ÉJSZAKAI SZÁLLÁS EGY VÁRATLAN LÁTOGATÓNAK

Időnként előfordulhat, hogy egy látogató egy kicsit tovább marad, és reggel távozik. Néha egy ilyen látogatás várható, néha pedig meglepetés. De minden esetben szükség van arra, hogy a vendégnek kényelmes helyet biztosítsunk az alváshoz. Nappalink néha lehet szállás is.

1.1 Kanapéágyak

1.2 Szétnyitható kanapék

1.1 Kanapéágyak

Egyszemélyes ágy pótággyal 90 cm Baroba (szürke) (ágyrácsokkal)

A kanapéágyak kanapéként és ágyként is szolgálnak. Alkalmasak gyermek- és vendégszobákba vagy például dolgozószobába. Általában klasszikus kanapéágyként szolgálnak, és szétnyitva általában 140-180 cm széles ágyat kapunk, az adott modelltől függően. Vásárlás előtt érdemes ellenőrizni, hogy a kanapéágyhoz tartozik-e ágyrács és matrac is. Bizonyos esetekben ezeket a dolgokat pluszba kell rendelni. Az is fontos, hogy az ágy rendelkezik-e tárolóhelyekkel, hogy legyen hol tárolni a párnákat, takarókat, ágyneműt stb.

3 személyes kanapé Asora (türkiz + fekete)

A pótágyas ágyak egy másik alternatívát jelentenek. Ezek klasszikus egyszemélyes ágyak, azzal a különbséggel, hogy egy másik ágyat is ki lehet csúsztatni alóla. Helytakarékosak az összecsukható ágyak, amelyek összehajtva úgy néznek ki, mint egy hagyományos szekrény. Kihajtva egy teljes méretű ágyat kapunk, amely nemcsak látogatóknak, hanem mindennapi alvásra is alkalmas, különösen kis lakásokban.

Kanapéágy Roger (ráccsal)

1.2 Szétnyitható kanapék

A kanapék, különösen a sarokkanapék igazán kényelmes alvóhelyet biztosíthatnak. Néhányat alkalmi alvásra, néhányat pedig mindennapos alvásra terveztek. Ha csak alkalmi látogatásokhoz szeretne ágyat, nem kell a mindennapos alváshoz alkalmas kanapét választani, amelyek általában drágábbak is. Az L vagy U alakú sarokkanapék másik előnye, hogy általában legalább egy tárolórekesszel rendelkeznek, amelyben a párnát és a takarókat tárolhatja. A mindennapi alvásra szolgáló szétnyitható kanapék ideálisak kisebb lakásokba, mivel egy kényelmes kanapét és egy ágyat is kapunk tárolóhelyekkel együtt. Szállás szempontjából ezek a kanapék tökéletes választásnak bizonyulnak.

Sarokkanapé Istar (barna + bézs) (J)

Alkalmanként lehet kanapéágyon aludni, de találhat olyan kanapét is, amelyet mindennapos alvásra terveztek. A kanapénak nem kell feltétlenül a nappaliban lennie, a gyerekszobában is elhelyezhető. A gyerekek és a tizenévesek élvezni fogják, hogy van hol pihenniük, és ha egy osztálytársuk vagy barátjuk meglátogatja őket, akkor lesz hol aludniuk. Mind a kanapék, mind az ülőgarnitúrák esetében tájékozódjon az alvófelületről, és arról is, hogy mindennapi vagy csak alkalmi alvásra tervezték-e őket.

3 személyes kanapé Mavona (szürke)

Van a vendégek számára egy kanapéágy, egy pótágyazható ágy vagy akár egy vendégszoba?

Tetszik ez a cikk? Ossza meg barátaival 🙂

Related posts

Emeletes ágy íróasztallal

Tavaszi környezetbarát nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítás