Hogyan válasszuk ki a megfelelő éjjeliszekrényt?

Egy elegáns éjjeliszekrény a hab a tortán a hálószoba finomhangolásakor. Neki köszönhetően az ágy teljesnek tűnik. Ha úgy döntött, hogy a franciaágy mellé, vagy az egyszemélyes ágy mellé éjjeliszekrényt vásárol, akkor kövesse ezt a néhány egyszerű szabályt.

Éjjeliszekrény Violet 24 WSHWH VYN

Egy jól megválasztott és szép éjjeliszekrény minden ágyhoz hozzátartozik. Alkalmas hálószobába, nyaralóba és gyerekszobába. Praktikus funkciója (elrakás) mellett esztétikai célt is betölt.

Hálószoba Forth 2

1.1 Először ágyat, aztán éjjeliszekrényt.

1.2. Válasszon megfelelő méretet.

1.3 Milyen anyagból készül az ideális éjjeliszekrény?

Hálószoba Talago (welington tölgy)

1.1 Először ágyat, aztán éjjeliszekrényt

Az első és alapvető szabály, hogy először vegyen egy ágyat, amivel aztán összeillesztheti az éjjeliszekrényt. Kiválasztásánál vegye figyelembe az ágy magasságát, természetesen a matraccal együtt is. Az ideális éjjeliszekrény megközelítőleg azonos magasságú az ággyal, vagy valamivel alacsonyabb. Nem akadályozza az ágyhoz való hozzáférést, és kényelmet biztosít a dolgok elrakásakor.

Éjjeliszekrény Elvina S Typ 22 (fehér hamu + lefkas tölgy)

1.2. Válasszon megfelelő méretet.

És mi a helyzet az éjeliszekrény méreteivel? Válaszoljon őszintén a kérdésre: valóban szüksége van egy nagy éjjeliszekrényre? Mit tervez a legfelső polcán tárolni, és mennyire szeretné jól látható helyre tenni? Egy praktikus éjjeliszekrény általában a következő dolgok tárolására szolgál: könyvek, magazinok, gyertyák, poharak, ébresztőórák, mobiltelefonok, tabletek, poharak vizesek, vázák virágokkal, ajándéktárgyak, bekeretezett fényképek.

Éjjeliszekrény Nanci 1S (bükk)

Az éjjeliszekrényhez is hozzátartozik a megfelelő világítás. Egy kis olvasólámpa vagy egy ernyős éjszakai lámpa is igényli a helyét.

Ha mindezt elérhető közelségben szeretné , szerezzen be egy éjjeliszekrényt tárolóhellyel, polcok vagy fiókok formájában. Ha a fent említett tárgyakból általában csak 2-3 darabot tárol az éjjeliszekrényen, akkor elegendő egy minimalista éjjeliszekrény tárolóhely nélkül. Ezenkívül a fém vagy fa lábak vizuálisan megkönnyítik a teret és leegyszerűsítik a porszívózást. Takarításkor értékelni fogja a kerekes éjjeliszekrényeket is, amely lehetővé teszi az ágy körüli terület megfelelő porszívózását.

Éjjeliszekrény Variad (fehér)

1.3 Milyen anyagból készül az ideális éjjeliszekrény?

Ha éles szélek nélküli éjjeliszekrényt keres, hálószobájába vagy gyerekszobájába ideális megoldást a kárpitozott éjjeliszekrények jelentik. A minőségi eco-bőr sokáig tart és könnyen gondozható. Fontos azonban, hogy az asztal illeszkedjen az ágyhoz (általában kárpitozott is). Eredeti és érdekes megoldás a kerek éjjeliszekrény is, amely lágyítja az éles szélű ágy megjelenését.

Éjjeliszekrény Cruinn

A tömörfa asztalok stabilitást idéznek és kellmes illatúak. Ideális társai lehetnek egy faágynak vagy egy romantikus fémágynak. Ügyeljen azonban a karbantartásukra. Egy csésze tea vagy kávé csúnya nyomot hagyhat rajtuk. Ha az ágyban szeretne reggelizni, az italt tegye egy praktikus tálcára.

Éjjeliszekrény SN 105

Pénzügyi szempontból előnyösebb alternatíva a jó minőségű és egyben olcsó faforgácslap éjjeliszekrény.

Éjjeliszekrény Benson Típus 22 (monastery tölgy+ fekete)

A fém segédelemek üveggel kombinálva könnyűek és elegánsak. Azonban kissé zajosak lehetnek, ha tárgyakat helyez rájuk, például ha vizet szeretne inni egy pohárból az éjszaka közepén. A hang tompításához használhat megfelelő színű kis terítőt vagy terítéket.

Éjjeliszekrény Dahlia

Javasoljuk néhány kiegészítő vásárlását, amelyek hasznosak lehetnek az Ön számára.

  • Komód – Minden extra tárhely előnyt jelent.
  • Szőnyeg – Meleg érzést ad otthona minden helyiségébe.
  • Szekrények – Ideális segédeszköz a ruhák és divatos kiegészítők elrendezéséhez
  • Ágy – elengedhetetlen tartozéka a hálószobának és a gyerekszobának.

Tetszett a cikkünk? Ossza meg ismerőseivel 🙂

Related posts

Emeletes ágy íróasztallal

Tavaszi környezetbarát nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítás