Zsámoly Pes LA2001 (sötétbarna + fehér)

Elérhetőség megfigyelése rögzítésre került. Értesítjük, ha a termék újra elérhető lesz
Elérhetõség: kérdésre
A képen látható változat: Sötétbarna + fehér
Az új dolgok közös felfedezése és megtanulása felejthetetlen élményeket fog okozni. A minizoo modellkollekcióból származó kutya alakú zsámoly minden gyermek szemét felvidítja, és ... Teljes leírás »
6 900 Ft ÁFA-val
6 900 Ft
-
+
Elérhetőség megfigyelése rögzítésre került. Értesítjük, ha a termék újra elérhető lesz
Elérhetõség: kérdésre
Telefonos megrendelés / kérdés
Termékkód:
1025995
A képen látható változat:
Sötétbarna + fehér
Magasság:
33 cm
Szélesség:
44 cm
Hosszúság:
30 cm
Tömeg:
2 kg
Garancia
Az érvényes jogszabályok szerint
Leírás:
Az új dolgok közös felfedezése és megtanulása felejthetetlen élményeket fog okozni. A minizoo modellkollekcióból származó kutya alakú zsámoly minden gyermek szemét felvidítja, és nagyszerű barátja lesz az ücsörgéshez és a játékhoz. A huzat mikroplüssből készült, sötétbarna és fehér kombinációban. A keret tömör fából készült, MDF-lemezzel kombinálva. PU hab töltelék. A lábak kaucsukfából készültek. A zsámoly teherbírása legfeljebb 80 kg. Ennek az aranyos széknek a méretei: 44x30x33x25 cm. Tegye boldoggá gyermekeit még ma, és hozzon egy darabot az állatkert világából a gyerekszobájukba.
A huzat anyaga:
Mikroplüss szövet
Műszaki paraméterek:
4 láb
Érdekelheti
-10%
9 900 Ft 8 900 Ft
Külső raktáron
-37%
29 900 Ft 18 900 Ft
Külső raktáron
37 900 Ft
2-3 héten belül
-16%
12 900 Ft 10 900 Ft
Külső raktáron
18 900 Ft
Külső raktáron > 5 db
Kérdése van? Szívesen segítünk
Kérdezzen tõlünk
+36 1 550 7605
Online űrlap
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 2 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu