HÚSVÉTI TERÍTÉK, MINT EGY MAGAZIN BORÍTÓJÁRÓL? VELÜNK MEGTEHETI!

Nem számít, hogy nagy a családja van, vagy sok locsolóraszámít. Talán éppen azt tervezi, hogy meglepje párját egy finom húsvéti reggelivel. Tippjeink segítségével tökélyre emelheti a húsvéti terítéket.

1.1 Szalvéta nyuszi

1.2 A fehér terítőnek nem kell unalmasnak lennie

1.3 Még mindig hiányoznak a színek?

1.4 Virágok

1.5 Figyelem neked

1.1 Szalvéta nyuszi

A tavasz hagyományos jelképei is érdekesen, kreatívan értelmezhetők. Tudja hogyan készíthet nyuszit szalvétából és egy zsinegdarabból? Az alábbi oktatóvideóban megtekintheti.

Egy ilyen szép és egyszerű dekoráció gyönyörűen megállja a helyét a tálalóasztalon, de a klasszikus szalvéták helyett a tányérokon is. Ne feledje azonban, hogy vendégei valószínűleg nem akarják majd szétszedni az aranyos nyuszit és szalvétaként használni. Ez lesz a teríték gyöngye. 🙂

1.2 A fehér terítőnek nem kell unalmasnak lennie

Jó a húsvéti vagy tavaszi motívumú terítő, de lehet, hogy nem érdemes olyanba fektetni, amit évente csak néhány napot használunk. Ráadásul akkor minden évben ugyanazt kapná, és az valószínűleg unalmas lenne.

Megteszi egy sima fehér terítő, amit biztosan talál otthon. Az egész asztalt fehérhez igazíthatja, vagy egy vagy két színt adhat hozzá például a virágokat és a szalvétákat. Ezzel életre kelti a terítéket.

Egy másik lehetőség egy érdekes készlet használata, amely nem szokványos, és amelyet nem használ minden nap.

1.3 Még mindig hiányoznak a színek?

Használjon több színes szalagot. Terítse őket szét az asztal közepén. Ehhez elegendő egy gyönyörű váza színes virágokkal, vagy tegyen élénk színű szalvétákat az asztalra vagy a tányérok alá.

A húsvétnak nem kell csak zöldnek vagy sárgának lennie. Próbáljon ki például lágy pasztell színeket. A minták, például a pöttyök, csíkok és virágok aranyosak és játékosak.

Extra tipp: Ha van egy szép asztala, amit nem szeretne letakarni, akkor abrosz nélkül is használhatja. Keressen olyan alátéteket, amelyek egyben élénkítik és védik az asztalt. A tisztán természetes anyagokból és természetes színekben pompázó alátétek jelenleg a slágerek.

1.4 Virágok

A húsvétot aligha tudnánk elképzelni virágok nélkül. Mivel szépek, színesek és illatosak, univerzális dekorációként szolgálnak majd. Néhány virág egy vázában vagy virágcserépben az, ami igazán működik. És mégis olyan egyszerű.

1.5 Figyelem neked

Tegye a vendégeit különlegessé! Készítsen nekik egy gyönyörű és eredeti meglepetést dekoráció formájában, amelyet közvetlenül a tányérra helyez.

Extra tipp: Ha előre tudja, hogy kik érkeznek Önhöz, játsszon a vendégek nevével vagy kezdőbetűivel, és próbálja meg valahogy használni a terítésnél. Merítsen ihletet ezekből a fényképekből is.

Végül van még néhány érdekes fotónk, amelyek inspirációként szolgálhatnak. De ne felejtse el, hogy a teríték elkészítésekor a legfontosabb, hogy ragaszkodjon az ízléséhez és jól érezze magát, mert ezek az ünnepek elsősorban az örömről szólnak. 🙂

Képek forrása: © pinimg.com

Tetszett a cikkünk? Ossza meg barátaival! 🙂

Related posts

Bútorok festése provanszál stíusban

KÉSZÍTSEN SAJÁT ŐSZI DEKORÁCIÓT!

KÉSZÍTSEN HŰTŐDOBOZT A KERTBE VAGY AZ ERKÉLYRE