A babzsákok örömet szereznek gyermekeinek

A gyerek babzsákok és párnák az elmúlt években a gyerekszobák kedvelt kiegészítőivé váltak. A piacon különféle kivitelű zsákok és párnák széles választéka található. Válasszon méret, fedőanyag, forma és töltelék szerint. Az EPS tömések, a 2-7 mm átmérőjű speciális polisztirol golyók a leghosszabb élettartamúak. Ha az olcsó hungarocellt választja, akkor a babzsákok élettartam elég rövid lesz. Az igaz, hogy minél nagyobb golyókat használ tölteléknek, annál kellemesebb lesz rajtuk ülni. A legtöbb esetben a zsákokat újratöltheti tartalék töltelékkel.

1.1 Forma

1.2 Virágos zsákok lányoknak, focis zsákok fiúknak

1.1 Forma

A legnépszerűbb babzsákok közé tartozik a labda, párna vagy körte alakú. Ha kisebb a gyerekszoba, keressenek ajánlatokat zsámoly, fotel, szék formájában. A variálhatóságuk kisebb, de a kicsik kényelmesen ülnek majd bennük. Válasszon egy színt, amely illeszkedik a többi felszereléshez, a színválaszték végtelen.

Az üzletekben méret szerint kis, közepes, nagy vagy extra nagy babzsákokat vásárolhatunk. A 180 x 140 cm-es mega babzsákok több mint 500 liter EPS golyót tartalmaznak, és kényelmesen fekhet is rajtuk. Ha szükséges, ezt a babzsákot ágyként is használhatja egy váratlan látogató esetén. A kényelmes fejtámla érdekében ülve válasszon gyerekeknek legalább 140 cm oldalmagasságú zsákot.

Babzsák Balby typ 1 (cica)

A babzsákok és párnák felületi anyagát a várható terhelésnek megfelelően válassza meg. Nagyon tartós és kellemes tapintású nylon vagy öko-bőr ideális gyermekek számára. Mindkét anyag vízálló és könnyen tisztítható. A darált és pamut huzatok szépek, bár nehezebb karbantartani. Kiválóak a textil huzatok, amelyeket csak mosógépben lehet mosni. A hátoldalán gumiréteggel ellátott nylon még kültéri használatra vagy a medencében való szórakozásra is tartós.

A gyerekeket a szórakozás és a korlátlan kényelem látványa vonzza majd. Tanulás, olvasás vagy tévézés közben használják majd. A klasszikus bútorokkal ellentétben nem fenyegeti őket a kemény szélek miatti sérülés veszélye, ráadásul a babzsákok jó alátámasztást nyújtanak a megfeszült hátnak. Kis helyiségbe például kör alakú talpú modellt válasszunk, nagyobb helyiségbe párna és kis zsámoly is belefér.

Babzsák Alka (menta)

A babzsákok kisebb gyermekek számára is használhatók. A kisgyermekek számára olyan párnákat válasszunk, amelyek megvédik őket a hideg padlótól, miközben elég nagy területük lesz a fizikai tevékenységeikhez. Cserélje le a kerek és lapos párnákat babzsákokra az óvodások számára, ahol teljes hátukat pihentethetik. Érdemes kétszer megmérni a méreteket, hogy gyermeke ne süllyedjen túl mélyre, és ne kínlódjon a felkeléssel.

1.2 Virágos zsákok lányoknak, focis zsákok fiúknak

Körülbelül 12 éves koruktól engedje meg a gyerekeknek a normál méretű babzsákokat és párnákat, de lehetőleg nagyobb töltettel. Ezekkel a dizájnos kiegészítőkkel színben és stílusban is felpezsdítheti a gyerekszobát, például pöttyös, csíkos vagy dalmát mintával. A lányok a virágos és élénk színű mintákat, míg a fiúk a futball- vagy kosárlabda utánzatot kedvelik.

Babzsák Sunday XXXL (TD 29)
Babzsák Bobek

Első pillantásra a gyerekbútorok még a felnőttek számára is szuper kényelmesek. Túlzással azt mondhatjuk, hogy a táskán ülve „visszanyit az ajtó” a gyerekkorba. A hagyományos bútorokhoz képest a babzsákok és párnák ára többszöröse. A termékek még változtatható formájúak, könnyen kezelhetők és pozitívan hatnak az egészségre.

Tudta, hogy a babzsákot a négylábú kedvencek is kedvelik? Minden bizonnyal hálásak lesznek a kényelmes „ül” vagy „fekszik” parancsért. Télen még a polisztirol töltet is szívesen látott szigetelés a hideg padlótól. Mivel a gyártók nagyon jó minőségű és erős anyagokat használnak a táskákhoz, normál használat során még a kutyakarmok sem ártanak.

Szeret babzsákokon pihenni, beszerezte már gyerekszobába? Írja meg kommentben a cikk alá, honnan merített ihletet4

Javasoljuk néhány kiegészítő vásárlását, amelyek hasznosak lehetnek az Ön számára.

  • Komód – Minden extra tárhely előnyt jelent.
  • Vitrin – Egy gyönyörű üveg vitrin minden nappalit, de akár a konyhát is megszépíti.
  • Szőnyeg – Meleg érzést ad otthona minden helyiségébe.
  • Dohányzóasztal – A nappalit el sem tudjuk képzelni dohányzóasztal nélkül.

Tetszett a cikkünk? Ossza meg barátaival! 🙂

Related posts

Emeletes ágy íróasztallal

Tavaszi környezetbarát nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítás