Tükrös szekrény nem csak a fürdőszobában

Ha azt mondjuk, tükrös szekrény, sokan a fürdőszobában a mosdó feletti szekrényre gondolnak. A tükrös szekrénynek azonban több arca van. Gyakorlatilag bárhol használhatja otthonában vagy lakásában. A tükrös szekrény nem csak praktikus bútordarab, hanem egy szoba hálás dekorációs eleme is. Nézzük meg, hogyan egészítheti ki egy ilyen darab a belső tér általános megjelenését.

1.1 Tükrös szekrény a fürdőszobában

1.2 Tükrös szekrény az előszobában

1.3 Tükrös szekrény a hálószobában

1.1 Tükrös szekrény a fürdőszobában

Amikor egy új fürdőszobát tervezünk, a tükör általában a lista legvégén szerepel. Sokkal nagyobb hangsúlyt fektetünk a kád, a zuhanyzó, a mosdó és a fürdőszobaszekrények kiválasztására. Pedig a tükör előtt töltjük a legtöbb időt. Ezért a tükör is megérdemli a figyelmünket. A vásárlás előtt meg kell állapítani a stílust és be kell állítania a méreteket.

Fali fürdőszoba szekrény Maeve (fehér + extra magasfényű fehér)

A tükör célja döntő fontosságú. Elsősorban dekoratív funkciót kell betöltenie, vagy a tükör mögött tárolóhelyre is szükséges? A rendszerezés elégedettséghez vezet, ez kétszeresen igaz a fürdőszobában. A fürdőszoba jelképezi, elsősorban a személyes higiéniára szolgál, és nem nélkülözhetünk sok terméket és higiéniai segédeszközt. A függő szekrények további tárolóhelyet biztosítanak. Kis fürdőszobákban a mennyezetig érő szekrényeket ajánljuk, egy nagy tükör vizuálisan megnöveli a teret, ráadásul a tükör mögött mindent tárolhat, aminek nem szabad szem előtt lennie.

A fürdőszobaszekrényt szerelési anyaggal szállítjuk. A kicsomagolás és összeszerelés után a szekrényt azonnal felakaszthatja a falra. Az ajtókat erős zsanérok tartják, amelyek lehetővé teszik, hogy tökéletesen beállítsa az ajtó záródását. A szekrények oldalain gyakran több magasságban előre kifúrt lyukak találhatók, így a polcokat igényei szerint rendezheti el. Gyakran LED-világítás vagy LED-csíkok, illetve nagyítóüveg is tartozik hozzá.

1.2 Tükrös szekrény az előszobában

Egy lakás vagy ház előszobájának egyszerre kell funkcionálisnak és harmonikusnak lennie. Használjunk tükrös szekrényeket az előszobában, ezek helyet biztosítanak a dolgok elrendezéséhez, ugyanakkor tágasabbá és világosabbá teszik a teret.

Mindenki használ tükröt, abban ellenőrizzük a megjelenésünket, mielőtt kilépünk a házból. A kis helyiség azonban nem mindig teszi lehetővé, hogy magát a tükröt a falra akasszuk, az például egy akasztópanel vagy egy cipőtartó helyét foglalná el. Ebben az esetben egy bőséges tárolóhelyiséggel rendelkező tükrös szekrény a legjobb alternatíva.

Ruhásszekrény Norham (wenge)

A leggazdaságosabb megoldás a tolóajtós szekrény. A legpraktikusabb a tükrös frontú beépített szekrény. A szekrény méretétől függően nemcsak ruhák, hanem cipők és egyéb kiegészítők tárolására is használható. A piacon különböző stílusú, klasszikus vagy ultramodern gardróbszekrényeket talál, a Provance szerelmesei is megtalálják a magukét.

Előszoba Arletta IV 24 DS. AR4

A tükör általában az akasztópanelek része, amelyek felett polc és kampók vannak. Népszerűek a tükrös cipőtartók. Funkcionálisak, praktikusak, dekoratívak, ráadásul elegendő tárolóhelyet kínálnak az összes cipőnek. Ha az előszoba keskeny és hosszú, a tükrös cipősszekrény legjobb helye egy rövid fal. Ha az előszobában minden helyiségből ajtó nyílik, javasoljuk, hogy egy keskeny tükrös szekrényt helyezzen el az ajtóhoz minél közelebb.

1.3 Tükrös szekrény a hálószobában

Ruhásszekrény Dawa (fehér + sonoma tölgy)

Ha azok közé tartozol, akik – a kínai feng shui tanítások ajánlásai alapján – ellenzik a tükör használatát a hálószobában, másrészt viszont hiányzik a tükör a hálószobából, akkor érdemes megfontolni egy pipereasztalt. A pipereasztal helyet biztosít a megjelenésünk ápolásához, miközben tárolóhelyet is kínál a sminknek, parfümnek és egyéb piperecikkeknek. A pipereasztalnak dekoratív funkciója is van. Különösen a romantikus lelkek fogják szeretni. A mellékelt tükör LED-világítással rendelkezik, amely esténként kellemes, meghitt hangulatot áraszt. Egy kis hálószobában az öltözőasztal helyettesítheti az éjjeliszekrényt.

Toalett asztal Regina

Egy másik lehetőség a hálószobai tükrös szekrényre egy ékszeres szekrény. Ahogy a neve is mutatja, ez az a szekrény, amelyben ékszereink és divatékszereink otthonra találnak. Elegáns megoldás, ha az ékszeres szekrényt egy kihasználatlan sarokba helyezi. Vannak hagyományos klasszikus stílusú ékszeres szekrények, barokk vagy vintage elemekkel is.

Javasoljuk néhány kiegészítő vásárlását, amelyek hasznosak lehetnek az Ön számára.

  • Komód – Minden extra tárhely előnyt jelent.
  • Vitrin – Egy gyönyörű üveg vitrin minden nappalit, de akár a konyhát is megszépíti.
  • Szőnyeg – Meleg érzést ad otthona minden helyiségébe.
  • Dohányzóasztal – A nappalit el sem tudjuk képzelni dohányzóasztal nélkül.

Tetszett a cikkünk? Ossza meg barátaival! 🙂

Related posts

BÚTOROK 2024-ben

Kárpitozott panelek az interiőrben

Nappal és éjszaka redőny – Hasznos háztartási kiegészítő