Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
45 054 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Megjelenítve 1 - 18 (18 termékből)

A tárgyalószékek felszerelhetők karfákkal, amelyek növelik az üléskényelmet. A karfa nélküliek azonban kevesebb helyet foglalnak. Különböző kivitelben is megtalálhatóak, ami az anyagot illeti. Nézzük meg előnyeiket és hátrányaikat.

dohányzó picture 0

A bőrszékek a legfényűzőbb széktípusok, amelyek vezetői és felsővezetői irodákba is alkalmasak. A valódi bőrből készült konferenciaszékek kényelmes ülést biztosítanak, ugyanakkor hiteles benyomást keltenek. Ezenkívül ez az anyag nagyon tartós és évtizedekig kitart.

Az ökobőrből készült székek szintetikus bőrrel rendelkeznek, ami nagyon hasonlít a valódi bőrre. Első pillantásra felismerhetetlenek. A különbség azonban az élettartamban van. Az ökobőr lényegesen rövidebb ideig bírja.

A szövet/kárpitozott székek minden évszakban nagyon kellemesek, mert télen megtartják a hőt, nyáron pedig éppen ellenkezőleg, nem melegednek túl. Kopásállóak és minden típusú iroda számára alkalmasak.

A fa székek használhatók például várótermekben vagy ipari területeken. Legnagyobb előnyük a sérülésekkel szembeni ellenállás és a nagyon egyszerű karbantartás.

A műanyag székek ugyanolyan alkalmasak, mint a fából készültek, különösen a várótermekben. Az ezeken a székeken lévő műanyag táblák is nagyon tartósak és könnyen karbantarthatók. Örülni fognak az alacsony árnak és a változatos kiviteleknek.

A hálós székek általában kombinálják a szövet ülést és a hálós háttámlát. Ez a modern kombináció nagyon népszerű és kellemes, különösen a nyári hónapokban, amikor a hátoldalon lévő háló szellőzi a hátat.

Ár
-
Ft
Színek
  Barna
  Bézs
  Fekete
  Kék
  Szürke
  Zöld
  több szín
Méret
Magassága (76 - 97 cm)
-tól/tõl -ig cm
Szélessége (44 - 61 cm)
-tól/tõl -ig cm
Hossza (50 - 85 cm)
-tól/tõl -ig cm
Telefonos rendelés
+36 1 550 7605
Hé-Csü:
8:00 - 18:00
Pé:
8:00 - 18:00
Írjon nekünk
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására


Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu