Tippek és dekorációk a hangulatos otthon megteremtéséhez

Nem is olyan régen vásároltak egy házat, és még mindig van mit csinálni, javítani, feltalálni vagy befejezni? Ha azonban családja van, a berendezés során az egyik legfontosabb szempont a funkcionalitás, a praktikusság és nem utolsó sorban az otthonosság. És tényleg, egyiket sem olyan könnyű megvalósítani. Hogyan és mivel tehetjük tehát otthonosabbá a lakhelyünket? A különféle dekorációk mindenképp segEzek az mi ötleteink a ház/lakás otthonossá tételéhez.

1.2 Fényképtár a falon

1.2 Fali dekorációk

1.3 Dekorációk és kiegészítők

1.4 A nappali, mint a házunk szíve

1.5 Kellemes illat

1.6 Textíliák – párnák, takarók, függönyök, függönyök, szőnyegek

1.7 Szárított virágok

1.2 Fényképtár a falon

Van otthon egy csupasz fal, amely körül járkál, és azon gondolkodik, hogy mit kezdjen vele? Készítsen rajta galériát a családi fotókból. Semmi sem teszi otthonosabbá az otthont, mint az emlékek, amelyekhez naponta visszamehetünk, ha nézegetjük őket. Hogyan kell csinálni? Válasszon kereteket, lehetőleg egyszínűeket, és vegye elő kedvenc fotóit. Ha szereti az egyszerűséget és a szimmetriát, válasszon azonos méretű kereteket és egyszínűre rendezett fotókat.

Ha szereti a változatosságot és a sokszínűséget, különböző méretű kereteket és különböző színű fotókat választhat, a kreativitásnak nincsenek határai, és így, ha van elég hely, befejezheti a falát, és bármikor cserélheti a fotókat, amikor életének emlékezetes pillanatait megörökíti.

Ha nem szeretne fúrni, és a keretek nem túl nagyok és nehezek, akkor kétoldalas ragasztószalaggal is felragaszthatja őket, de ebben az esetben szem előtt kell tartania, hogy nem fogja tudni olyan könnyen kicserélni a képeket.

1.2 Fali dekorációk

Eddig csak két festmények voltak trendik jobbára, de ezek is a gyerekekhez kötődnek ?Az égboltot ábrázolják – a csillagokat bizonyos helyről és időről?

Ha ez nem az Ön ízlésének megfelelő, a piacon rengeteg fali dekorációt találhat, vagy saját maga is készíthet fali dekorációkat.

1.3 Dekorációk és kiegészítők

A dekoráció az egyik olyan dolog, amit a nők szeretnek kiválasztani, megvenni, és valójában sosem elég belőlük. A ház bármelyik helyiségét hangulatossá és különlegessé tehetik.

1.4 A nappali, mint a házunk szíve

Mint a legtöbben, a nap nagy részét itt töltik , ezért a lakásnak hangulatosnak kell lennie, amit általában halvány színek és a kedvenc anyagok tesznek teljessé. A nappalinak a kényelem, az elegancia és a stílus szinonimájának kell lennie. Kényelmes kanapé, párnák, takarók és meleg tea hozzá.

1.5 Kellemes illat

Az egyik fő szempont, ami miatt jól érezzük magunkat egy helyiségben, az az illat. Az illatpálcikák, gyertyák és viaszok otthonunk elengedhetetlen részét képezik. Hozzáadnak a hangulatos családi légkörhöz, és egyben gyönyörű otthoni kiegészítők is.

1.6 Textíliák – párnák, takarók, függönyök, függönyök, szőnyegek

Itt is az egyszerűség és a tónus a tónuson uralkodik. Amikor azonban szőnyegekről és párnákról van szó, akkor ez az a pont, amikr el kell hagynunk a komfortzónánkat- minták, színek a trend irányába. Valójában ezek a finom kiegészítések teljesen átalakíthatják otthonunk általános hangulatát.

1.7 Szárított virágok

Manapság nagyon népszerű dekoráció sok lakásban vagy házban. Szedheti egy természetjáráson, vagy megvásárolhatja különböző színekben és méretekben. Kitöltik a teret. Ami száraz, az érthető módon leesik… Ezt azonban úgy oldhatjuk meg, hogy egy olyan polcra helyezi őket, ahol nem mozognak, így minden ott marad, ahol lennie kell.

Aranyszínű magas állványok és zöld kúszóvirágok rajtuk, persze ezzel azért érdemes várni, amíg a gyerekek felnőnek.

De van rá mód, hogy a kicsik ellenére is kialakítsunk egy otthoni „dzsungelt”. Hogyan? Függő növénytartók, amelyekhez nem tudnak hozzáférni, és nagyot dobhatnak az otthonon.

Remélem, inspirációt talált ebben a cikkben arról, hogyan és mivel teheti otthonát otthonossá, és ha mindehhez hozzáadja a mosolyát, a gyerekek nevetését, a meleg ölelést és a kellemes zenét, az otthon hangulata és energiája felejthetetlen lesz mindenki számára, aki belép oda.

Related posts

Emeletes ágy íróasztallal

Tavaszi környezetbarát nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítás