3 tipp a nappaliban való üléshez

Egy kanapé mindenképpen a nappaliba tartozik, ez egyértelmű. Azonban más bútorok is, amelyek egyértelműen illeszkednek a nappaliba, szintén kényelmes ülőhelyet biztosítanak Önnek. Akinek kicsi a nappalija, annak még a kanapé vagy szófa egyáltalán nem szükséglet, és cserélhető. Ön milyen ülőalkalmatosságot tart a nappaliban?

1.1 Babzsákok

1.2 Zsámoly

1.3 Füles fotel

1.1 Babzsákok

A babzsák ideális kiegészítője a nappalinak, a gyerekszobának, az irodának és a hálószobának. Nem fordulhat elő, hogy nem passzol Önhöz. Különféle modellek állnak rendelkezésre, amelyek használhatók ülve, fekve és heverészve. A kárpitszövetek széles szín- és anyagválasztékának köszönhetően életteréhez illeszthetők. Egyes szövetek tartósabbak és alkalmasak kültéri használatra. Ebben az esetben a babzsák elhagyhatja a nappalit, és társaságot tarthat a teraszon, a kertben vagy a nyári moziban.

Babzsák Trikky (zöld)

1.2 Zsámoly

Egy kicsi, de praktikus bútor több okból sem hiányozhat a nappaliból. A zsámoly nem a legkényelmesebb hosszú ideig tartó üléshez, de nagyszerű, ha időnként szüksége van egy extra ülőhelyre. Olyan kanapék is kaphatók, amelyek az oldaltámaszba rejtett zsámolyt tartalmaznak. Természetesen vannak olyan lehetőségek is, amikor kanapéként vagy fotelként ugyanabból a modellcsaládból rendelhet zsámolyt. Ez a praktikus bútor inkább a lábak pihentetésére szolgál, mint ülésre. Így tökéletesen kényelmesen érezheti magát. Esetenként a zsámoly egyben kisasztalként is szolgál. Néhányukban tárolóhely is van, ami biztosan nem csak a kisebb lakásokban jelent előnyt. További előnye, hogy könnyen szállítható, és amikor nincs rá szükség a nappaliban, áthelyezhető az előszobába, hálószobába vagy bármely más helyiségbe.

Zsámoly Laurice (fehér)

1.3 Füles fotel

A fotelek az ülőgarnitúrák részeként meglehetősen gyakoriak. Egy külön fotel a szoba sarkában egy másik ülőhely és egyfajta menedék is egyben. A kényelmes fotel és a mellette lévő lámpa ideális társ olvasáshoz, keresztrejtvényfejtéshez vagy pihenéshez. Ugyanakkor a fotelnek nem kell tökéletesen illeszkednie más bútorokhoz és kiegészítőkhöz. Ahelyett, hogy beleolvadna a környezetbe, egyedi kontrasztot alkothat. Ne féljen a mintáktól vagy a színektől, és alakítsa ki relaxációs zónáját a nappali sarkában. Ez a fajta fotel valószínűleg soha nem megy ki a divatból, ezért érdemes a minőségre fogadni. A fotelhez lábtartót vagy a már említett zsámolyt is beszerezhet.

Fotel Belek (Smaragd)

A kanapén kívül van más ülőhely a nappalijában? Egy zsámoly, egy fotel vagy egy babzsák?

Tetszett a cikkünk? Ossza meg barátaival!

Javasoljuk néhány kiegészítő vásárlását, amelyek hasznosak lehetnek az Ön számára.

  • Komód – Minden extra tárhely előnyt jelent.
  • Vitrin – Egy gyönyörű üveg vitrin minden nappalit, de akár a konyhát is megszépíti.
  • Szőnyeg – Meleg érzést ad otthona minden helyiségébe.
  • Kanapé – A legfontosabb bútor a nappaliban

Related posts

Emeletes ágy íróasztallal

Tavaszi környezetbarát nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítás