Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.

Táskarugós matrac - Dione Komfort - 200x160 cm (T3) *kiárusítás

-36%
A termék nem elérhetõ

Hozzáférhetõség: nem elérhetõ
Magasság:
21 cm
Szélesség:
160 cm
Hosszúság:
200 cm
Leírás:

A 7 zónát az jellemzi, hogy minden rugó külön tasakokban van elrendezve. A rugók közvetlenül nem kapcsolódnak egymáshoz, ezért mindegyik külön-külön, egymástól függetlenül működik. Ez elhárítja a matrac nagy részének eldeformálódását kis területre gyakorolt nyomás esetén. Ha egy táskamatracon alszik, nem fogja érezni az Ön mellett alvó ember mozgását. Mivel minden rugó külön tasakban helyezkedik el, ezért azok nem adnak ki semmiféle zajt. Ezért a táskarugós matracokat csendes matracoknak is nevezik. Az emberi test hét zónára osztható fel, amelyek mindegyike más-más támasztóerőt igényel az alvás során. Ezért alkottunk meg egy olyan matracot, amely tökéletesen igazodik a test formájához. A magas alvási kényelem érdekében különböző magasságú és keménységű rugók találhatóak a matracban. A matrac gyártásához felhasznált anyagot úgy választottuk ki, hogy a lehető legnagyobb mértékben kiküszöböljük az allergia kockázatát. A matrac antiallergén fújtatóval van feltöltve, amely megfelelően biztosítja annak szellőzését. A hipoallergén huzat 350 g/m2 tömegű pamutból készült. A huzat mintái eltérőek lehetnek. A huzat készítéséhez felhasznált anyag nagy súlya és minősége miatt a huzat kellemes tapintású, és mindennapi használat esetén is strapabíró. A matrac 3mm vastag HDF lappal megerősített fakerettel van ellátva. A fakeretet rugalmasság, tartósság, első osztályú minőség és hosszú élettartam jellemzi. A keret optimális tartást biztosít és növeli az alvási kényelmet.

Megjegyzés:
Beépített ágyráccsal rendelkezik.

Megjegyzés:

A hab színe eltérhet az képen láthatótól, ezért a színbéli eltérés nem reklamálható.

Kiárusítás:

A kínálat a készlet erejéig él. Amennyiben igényt tart a termékre, illetve több termékre, kérjük a termék(ek) elérhetőségét ellenőrizze ügyfélszolgálatunknál telefonon, chaten, vagy e-mailben.

Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 2 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu