Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.

Zsámoly

Karácsonyig
Ez a szép darab valakinek örömet szerezhet karácsonykor. Ha egyetért, kérjük a rendelést mielõbb adja le. A karácsonyi kézbesítést még garantáljuk:
Kézbesítés 1-3 héten belül
A képen látható változat: Petróleum + Bükk
A zsámoly egyre népszerűbb otthonunk részévé válik. Gyakran még dohányzóasztalként is használják újságok és magazinok tárolására. Kiegészítőként ülőgarnitúrával vagy fotellel komb... Teljes leírás »
28 900 Ft ÁFA-val
További változatok:
28 900 Ft
-
+
Ez a szép darab valakinek örömet szerezhet karácsonykor. Ha egyetért, kérjük a rendelést mielõbb adja le. A karácsonyi kézbesítést még garantáljuk:
Kézbesítés 1-3 héten belül
Telefonos megrendelés / kérdés
Termékkód:
1044477
A képen látható változat:
Petróleum + Bükk
Magasság:
40 cm
Szélesség:
40 cm
Hosszúság:
40 cm
Tömeg:
3 kg
Garancia
Az érvényes jogszabályok szerint
Leírás:
A zsámoly egyre népszerűbb otthonunk részévé válik. Gyakran még dohányzóasztalként is használják újságok és magazinok tárolására. Kiegészítőként ülőgarnitúrával vagy fotellel kombinálhatja, vagy akár nappali dekorációként is használható. Az időtlen kialakítású Rafaelo zsámoly összetéveszthetetlen segítőtársa lesz. Abban a pillanatban, amikor sok ember tölti meg a nappalit, ő nújt helyet az egyik vendégnek, aki ugyanolyan jól érzi magát a társaságban, mint a többiek. Kiváló minőségű Kronos anyagból készült. Az elegáns lábak dió színű fából készültek. Széles színválasztékban kapható.
Anyag:
Kronos szövet
A szövet kopásállósága a Martindale teszt szerint:
60 000 horzsolás
Lábak:
fa
Terhelhetőség személyenként:
110 kg
Az alsó rekesz magassága a padlótól:
13 cm
Megjegyzés:
Lapra szerelve szállítjuk:
Összefüggõ termékek
120 900 Ft
2-3 héten belül
28 900 Ft
Raktáron
120 900 Ft
Raktáron 5 db
120 900 Ft
Raktáron 2 db
28 900 Ft
Raktáron 3 db
Kérdése van? Szívesen segítünk
Kérdezzen tõlünk
+36 1 550 7605
Online űrlap
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu