azt jelenti, hogy a gyerek játék közben elaludt a sátorban. A sátor nagyon könnyen áthelyezhető egyik pontól a másikba. A gyerekek szabadjára engedhetik fantáziájukat, és saját ízlésük szerint „rendezik“ azt be.

1.7 Fantáziavilág a padlón

A gyerekek fantáziáját megmozgathatják és fejleszthetik a különböző gyermekmotívumokkal ellátott szőnyegek is. Állatkert állatokkal, autópálya, mesefigurák. Határ a csillagos ég. A szőnyegeg színesek, vidámságot sugároznak, a gyerekek nagyon szeretik őket.

A lehetőségek végtelenek. Minden szülő tudja, mit szeret a gyermeke, ismeri természetét, szokásait. Néha egy közönséges szekrényt szórakoztató darabbá alakíthat át, ha matricákat ragaszt rá, színes fogantyúkkal látja el azt. A színes, gyermekmotívumokkal elátott föggönyök is megörvendeztethetik a gyermekeket. A plüssállatokat tartsa színes polcokon. A kreativitásnak egyszerűen nincsenek határai.

Javasoljuk néhány kiegészítő vásárlását, amelyek hasznosak lehetnek az Ön számára.

  • Komód – Minden extra tárhely előnyt jelent.
  • Vitrin – Egy gyönyörű üveg vitrin minden nappalit, de akár a konyhát is megszépíti.
  • Kanapé – A legfontosabb bútor a nappaliban

Tetszett a cikkünk? Ossza meg barátaival 😊

Related posts

Emeletes ágy íróasztallal

Tavaszi környezetbarát nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítás