Dobja fel az erkélyét kerti bútorokkal

Egy kis erkélyt vagy tágasabb teraszt hangulatossá tud varázsolni, és teljes mértékben ki tud használni. Különösen a szép tavaszi és nyári napokban. Ebben nagy szerepet játszik a kültéri bútorok helyes kiválasztása. Ha nincs nagy terasszal rendelkező apartmanja, akkor időigényesebb feladat a választás, de biztosan talál megfelelő kerti bútorokat.

1.1 Kerti bútorok egy kis erkélyen

1.2 Több hely, nagyobb kényelem

1.1 Kerti bútorok egy kis erkélyen

Kerti szett 3 részes Rodda

Pihenhet egy kis erkélyen is, természetesen mindent alaposan meg kell mérnie, és megfelelő méretű bútorokat kell választania. Ha nem sikerül a helyes választás könnyen előfordulhat, hogy kényelmetlenül érzi majd magát az erkélyen, a legrosszabb esetben az összes bútor nem is fog elférni

Kerti szett Stars

A legtöbb erkélyen egy kis asztalt és két széket tudunk elhelyezni. De még ez is elég ahhoz, hogy kellemes társaságban élvezhesse a napot, a kávét vagy a nyári limonádét. A legkisebb asztalok méretei körülbelül 60 x 60 cm, vagy kerekek, 70 cm átmérőjűek, amelyek valóban elférnek egy kis erkélyen. Ha több hely van, megengedhet magának egy nagyobb asztalt vagy egy kényelmesebb fotelt. De el kell gondolkodni azon is, hogy mi lesz a bútorokkal télen. Ha nincs lehetősége bútorok tárolására a pincében, és télen az erkélyen kell hagynia, akkor célszerű vízálló ponyvával letakarni, különösen, ha fából készült bútorokról van szó.

Kerti szett Cinque (szürke)

1.2 Több hely, nagyobb kényelem

A nagyobb erkély vagy terasz lehetővé teszi, hogy nagyobb kényelmet élvezhessen. Azon a tényen kívül, hogy nagyobb asztallal rendelkezhet, amely elegendő helyet biztosít a tálaláshoz vagy baráti összejövetelekhez, egy kerti kanapénak sem kell feltétlenül tabunak lennie. Puha párnákkal ellátott kanapé kényelmesebb és kellemesebb, mint egy közönséges szék. Megfontolhatja a hintát is, amely ideális a pihenésre egy mozgalmas nap után.

Időjárási viszonyoknak való ellenálo képesség

Mivel a kerti bútorokat kinti használatra szánják, az időjárási viszonyoknak ellenálló anyagból kell hogy készüljenek. A leggyakrabban használt anyagok a mesterséges rattan, fa, fém és műanyag. A legolcsóbb a műanyag bútor, amely könnyű és könnyen karbantartható, de a többi anyaghoz képest lényegesen rövidebb az élettartama és alacsonyabb az időjárási viszonyoknak való ellenálló képessége. Népszerű és sokkal tartósabb anyag a mesterséges rattan. A bútorok szerkezete lehet fa vagy fém. Ha minőségi kerti bútorokra vágyik, válasszon alumínium szerkezetűeket mesterséges rattannal kombinálva, amely ellenáll az időjárásnak és az UV sugárzásnak, az ilyen bútorok hosszú éveken keresztül szolgálják majd Önt.

Kerti nyugágy Era (meranti)

Ha kedveli a természetes anyagokat, akkor a fa mindenképpen a legjobb választás. A fából készült kerti bútoroknál az emberek gyakran aggódnak a karbantartásuk és az élettartamuk miatt. A teafa bútorokkal valóban nincs miért aggódnia, mert egész évben kint lehet, és ellenáll a napnak, az esőnek és a fagynak. Természetesen a teafa bútorok az egyik legdrágább kategóriába tartoznak. Olcsóbb a bükkfa, az akácfa, a lucfenyő vagy a fenyő. A megfelelően kezelt és lakkozott fa biztosítja, hogy a fából készült bútorok hosszú ideig szolgálhatják Önt. De természetes anyagról van szó, ezért számítania kell bizonyos instabilitással.

Kerti bútor Camelia garnitúra 1 + 6 (akác)

Az emberek elsősorban az alumíniumból készült kerti bútorokat tartósságuk és hosszú élettartamuk miatt választják. Ezen kívül szinte nem igényel karbantartást. Figyelnie kell az alumínium csövek vastagságára, mivel a teherbírás és a megbízhatóság ettől függ. Az elem vastagsága ideálisan legalább 1,0-1,2 mm kell legyen. Az alumínium bútorok előnye az acélhoz vagy a vashoz viszonyítva, hogy nem rozsdásodnak. De számítson rá, hogy tapintásra hidegek és ülőpárnát igényelnek.

Van kerti bútora az erkélyen vagy a teraszon? Milyen anyagból készült?

Related posts

Emeletes ágy íróasztallal

Tavaszi környezetbarát nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítás