Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.

Habszivacs matrac Premier 19 200x90 (T3)

Külső raktáron 4-9 munkanapon belül szállítjuk
A képen látható változat: Algua
T3 / T4 keménység. A Premier matrac egy kiváló minőségű habmatrac, amely kétféle habszivacsból áll, és Algua huzattal rendelkezik. Ez a huzat algaesszenciát tartalmazó mikrokapszulákat tartalmaz, am... Teljes leírás »
94 900 Ft ÁFA-val
További elérhetõ méretek:
80 x 200 cm
90 x 200 cm
140 x 200 cm
160 x 200 cm
180 x 200 cm
94 900 Ft
-
+
Külső raktáron 4-9 munkanapon belül szállítjuk
Telefonos megrendelés / kérdés
T3 / T4 keménység.
Termékkód:
1044753
A képen látható változat:
Algua
Magasság:
19 cm
Szélesség:
90 cm
Hossz:
200 cm
Tömeg:
11 kg
Garancia
Az érvényes jogszabályok szerint
Leírás:
A Premier matrac egy kiváló minőségű habmatrac, amely kétféle habszivacsból áll, és Algua huzattal rendelkezik. Ez a huzat algaesszenciát tartalmazó mikrokapszulákat tartalmaz, amelyek kivételes bőrápolást biztosítanak. A matrac két keménységben kapható. Javasolt lamellás ágyráccsal kombinálni.
A matrac összetétele:
A matrac magja 10 cm vastag Eliocell habszivacsból áll. A T2 keménységű matracban 28 kg/m3, a T3 keménységű matracban pedig 35 kg/m3 a sűrűsége. Anyaga rugalmas, és a megnövekedett ellenállásnak köszönhetően jelentősen meghosszabbítja a matrac élettartamát. Az Eliocell habot mindkét oldalon 2 cm vastag Nightfly hab borítja. Ez az anyag a rendkívül rugalmas - víz - kategóriájába tartozik. Speciális vízhabos módszerrel állítják elő freonok használata nélkül. A vegyi anyagok hiánya garantálja a teljes egészségügyi biztonságot. Hosszú élettartam és deformációállóság jellemzi. Nyitott cellás szerkezettel rendelkezik, amely biztosítja a jó légáteresztő képességet. Viszonylag puha és pontrugalmas, ami befolyásolja a gerinc optimális megtámasztását. A hab megfelelő rugalmasságot és rugalmasságot biztosít a terméknek.
Felhasznált anyagok:
Nightfly hab
Eliocell H2/H3 hab
Nightfly hab
Nightfly hab
Rendkívül rugalmas hab kellemes puhasággal és kivételes tartóssággal. Kiváló légáteresztő képesség jellemzi. Az ezzel a habszivaccsal készült matracokat a szabad légkeringés, a higiénikus és természetesen a kényelmes használat jellemzi.
Eliocell hab:
Rendkívül rugalmas hab fokozott deformációállósággal. Kellően lélegző és hatékony légáramlást biztosít a matrac belsejében. Nagy rugalmasság jellemzi, melynek köszönhetően gyorsan visszanyeri eredeti formáját.
Huzat Algua:
Ez a huzat robusztus anyagból készült, amely megőrzi a megfelelő nedvességet a matracban. A szövetszálakat algakivonat mikrokapszulákkal egészítették ki, amelyek jótékony hatással vannak a felhasználó bőrére. A huzat levehető, maximum 60°C-on mosható.
Matrac teherbírása:
110 kg-ig
Ajánlott ágyrács:
Összefüggõ termékek
210 900 Ft
5-12 munkanapon belül szállítjuk
189 900 Ft
5-12 munkanapon belül szállítjuk
169 900 Ft
5-12 munkanapon belül szállítjuk
147 900 Ft
5-12 munkanapon belül szállítjuk
126 900 Ft
5-12 munkanapon belül szállítjuk
Kérdése van? Szívesen segítünk
Kérdezzen tõlünk
+36 1 550 7605
Online űrlap
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu