Boxspring ágy: Luxus minden este, mint egy hotelban!

Néhány éve kezdett elterjedni a magyar piacon a Boxspring ágy nevű újdonság. Ezek amerikai ágyak, amelyeknek már sikerült népszerűségre szert tenniük az egész világon.

Franciaágy Boxspring 160 cm Durius (matracokkal)

Szinte minden 4 és 5 csillagos szállodában megtalálható ez az ágytípus, mert minden jó szállodavezető tudja, hogy az ügyfél kényelmének biztosítása a legfontosabb. És hogyan lehet a legjobban elérni? Pontosan a kényelmes, első osztályú alvásnak köszönhetően, amellyel a földön minden embert elkényeztet és örömet okoz.

1.1 Miért nem kényezteti magát ilyen luxussal minden nap?

1.2 Boxspring vs springbox

Franciaágy Boxspring 180 cm Florio (világosszürke) (matracokkal és tárolóval)

1.1 Miért nem kényezteti magát ilyen luxussal minden nap?

A Boxspring ágynak köszönhetően aludjon, mint egy szállodában. Ha a hálószobában van, az nem csak azt jelenti, hogy stílusosan, hanem praktikusan is berendezi otthonát. Két nagyméretű, ágyráccsal ellátott matracot tartalmaz, amelyek megemelt tárolófelületen vannak elhelyezve, és egy masszív fejtámlát. Így ötvözi a házba és lakásba egyaránt alkalmas modern stílust a dolgai tárolására alkalmas tágas tér praktikumával. Tehát kényelmes bútormegoldás hálószobájába, melynek köszönhetően minden előnyt megkap, mindezt egy ágy megvásárlásával.

Franciaágy Boxspring 180 cm Abbie (fekete) (matracokkal)

1.2 Boxspring ágy vs springbox

Maga a név is annak sajátos részéből, az ún springbox, amely rugós rendszerű ágyalapból, fejtámlából és ágylábakból áll. Ez az átgondolt konstrukció biztosítja a kényelmet a különböző rétegek helyes kombinációjának és a nagy magasságnak köszönhetően. Az ágy mérete szabványos 180×200 cm. A kínálat széles színválasztékot, márkát és különféle kellemes anyagokat kínál, melyeket tökéletesen kidolgozott részletekkel kombinálnak. Így pontosan az ízlésének megfelelő eredeti dizájnnal veheti körül magát.

Franciaágy 140 cm rugós Riana (menta) (ágyráccsal, matraccal és tárolóhellyel)

Ahhoz, hogy túlélje ezt a rohanó és stresszes világot, elengedhetetlen, hogy kényeztesse magát egy kis luxussal. A gyakran emlegetett kontinentális ágy gondoskodik a minőségi alvásról, és elegánsan, kényelmesen és elegánsan költözhet egy békés és harmonikus álomországba.

Boxspring Franciaágy 180 cm Maryjane II (matracokkal)

Javasoljuk néhány kiegészítő vásárlását, amelyek hasznosak lehetnek az Ön számára.

  • Komód – Minden extra tárhely előnyt jelent.
  • Vitrin – Egy gyönyörű üveg vitrin minden nappalit, de akár a konyhát is megszépíti.
  • Szőnyeg – Meleg érzést ad otthona minden helyiségébe.
  • Szekrények – Ideális segédeszköz a ruhák és divatos kiegészítők elrendezéséhez

Tetszett a cikkünk? Ossza meg ismerőseivel 🙂

Related posts

Emeletes ágy íróasztallal

Tavaszi környezetbarát nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítás