Gyerekszoba szorgos diákoknak

Amikor gyermeke iskolába áll, sok dolog megváltozik. A gyerekszoba, amely eddig főként a pihenés és játszás helye volt, most részben „munkahellyé“ válik. Egy diáknak már más kötelezettségei és kedvtelései vannak, mint az iskoláskor előtti korszaknak. Mi nem hiányozhat a szobából és hogyan rendezzük be úgy, hogy praktikus legyen és egyben tetszen a gyerekeknek?  

1.1 Hogyan nézzen ki a gyerekszoba?

1.1 Hogyan nézzen ki a gyerekszoba?

Az első tagozatos gyerekek, tehát a 7-10 életkorúak, nagyon fogékonyak. A gyerekszoba és a bútor legyen egyedi és színes, de főként a gyerekeknek kell, hogy tetszen. Mint szülő, biztosan tudja, mire lesz a gyerekének szüksége és mi tetszik neki. A válogatásnál azonban mindenképp kérdezze az ő véleményét is. Végül is ez egy gyerekszoba, így a gyerekek fantáziájának kellene eleget tennie. Ha tínédzsernek rendezi be a szobát, az ő véleményük még fontosabb, mivel az ő kedvükben nehezebb  eljárni , hogy a szobájukban kellemesen érezzék magukat.  


Gyerekszoba Lavendon 4

Gyerekszoba bútorok sok szín- és dizájn kivitelben kaphatók. A színekkel és mintákkal óvatosan kell bánni. 3-4 év múlva ugyanis megtörténhet, hogy utódja „kinő“ belőle és a színes bútor képekkel már nem fog neki tetszeni, vagy egyszerűen csak szégyenkezni fog miatta. Ezzel nem azt szeretnénk mondani, hogy a színek a gyerekszobába nem tartoznak. Természetesen megvan a helyük a színeknek is, de nem kell eltúlozni a használatukat. Pontosan ezért mutatjuk be Önöknek a Dolmar márkát a Lavendon és Gemo modell sorral


Gyerekszoba Gemo 2

Dolmar Gemo – egyszerű és vidám bútor

A gyerekszoba friss és vidám benyomást fog kelteni a Dolmar Gemo bútornak köszönhetően, amely színes, de alkalmas az idősebb gyerekek számára is. Mivel csak a fogók és a szekrények, fiókok, ajtók élei színesek. Hozzáférhető3 színkivitelben – a santana tölgy ki van egészítve pirossal, barnával vagy szürkével. A kisebb gyerekek érdeklődését a piros, az idősebb gyerekekét és középiskolásokét a szürke és barna kelti fel. 


Gyerekszoba Gemo 1

A Gemo modellsor tartalmaz mindent, amire szüksége van egy diákszoba berendezéséhez – ágy, íróasztal, polcok, szekrények, és éjjeliszekrény. Az egyes bútordarabokat így kombinálhatja a gyerekszoba méreteinek és a gyerekek szükségleteinek megfelelően. Az ajánlatban található ágy is tárhellyel és pótágy lehetőségével. A klasszikus ágyon kívül viszont a Dolmar Gemo  emeletes ágyakat is kínál tárhellyel és íróasztallal, amely kitűnő választás, ha szeretne teret spórolni.


Gemo G3

Választhat természetesen különféle szekrényeket, polcokat és ruhásszekrényeket is. Ha különálló íróasztalt szeretne, rendelkezésére áll a klasszikus, vagy sarok asztal fiókokkal. A Dolmar Gemo bútor laminát deszkából készül, igénytelen a karbantartása , az élei pedig gömbölyítettek.


Diák szoba Gemo 5

Dolmar Lavendon – gyerekszoba tele színekkel

A Dolmar Lavendon friss színeket hoz a gyerekszobába. Ez a modellsor valamivel színesebb, mint a Gemo, mivel nemcsak a fogók színesek, hanem némely ajtók, fiókok is. A bútorok világos zöld és levandula színben készülnek, coimbra kőrisfa kombinációjában, így alkalmas a kisebb és nagyobb gyerekek számára is. A minőséges laminátból készült bútor élei színes ABS szalaggal vannak bevonva, aminek köszönhetően az élek ellenállóbbak és a bútor hatásosabb. Mivel a bútorok főként gyerekszobába vannak tervezve, az élek gömbölyítettek.


Gyerekszoba Lavendon 1

Ugyanúgy mint a Dolmar Gemo a Lavendon modell is lehetővé teszi a teljes gyerekszoba berendezését. Az ágy esetében két lehetősége van – ágy tárhellyel, vagy ágy pótággyal és tárhellyel. Így gond nélkül ottalhatnak gyermeke barátai. Az ágyhoz választhat éjjeliszekrényt fiókkal és tárhellyel.


Lavendon L8 

Egy diáknak szüksége van íróasztalra és Ön választhat, hogy a klasszikus, vagy a sarok asztal illik jobban a szobába. Könyvekre, iskolaeszközökre, játékokra és más apróságokra ideálisak a polcok és különféle szekrények a  Lavendon modellsorból. A ruhadarabok megtalálják helyüket valamelyik szekrényben. Az egyes darabokat kombinálhatja és használhatja az Ön szükségletei szerint, a szoba méretei és diszpozíciói szerint. A Lavendon olyan bútort kínál, amely elegendő tárhellyel és minden, a gyerekeknek szükséges dologgal rendelkezik.


Gyerekszoba Lavendon 3

Melyik gyerekszoba bútor modell szólította meg Önt – a Lavendon vagy a Gemo?

Related posts

Kárpitozott panelek az interiőrben

Szeressen bele a párizsi stílusba és a francia bútorokba

12 NÖVÉNY, AMELY MEGSZABADÍTJA OTTHONÁT A MÉREGANYAGOKTÓL