Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.

Habszivacs matrac Antibacterial 200x70 (T3)

Ingyenes szállítás
Külső raktáron 4-9 munkanapon belül szállítjuk
A szállítás Ingyenes! szuper
Ingyenes szállítás
A képen látható változat: Silver Visco 3D
T3 / T4 keménység. Ha allergiában vagy más egészségügyi problémában szenved, ez a matrac lesz a megfelelő az Ön számára. Kifejezetten az allergénekre fokozottan érzékeny emberek számára készült. Miv... Teljes leírás »
124 900 Ft ÁFA-val
További elérhetõ méretek:
80 x 200 cm
90 x 200 cm
140 x 200 cm
160 x 200 cm
180 x 200 cm
124 900 Ft
-
+
Külső raktáron 4-9 munkanapon belül szállítjuk
A szállítás Ingyenes! szuper
Telefonos megrendelés / kérdés
T3 / T4 keménység.
Termékkód:
1044742
A képen látható változat:
Silver Visco 3D
Magasság:
18 cm
Szélesség:
70 cm
Hossz:
200 cm
Tömeg:
10 kg
Garancia
Az érvényes jogszabályok szerint
Leírás:
Ha allergiában vagy más egészségügyi problémában szenved, ez a matrac lesz a megfelelő az Ön számára. Kifejezetten az allergénekre fokozottan érzékeny emberek számára készült. Mivel erősen plasztikus habok kombinációjából készült, kompakt szerkezet jellemzi, aminek köszönhetően nem halmozódik fel por, mikrobák és baktériumok a matracban. Ezenkívül a matracot antibakteriális hab borítja az Ultra Fresh alkalmazással, amelyet a baktériumokkal szembeni magas ellenállás és a páratlan higiénia jellemez. A habok együtt dolgoznak, hogy megfelelő tartást és illeszkedést biztosítsanak a testnek. Az Antibakteriális matrac Silver Protect huzattal rendelkezik, amely termoelasztikus habbal van varrva. Ennek köszönhetően a matrac még jobban alkalmazkodik a test formájához. A huzat levehető, akár 30°C-on mosható.
Felhasznált anyagok:
Antibakteriális hab
Nagyon rugalmas hab
Antibakteriális hab:
Az Antibakteriális egy szabadalmaztatott Materasso hab higiénikus alkalmazással, amely megakadályozza a mikroorganizmusok vagy baktériumok növekedését. A speciális enzimek baktériumölő hatásúak, de teljesen biztonságosak az ember számára. Az Antibakteriális hab hatását laboratóriumban tesztelték. Az anyag antibakteriális tulajdonságai mellett szilárd tartást biztosít a gerincnek és tökéletesen alkalmazkodik a testhez. Különösen ajánlott azoknak, akik érzékenyek bármilyen allergénre.
Nagyon rugalmas hab:
A rendkívül rugalmas habot a szabványos poliuretán hab továbbfejlesztéseként fejlesztették ki. Legfontosabb jellemzői a fokozott ellenállás, a nagyon jó légáramlás és a jobb és érzékenyebb alkalmazkodás a fekvő személyhez. Azok a gyártók, akik különböző alapanyagokat használnak ezekhez a habokhoz, nagyon eltérő eredményeket érnek el a kényelem terén. A rendkívül ellenálló habok egyéb tulajdonságait profilozással érik el. Ezek a habok gyakran szilárd alátámasztást biztosítanak további rétegeknek, például termoelasztikus haboknak vagy latexnek.
Huzat Silver Protect:
A huzat ezüstszállal van varrva, amely megvédi a matracot az allergénektől és a mikrobáktól. A jellegzetes és elegáns varrások szép megjelenést kölcsönöznek a matracnak. A huzat cipzáras, hordható és akár 60°C-on mosható.
Matrac teherbírása:
120 kg-ig
Ajánlott ágyrács:
Összefüggõ termékek
278 900 Ft
5-12 munkanapon belül szállítjuk
250 900 Ft
5-12 munkanapon belül szállítjuk
221 900 Ft
5-12 munkanapon belül szállítjuk
194 900 Ft
5-12 munkanapon belül szállítjuk
166 900 Ft
5-12 munkanapon belül szállítjuk
Kérdése van? Szívesen segítünk
Kérdezzen tõlünk
+36 1 550 7605
Online űrlap
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu