Fürdőszoba, mint a béke oázisa. Relaxáljon!

Használja fürdőszobáját otthoni wellnessként anélkül, hogy bármilyen változtatást vagy módosítást kellene végrehajtania. Amennyiben teljesen új fürdőszobát tervez, abban az esetben még több lehetőség áll rendelkezésére. Kényeztesse magát minden nap kikapcsolódással és élje át a pillanatnyi békét. Szabaduljon meg a stressztől, a fáradságtól és a feszültségtől a privát békeoázisában.

1.1 Ébressze fel az érzékeit

1.2 Pihenés a kádban és a zuhanyban

1.1 Ébressze fel az érzékeit

Az illatok, a zene és a színek hatással vannak az Ön érzékeire. Ösztönözhetik, megnyugtathatják Önt. A friss citrus illatok felfrissítik Önt, különösen reggel. Próbálja ki a friss illatokat árasztó illóolajokat, langyos vízbe keverve. Míg reggelente kezdőlökésre van szükségünk, esténként inkább nyugodt légkörben való pihenésre. A stressztől és a szorongástól megszabadítja Önt a közkedvelt levendula vagy az ibolya illata. Engedjen meg magának egy kis pihenést illatos gyertyák társaságában, vagy öntsön fürdőhabot vagy illatos olajokat a forró fürdővízbe. A kellemes zene és a gyertyák fénye ideális hangulatot teremtenek egy mozgalmas nap utáni pihenésre. A kikapcsolódáshoz kellemes társaságot nyújthat egy könyv, újság vagy akár egy pohár bor is. Tökéletes kikapcsolódást nemcsak a kádban való fürdés, de a zuhany is nyújthat.

Fürdőszoba typ 07 Carman (artisan tölgy)

1.2 Pihenés a kádban és a zuhanyban

Legtöbbünknek a kádban való kikapcsolódásról, egy habbal teli kád, gyertyákkal teli fürdőszoba jut eszünkbe. Ha Önnek luxus sarokkádja van masszázsfejekkel ellátva, akkor azok gondoskodnak a tökéletes kényelem biztosításáról. De mi van akkor, ha a fürdőszobájában nincs kád, és „csak” zuhanyzója van? Nem kell kétségbeesnie, mert a zuhany is megadhatja Önnek a kívánt kikapcsolódást és ellazulást.

Fürdőszoba Pirton (fényes fehér)

A zuhanyélményt fokozza az extranagy zuhanyrózsa, vagy „esőzuhany”. Mindkét esetben úgy fogja érezni, mintha utolérte volna egy kellemes eső. A legtöbb esetben lehetőség van a víz nyomásának beállítására. A modern zuhanyrózsák több irányba is beállíthatóak, csakúgy, mint a masszázsfejek. A zuhanyrózsák ezen tulajdonságai kellemesebbé teszik a zuhanyzást. A mennyezethez rögzített zuhanyrózsák világítótesteket is tartalmazhatnak. A zuhanyzófülkéket oldalsó masszázsfejekkel is fel lehet szerelni, így valóban nem kell sajnálnia, ha Önnek nincs kádja.

Ráadásul egy szauna fürdőszobába való elhelyezése sem okoz gondot, amely teljesen új szintű kikapcsolódást nyújt Önnek. A szaunafülke nem helyigényes, viszont, ha Önnek kisebb fürdőszobája van, fontolja meg, hogy egy tágas fürdőkádat szeretne-e, vagy inkább egy zuhanyzót és szaunát.

Kellemes környezet

Ha szeretné kényelmesen érezni magát a fürdőszobában, és szeretné kikapcsolódásra használni azt, akkor mindenképp fontos tényező a fürdőszoba kinézete. A tiszta és rendezett fürdőszoba a siker alapja, mert kaotikus környezetben, gyakorlatilag lehetetlen kikapcsolódni. A fürdőszoba bútorszettek, vagy egy termékcsaládból származó bútorok biztosítják, hogy a fürdőszoba teljesnek tűnjön, és a tárolóhelyeknek köszönhetően, mindennek meglesz a saját helye. Ne becsülje le a fürdőszobáját szebbé és hangulatosabbá tévő kiegészítőket se. Az olyan praktikus dolgok, mint a szennyeskosár vagy fogkefetartó stílusosan hozzáigazítható a fürdőszoba bútorokhoz vagy a csempéhez, az összhang még tökéletesebb lesz.


Az otthoni fürdőkádas kikapcsolódást részesíti előnyben egy megterhelő nap után, vagy inkább a gyors zuhanyzást? Esetleg a wellnessközpontok gyakori látogatója?

Javasoljuk néhány kiegészítő vásárlását, amelyek hasznosak lehetnek az Ön számára.

  • Komód – Minden extra tárhely előnyt jelent.
  • Vitrin – Egy gyönyörű üveg vitrin minden nappalit, de akár a konyhát is megszépíti.
  • Szőnyeg – Meleg érzést ad otthona minden helyiségébe.

Tetszett a cikkünk? Ossza meg barátaival! 🙂

Related posts

Emeletes ágy íróasztallal

Tavaszi környezetbarát nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítás