Tökéletes előszoba, mert az első benyomás fontos!

Csak azért, mert az előszoba nem „hagyományos” helyiség, még nem jelenti azt, hogy elhanyagolandó. Az előszoba az első helyiség, amelyet a vendégek meglátnak. Az előszoba adja meg az otthon többi részének alaphangját. Szeretne olyan teret kialakítani, amely megfelel az ízlésének, ugyanakkor funkcionális és hívogató? Lehet, hogy túl ijesztő feladatnak tűnik, de egy kis leleményességgel létrehozhat egy szép, modern belépőszobát, amely tökéletesen képviseli Önt.

1.1 Fogasok

1.2 Polcok

1.3 Tükör

1.4 Padló

1.5 Kiegészítők

1.1 Fogasok

Hozza ki a legtöbbet minden centiméterből. Csak azért, mert az előszobában nincs hely egy szekrénynek vagy egy stílusos padnak, még nem jelenti azt, hogy esztelenül tele kell rakni a falakat csúnya kampókkal. Szerezzen be egy eredeti akasztórudat, amelyre kalapokat, táskákat vagy esernyőket akaszthat. Egy vidám hangulatú krétatábla vagy egy kedvenc műalkotás mindenkit elbűvöl, aki belép a bejárati ajtón.

Fogas Palaro
Előszoba Bergen BGD104

Egy üres folyosón állva csak üres falakat látni magunk körül? Díszítse fel egy sor festménnyel. A családi portrék, fényképek és egyéb műalkotások egyszerű megoldást jelentenek, amelyek személyes jelleget kölcsönöznek az otthon többi részének. Válasszon egyszínű kereteket, ez segít az egységes megjelenés kialakításában.

1.2 Polcok

Minden folyosón van egy darab csupasz fal. Szereljen oda egy egyszerű polcot, amely emléktárgyak, gyűjtemények, családi fotók kiállítására használható. Találj rajta helyet egy zöld virágnak is. A folyosó személyiséget nyer.

A fekete és a fehér hagyományos színek, de nagyszerű dolgokra képesek. Alternatívaként válasszon egy vidám színpalettát, amely megváltoztatja a szoba megítélését. A bizonytalan típusok számára eltávolítható tapéták állnak rendelkezésre.

Keresi a módját, hogy azonnal feldobja lakása legkisebb szobáját? Válasszon merész tapétát. A minták között a csíkok vagy más merész geometriai formák a legfontosabbak, amelyek azonnal megragadják a tekintetet. Energiát és erőt adnak a térnek.

1.3 Tükör

Nincs is jobb a tükörnél! Csak a folyosón fogja felfedezni az erejét. Négyszögletes, négyzet vagy kerek, kicsi vagy magas, a tükör a legjobb segítség az előszoba díszítéséhez. Egyszerű megoldás a tükör a cipős szekrény ajtajának részeként.

A Feng Shui szerint a tükör vizuálisan nagyobbá és világosabbá teheti a szobát. Szintén emiatt ez a leggyakoribb eleme az ablak nélküli sötét előszobáknak. Néhány ügyes mozdulattal könnyedén összekapcsolhatja a tükröt a világítással. Így kétszeresen is gazdagíthatja az előszobát.

1.4 Padló

Szőnyeg 133×190 cm Tanar

A padlónak is van hozzáfűznivalója. Egy előszobában, ahol nincs hely további bútorokkal kiegészíteni, a padló nagy szerepet játszik. Általában csempéket használnak, amelyek különböző mintákban és színekben kaphatók. Ha megfelelő padlóburkolatot választ az előszobába, akkor nincs szükség szőnyegre sem.

Bár vannak a szőnyeg nélküli folyosók hívei, mi nem értünk egyet. A szőnyeg az, amely képes arra, amire egyetlen más kiegészítő vagy dekoráció sem. Kombináljon földszínű futókat, négyzet alakú vagy kerek szőnyegeket magas cserepes virágokkal. Ez melegséget és energiát kölcsönöz a szobának.

Komód Rudby (fehér + beton)

Változtassa meg a folyosó kaotikus helyiségként való megítélését. A keskeny tárolóegységek kiváló választásnak bizonyulnak. Vizuálisan még a legkisebb teret is nagy folyosóvá varázsolhatják.

A többfunkciós bútorok a kulcs a rend fenntartásához a ház egy forgalmas részében. Tartsa a színpalettát semlegesen a szemet gyönyörködtető, elegáns megjelenés érdekében.

Egy másik kérdés, amely a folyosó berendezésével és díszítésével kapcsolatban felmerül, a kulcsok vagy a szemüvegek tárolására szolgáló hely. Ha az előszobában nincs elég hely a többfunkciós beépített bútorok számára, nézzen körül egy állvány asztal után.

Egy okos, praktikus bútordarab, amely stílusosan néz ki, miközben megoldja az extra tárolóhely miatti aggodalmait.

1.5 Kiegészítők

A kötött puffok még mindig menők. A polisztirolgolyókkal töltött golyók számos felhasználási lehetőséget kínálnak. Nem csak a nappaliba, a hálószobába vagy a gyerekszobába, a puffok az előszobában is betöltik a szerepüket. Ezenkívül számos színben kaphatók, különböző kontrasztos árnyalatokat kombinálnak, a folyosó élénkebbnek és „tömöttebbnek” tűnik.

Vannak kisgyermekei? Keressen helyet egy kosárnak vagy doboznak, amelyben tárolhatja azokat a dolgokat és tárgyakat, amelyeket utazásokra szokott magával vinni. Ennek is meglesz a maga helye. Praktikus és egyszerű. Ráadásul, ha talál egy érdekes dizájnt, akkor ezzel is feldobhatja az előszobát.

Cipőtároló Anabell (fehér + wotan tölgy)

Kerülje a rendetlenség felhalmozódását a folyosón. Tárolja a leggyakrabban használt cipőit, hogy ne legyenek útban, amikor az előszobában sétál. Tárolja őket egy sekély cipősszekrényben. Személyenként csak egy kabátot tartson az akasztópaneleken és a fogasokon.

Néha csak egy nagy, lenyűgöző csillárt kell választania az előszobába.

Az emberek ragaszkodnak ahhoz a tévhithez, hogy a nagyméretű tárgyak kis helyiségekben már-már giccsesnek tűnnek. Ne féljen egy domináns függő lámpatestet felszerelni. A legfontosabb, hogy időtálló dizájnra tegyen.

A faliórák nagyon praktikusak minden helyiségben. Válasszon egy szép antik vagy modern órát attól függően, hogy melyik mutat majd a legjobban az előszobában. Ha az egyik szobában van, nem kell átrohannia egy másikba, hogy megnézze az időt. Ezenkívül az órák gyönyörűen mutatnak festmények, tükrök vagy fényképek mellett. Jól kiegészítik egymást.

Related posts

Tetőkert

Kerti bútorok felkészítése a télre

Kárpitozott panelek az interiőrben