Mi szerint válasszon TV asztalt?

Bár a TV asztal helyett használhat egy közönséges komódot, szekrényt, vagy akár egymásra rakott ládákat is, a kifinomult tárolóhellyel rendelkező TV asztal mindenképpen a legmegfelelőbb megoldás minden helyiségben. Ön mi szerint választ TV asztalt?

1.1. TV asztal

1.2 Alkalmazkodjon a térhez

1.3 Forgácslapból készült asztalok

1.1. TV asztal

TV asztal/szekrény Toriana B

TV asztal Top fehér

1.2 Alkalmazkodjon a térhez

A TV asztal biztosan nem hiányozhat egyetlen nappaliból sem. Függetlenül attól, hogy a legmodernebb TV modellt, vagy Hi-Fi berendezést szeretne rajta elhelyezni, az igényeinek és a térbeli lehetőségeknek megfelelően kell kiválasztania a megfelelő TV asztalt.

TV asztal/szekrény Mark (matt fehér + fényes fehér)

A széles és keskeny asztalok a TV alatt gyakran a teljes bútor sor részét képezik. A nappali szekrénysorok kiválasztásakor figyelembe kell vennie a szoba méreteit. Ha az Ön nappalijában csak egy keskeny TV asztal található, akkor nagy valószínűséggel egy házimozirendszer vagy egy nagy plazma TV nem fog elférni ott.

TV asztal/szekrény Deon 23 WW DU

A megfelelően széles asztalok kellő távolságot nyújtanak a faltól még a régebbi modelleknek is, amelyek így megfelelő szellőzéshez jutnak. Nagyon jó, ha az asztalon kábelnyílások is találhatóak. A széles TV asztalok kellő hellyel rendelkeznek a TV, videólejásztó, DVD-lejátszó, Hi-Fi számára, de akár kedvenc régi lemezjátszóját is elhelyezheti rajtuk. A jól megtervezett széles TV asztal általában szilárd és stabil. Ennek ellenére, vásárlás előtt győződjön meg az asztal terhelhetőségéről.

Ha jó minőségű, tárhellyel ellátott TV asztala van, akkor lesz hova eltennie a távirányítókat, DVD-ket, magazinokat és egyéb dolgokat is. Ha az asztal polcokkal és ajtókkal van felszerelve, elrejtheti ezeket a dolgokat úgy, hogy azok ne ártogassanak Önnek. Ha viszont légies hatást szeretne elérni, akkor válasszon fém asztalt üveg polcokkal.

TV asztal / szekrény Harmy

1.3 Forgácslapból készült asztalok

Az olcsó forgácslap asztalok jó befektetésnek számítanak, mert könnyen karbantarthatóak (csak nedves törlőruhával törölje le), valamint a sok színváltozatnak köszönhetően, biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt. A tömörfa asztalok robusztusabbnak tűnnek, otthonosabb érzést nyújtanak, emellett pedig nagyobb tartósággal és teherbírással rendelkeznek.

TV asztal/szekrény Kendal ERTV 100 (Gesztenye)

A hosszú TV asztalok LED-világítással felszerelve nagyon jól mutatnak. A világító elem hossza megegyezik az asztal hosszával. A LED-világítással ellátott asztalok főleg sötétben nyújtanak lenyűgöző hatást. Még különlegesebb a hatás, ha az asztal fehér és fényes, vagy fényes fekete színű. A TV asztal mögé érdemes elhelyezni valamilyen lámpát. Ennek akkor van nagy jelentősége, ha lekapcsolt fénynél nézzük a TV-t, ugyanis a sötét háttér és a világos kijelző között nagyon nagy a kontraszt, ami megterhelő a szemnek.

TV asztal Felisa (fényes fekete + fekete matt)

A TV asztal ne tegye az ablak mellé és az ablakkal szembe sem. Ha ugyanis a TV az ablakkal szemben van, a képernyőről visszatükröződő fény zavarhatja Önt, és csökkentheti a képernyő láthatóságát. A TV – készüléket körülbelül szemmagasságban kell elhelyeznie. Fontos, hogy ne alulról fölfelé, vagy fölülről lefelé nézzen a képernyőre. A TV asztalt ideális esetben közvetlenül a kanapéval szemben kell elhelyezni.

TV asztal Marvin (csokoládé)

Tetszett a cikkünk? Ossza meg barátaival 😊

Related posts

Emeletes ágy íróasztallal

Tavaszi környezetbarát nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítás