Készítsen dekorációt pizzás dobozból!

Imádja a pizzát és rendszeresen rendeli haza vagy a munkahelyére? Akkor már bizonyára kidobott néhány pizzás dobozt, miközben átváltoztathatta volna valami egyedire, praktikusra vagy dekoratívra. Igaz, hogy a használt doboz zsíros lehet és átjárhatta az étel illata, de szerencsére újat is vehet. A pizzás dobozból készített kiegészítőnek köszönhetően mindenki tisztában lesz azzal, hogy egyszerűen imádja a pizzát!   Készítsen dekorációt! Ezeket kitejeti a komódra, vitrinbe, asztalra!

1.1 Képeket készíthet a pizzás dobozból

1.2 Fűszertartó

1.3 Rendszerező doboz ékszerekre vagy más apróságokra

1.1 Képeket készíthet a pizzás dobozból

Szeretne a szobáját kidíszíteni sajátkezűleg készített képekkel? Ebben az esetben készítsen elő ollót, ragasztót, papírra kinyomtatott, vagy rajzolt képeket, fehér akril festéket, ecsetet és természetesen pizzás dobozt. Készítsen dekorációt!

A képeket és feliratokat, amelyeket kinyomtatott a papírra kinyírhat és ráragaszthat a dobozra egészben. A képet természetesen kiegészítheti bármivel – csomagolópapírral, flitterekkel, csillámporral vagy más díszítéssel.

1.2 Fűszertartó

Az üres pizzás dobozt használhatja a konyhában mint fűszertartót. Szüksége lesz ollóra vagy késre, vonalzóra, ceruzára, ragasztószalagra, színes vagy csomagoló papírra. Az egyedi polcot a konyhapultra helyezheti, vagy felakaszthatja a falra. Ügyességét a konyhában tehát nemcsak a tűzhelynél mutathatja meg, hanem ehhez hasonló praktikus kiegészítők készítésével is. A fűszertartó készítésének munkamenetét az alábbi vedóban tekintheti meg.

1.2 Rendszerező doboz ékszerekre vagy más apróságokra

Egy rendszerező doboz az ékszerekre, gyöngyökre vagy apró irodaszerekre mindig jól jön. A sajátkezűleg készített dolgok nagyon értékeltek, főként akkor, ha valakinek ajándékozzuk őket. A rendszerező doboz boldoggá tesz minden hölgyet és biztosan megtalálja a helyét a komódon vagy öltözőasztalon.

Elkészítéséhez szüksége lesz pizzás dobozra, papír tubusra (használhat pl. chipses dobozt vagy újat vásárolhat az üzletben), vonalzóra, ceruzára, hajgumira, színespapírra vagy anyagra, ragasztóra, ollóra és szalagra. Az ékszer rendszerezőt természetesen feldíszítheti a saját elképzelése szerint. A munkamenetet és inspirációt megtalálja a videóban.

Hogyan használná ki a pizzás dobozt Önt? Próbált már valami praktikusat és egyedit készíteni belőle? 

Tetszett a cikkünk? Össza meg ismerőseivel, barátaival 🙂

Related posts

Tetőkert

Kerti bútorok felkészítése a télre

Kárpitozott panelek az interiőrben