Ingyenes kézbesítés 150 000 Ft felett
13 447 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül

 

Utánvét

A vásárló a termék árát a kézbesítéskor a futárnak fizeti ki készpénzben. Ha a megrendelést a cégünk sofőrje szállítja ki, bankkártyával is fizethet.


Banki átutalás

A megrendelés előre is kifizethető proforma számla ill. a visszaigazoló emailben lévő adatok alapján. Változó szimbólumként kérjük, használja a megrendelésének számát, és a megjegyzésbe írja be nevét. Miután a kifizetett összeg a bankszámlánkra került, a fizetés igazolását automatikusan elküldjük Önnek. A terméket a teljes összeg átutalása után küldjük el.

Bankszámla IBAN: 
HU28 1209 6705 0165 2035 0010 0005 Raiffeisen bank


Kártyás fizetés - Cardpay

CardPay

elkészítjük...

 


0% előleg

A megrendelt termékért nem kérünk előleget. Kivétel akkor, ha a megrendelés speciális ill. atipikus termék, nagyobb értékű vagy nagyobb darabszámú. Ebben az esetben az előleg összegéről informálni fogjuk Önt.


Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 150 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 150 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 2 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36-1-550-7605
info@zondo.hu