Rendezze be lakását egy stílusban!

Szeretné berendezni lakását? Új lakás berendezése, vagy a régi bútor lecserélése sok kihívást nyújt. Ha szeretné, hogy az egész lakás egy stílusban, és színárnyalatban legyen berendezve, válasszon ki egy márkát, gyártót és modellsort, amely lehetővé teszi az összes helység berendezését. Az egyik kedvező árú és egyben dizájn terén is nagyon kellemes megoldás a Camber bútorrendszer, amely a zondo.hu egyik újdonsága. A Camber modellsor tartalmaz: szekrényt, polcokat, asztalokat, vitrineket, TV asztalokat, komódokat, éjjeliszekrényt és ágyat is. Ezzel a modellel berendezheti a teljes nappalit, hálószobát, gyerekszobát és dolgozószobát is egy stílusban. A Camber modellcslád elemei feldobják lakását.

1.1 Miért jó berendezni az egész lakást egyforma stílusban

1.2 Modern nappali

1.3 Funkcionális dolgozószoba

1.4 Kényelmes hálószoba

1.5 Legyen kreatív!

1.1 Miért jó berendezni az egész lakást egyforma stílusban

Még ha fölöslegesnek is tűnik az egész lakást berendezni egyetlen arculatban, ez a megoldás sok előnnyel rendelkezik. Elsősorban, nem kell azon gondolkodnia, hogy az egyes bútordarabok harmonizálnak-e egymással, hogy egy színárnyalatban és kombinációban vannak-e. Ez főként abban az esetben előnyös, ha például össze van kötve a nappalija az étkezővel vagy a konyhával.

Vitrinek szekrény Camber C3 (sonoma tölgy)
Vitrinek szekrény Camber C7 (sonoma tölgy)

Ha a helységek, vagy azok részei különböző stílusban vannak berendezve, a teljes benyomás kaotikus lehet. Ez abban az esetben is érvényes, ha sikerült a már meglévő, vagy éppen kinézett bútorhoz hasonlót találnia. Figyelembe kell venni a részleteket is, mint a felületi kezelés, a fa felülete, ill. a laminált deszkák felülete, élek gömbölyödése, színárnyalatok stb. Több darab kombinációja, amelyek hasonlóak, de nem egyformák, zavaró benyomást kelthetnek. Ez problémát jelenthet a színes bútor esetében, mivel minden gyártó más árnyalatát használja a lilának, kéknek, zöldnek vagy bármilyen más színnek.

Polcos szekrény Camber C4 (sonoma tölgy)

Ha biztos szeretne lenni abban, hogy a lakása elegáns és harmonikus lesz, válasszon bútort egy stílusban. A teljes benyomás nagyon fontos nem csak a vendégei, de elsősorban az Ön számára. Hiszen az otthonában kellemesen kell éreznie magát.   

1.2 Modern nappali

A nappali minden lakás központja. Itt tölti együtt az időt az egész család, barátok és ismerősök is. Ezért fontos, hogy a nappali kinézetére és funkcionalitására összpontosítunk. A Camber bútorrendszer lehetőséget ad arra, hogy nappaliját saját elképzelése szerint rendezze be, mivel az ajánlatban találhat üveges vitrint, több szekrényt, polcokat, TV asztalt, stb. Tehát nagyon egyszerű „méretre szabva“ berendezni a nappaliját. Biztos lehet abban, hogy a bútorok egyes részei illeni fognak egymáshoz úgy, ahogy ezt elképzeli.

1.3 Funkcionális dolgozószoba

A dolgozószoba az a hely, ahol kényelmesen kell éreznie magát és így teljesen összpontosíthasson a munkájára és kötelezettségeire, anélkül, hogy valami zavarja Önt. A legtöbb dolgozószobában nélkülözhetetlen egy számítógép, vagy laptop és ezért tartalmaz a Camber ajánlata dolgozó asztalt is fiókkal a billentyűzetre, vagy a laptop elhelyezésére, ill. más kiegészítőkre. Ha több tárolóhelyre van szüksége, ajánljuk a C27, vagy C24 polcot, esetleg a  C2 vagy C1 szekrényt.

1.4 Kényelmes hálószoba

A hálószoba a nyugalom oázisa, amelyben pihenünk és új energiát merítünk a következő napra. Ebbe a helységbe nincs szükségünk sok bútorra. Elegendő a minőségi ágy, éjjeli szekrény és komód, vagy ruhásszekrény. Ha a Camber dönt, a hálószobája is összhangban lehet a többi bútorral a lakásban. Az alapja biztosan a franciaágy lesz, tárolóhellyel 200 x 160 cm méretben és az ezzel összhangban lévő éjjeliszekrény. A ruhák elrakására a C1 ruhásszekrény vagy a kisebb C2-es szolgálhat, amelyek alkalmasak a gardróbba, vagy a folyosóra. Ha nem kedveli a szekrényeket, helyettesítheti őket C13 komóddal.  Rendezze be stílusosan a lakását!

1.5 Legyen kreatív!

A Camber bútorait gyakorlatilag minden helységben használhatja. Egy kis kreativitással és mérőszalaggal a kezében összekombinálhat egy gyönyörű gyerekszobát íróasztallal, komóddal és polcokkal. Ráadásul a bútor kapható két színkombinációban. A sonoma tölgy , illetve a krém és milano színkombinációban.

Javasoljuk néhány kiegészítő vásárlását, amelyek hasznosak lehetnek az Ön számára, és feldobják a lakását.

  • Komód – Minden extra tárhely előnyt jelent.
  • Szőnyeg – Meleg érzést ad otthona minden helyiségébe.
  • Kanapé – A legfontosabb bútor a nappaliban
  • Dohányzóasztal – A nappalit el sem tudjuk képzelni dohányzóasztal nélkül.

Tetszett a cikkünk? Ossza meg barátaival! 🙂

Related posts

BÚTOROK 2024-ben

Kárpitozott panelek az interiőrben

Ökologikus konyha