Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.

Táskarugós matrac Primator Bio Ex Royal 200x140 (T3)

Ingyenes szállítás
Külső raktáron 4-9 munkanapon belül szállítjuk
A szállítás Ingyenes! szuper
Ingyenes szállítás
A képen látható változat: Lyocell
T3 / T4 keménység. A Primator Bio-Ex Royal matrac rehabilitációs terméknek minősül. Magja zsebrugókból áll hét keménységi zónával. A felhasználók nagyra értékelik őket, mert nagyon jól alkalmazkodna... Teljes leírás »
169 900 Ft ÁFA-val
További elérhetõ méretek:
80 x 200 cm
90 x 200 cm
140 x 200 cm
160 x 200 cm
180 x 200 cm
169 900 Ft
-
+
Külső raktáron 4-9 munkanapon belül szállítjuk
A szállítás Ingyenes! szuper
Telefonos megrendelés / kérdés
T3 / T4 keménység.
Termékkód:
1044792
A képen látható változat:
Lyocell
Magasság:
21 cm
Szélesség:
140 cm
Hossz:
200 cm
Tömeg:
35 kg
Garancia
Az érvényes jogszabályok szerint
Leírás:
A Primator Bio-Ex Royal matrac rehabilitációs terméknek minősül. Magja zsebrugókból áll hét keménységi zónával. A felhasználók nagyra értékelik őket, mert nagyon jól alkalmazkodnak a testhez, és stabil tartást biztosítanak a gerincnek. A rugók mindegyike külön textilzsebbe került, így önállóan működnek és a matrac felülete egyáltalán nem hajlik meg, csak a testtel érintkező helyeken. A jobb alvási kényelem érdekében a modell mindkét oldalán egylatex (3 cm) réteget használtak, ami tökéletesen működik a rugós betéttel. A latex megakadályozza a baktériumok szaporodását és biztosítja a nedvesség gyors eltávolítását. Légáteresztő és biztonságos az allergiások számára. Akár 60 °C-on mosható steppelt Lyocell huzattal érkezik. A kétoldalas latex töltet mindkét oldalon használható. A matracot nem szabad állítható ágyráccsal használni.
Felhasznált anyagok:
Latex hab
Táskarugók
Filc
Latex hab:
A latex hab természetes kaucsuktejből készül. Nagy rugalmasság, precíz testhez való alkalmazkodás és elhanyagolható oxidáció jellemzi. Az első sikeres kísérlet a latex oxidálására 1928-ban történt. A latex matracok voltak akkoriban a legexkluzívabb matracok, és ma is nagyra értékelik őket.
Táskarugókat:
A zsebrugókat/táskarugókat 1930-ban kezdték el használni, és azóta több modell és ágy is készült velük. Köszönhetően annak, hogy minden rugó külön házba van zárva, a matrac több ponton támasztja meg a testet, mint a bonell rugók. Ez lehetővé tette hét keménységi zónával rendelkező matracok létrehozását, amelyek ma is népszerűek.
Huzat Lyocell:
Ennek a huzatnak az alapja a fa cellulóz. Ez az anyag nagyon jól felszívja és felszívja a nedvességet. Légáteresztő, aminek köszönhetően a matrac „lélegzik”. Ezen kívül van egy speciális 3D csík is, amely javítja a légáramlást. A huzat cipzáras, így levehető és akár 60°C-on mosható.
Matrac teherbírása:
90 kg - ig (T2)/120 kg - ig (T3)
Ajánlott ágyrács:
Összefüggõ termékek
242 900 Ft
5-12 munkanapon belül szállítjuk
217 900 Ft
5-12 munkanapon belül szállítjuk
193 900 Ft
5-12 munkanapon belül szállítjuk
144 900 Ft
5-12 munkanapon belül szállítjuk
120 900 Ft
5-12 munkanapon belül szállítjuk
Kérdése van? Szívesen segítünk
Kérdezzen tõlünk
+36 1 550 7605
Online űrlap
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu