Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.

U alakú ülőgarnitúra Sashee

Ez a szép darab valakinek örömet szerezhet karácsonykor. Ha egyetért, kérjük a rendelést mielõbb adja le. A karácsonyi kézbesítést még garantáljuk:
Raktáron 4-9 munkanapon belül szállítjuk
A szállítás Ingyenes! szuper
Ingyenes szállítás
A képen látható változat: Piros
Tudja, miért olyan népszerű manapság a skandináv stílus? Nálunk megtudja. Időtlen, és a természet ihlette. Ilyen a Sashee ülőgarnitúránk is. Teljesen kárpitozott, ami azt jelenti,... Teljes leírás »
563 900 Ft ÁFA-val
További változatok:
563 900 Ft
-
+
Ez a szép darab valakinek örömet szerezhet karácsonykor. Ha egyetért, kérjük a rendelést mielõbb adja le. A karácsonyi kézbesítést még garantáljuk:
Raktáron 4-9 munkanapon belül szállítjuk
A szállítás Ingyenes! szuper
Telefonos megrendelés / kérdés
Termékkód:
1044450
A képen látható változat:
Piros
Magasság:
82 cm
Szélesség:
325 cm
Hosszúság:
162 cm
Tömeg:
136 kg
Garancia
Az érvényes jogszabályok szerint
Leírás:
Tudja, miért olyan népszerű manapság a skandináv stílus? Nálunk megtudja. Időtlen, és a természet ihlette. Ilyen a Sashee ülőgarnitúránk is. Teljesen kárpitozott, ami azt jelenti, hogy bárhová elhelyezheti, akár a szoba közepén is. Bármilyen térben kiemelkedik. Nyitható funkciója vonzó. Ő gondoskodik azokról a vendégekről is, akik váratlanul éjszakáznak. Néhány másodperc alatt gyakorlatilag egy teljes méretű, 227x127 cm-es ággyá bonthatja. A ülőgarnitúra kellemes Kronos szövetből készült piros színben. Minimalista fa lábakra épül, bükkfa kivitelben. A varázst a háttámla ízléses varrásai és a tárolóhely adja, ahol elrakhatja a felesleges dolgait. Ha otthona kényelmében szeretne pihenni, a Sashee kanapé az igazi.
Anyag:
Kronos szövet + Fa
A szövet kopásállósága a Martindale teszt szerint:
60 000 horzsolás
Ülésmagaság:
42 cm
Ülésmélység:
58 cm
Az alsó rekesz magassága a padlótól:
12 cm
Az otománok közötti szabad tér szélessége:
126 cm
Teherbírás:
90 kg
Fekvőfelület:
285x126 cm
Szétnyitható:
Igen
Tárolóhely:
Igen
Megjegyzés:
Lapra szerelve szállítjuk:
Összefüggõ termékek
563 900 Ft
Raktáron
478 900 Ft
Raktáron > 5 db
408 900 Ft
Raktáron > 5 db
Kérdése van? Szívesen segítünk
Kérdezzen tõlünk
+36 1 550 7605
Online űrlap
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu