Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
50 051 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Legnépszerűbb
Akciók
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Megjelenítve 1 - 16 (16 termékből)

A fotel vásárlása előtt fontos átgondolni néhány alapvető dolgot. Milyen célt szolgál majd a fotel? Pihenni fog rajta, vagy látogatót ültet rá? A puha szövethuzatot vagy a luxusbőrt részesíti előnyben? Mekkora legyen? Hogyan nézzenek ki a fejtámlák vagy a kartámaszok?

Fotelek picture 0

A hangsúlyt fektesse a karfákra. Ha a háta teljesen nekitámaszkodik a háttámlának, akkor választhat a markánsabb karfák nélküli foteleket is.


A fotel mérete korlátozott az elhelyezni kívánt hely miatt. Ne felejtse el a kanapé és más bútorok, például a dohányzóasztal méretét. Illessze a fotelt színében és stílusában a kanapéjához. Egyes modellek gyakran már egy 2+1 vagy 3+2+1 ülőgarnitúra részét képezik, így tökéletesen illeszkedik a belső terébe.

Minden fotel típus más-más kényelmet kínál. A legnépszerűbb foteltípus a klasszikus füles fotel. Ez egy viszonylag magas és masszív karosszék jellegzetes fej- és kartámaszokkal. Kényelmüknek köszönhetően a fülvédők alkalmasak könyvolvasásra és keresztrejtvények megoldására. Ezért helyezze őket egy könyvespolc vagy a polcok mellé.

A relaxációs fotelek maximális kényelmet nyújtanak pihenés vagy délutáni alvás közben. Elhelyezheti őket, és beállíthatja a karfákat. A relaxációs fotelek terjedelmesek, ezért nagyobb belső terekbe ajánljuk. A pihenőszék másik fajtája a hintafotel/hintaszék. Pihenésre, olvasásra kiválóak az ilyen fotelek, melyekben hintázni is lehet. A hintaszékek kárpitozottak vagy fonottak lehetnek. A stílusos babzsákok az elmúlt évek sikerei voltak. A golyós tölteléknek köszönhetően tökéletesen alkalmazkodnak teste vonalaihoz. A gyerekeket azonban leginkább érdekelni fogják. A felnőttek magasságuk miatt nehezen tudnak felkelni az ilyen zsákokból. A babzsák ideális kombinációja egy kiváló minőségű ülésszőnyeg.

Fotelek picture 0

Ha korlátozott költségvetéssel rendelkezik, és elsősorban olcsó foteleket keres, akkor kínálatunkban megfizethető modellek széles választékát találja nagyszerű felszereltséggel. Biztosan nem fog lemaradni a kiárusítás kategóriáról, vagy a különféle kedvezményekről. Aki nem bánja, hogy a termék egy keveset használt, kicsomagolt vagy felújított, az semmiképp se hagyja ki a bazár kategóriát.

Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu