Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
44 771 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Megjelenítve 1 - 14 (14 termékből)

A kisgyermekeknek és óvodásoknak nem feltétlenül van szükségük íróasztalra és ergonomikus székre. Elég lesz nekik egy "munkasarok" az ablak mellett, ideális esetben asztali lámpával, ahol rajzolhatnak, alkothatnak. Hozzon létre egy csendes sarkot is számukra, ahol alahatnak - egy vidám ágyat (ideális esetben lekerekített élekkel) és puha párnákat. Sok gyerek vágyik emeletes ágyra, ami akkor is megfelelő, ha két gyermeke van, és a szoba nem tágas. Helyezzen el egy szőnyeget a játszótéren, ideális esetben gyermekmotívumokkal, vagy a szoba többi eleméhez illő színben. Ezt a teret célszerű egy babzsákkal bővíteni, amelyben pihenhetnek, játszhatnak, vagy mesét nézhetnek.

lányos picture 0

Ami magukat a szekrényeket és a további tárolóhelyet illeti, választhat egy álló szekrényt vagy a teljes készletet. Mi a különbség köztük? A szekrényeket méret és igény szerint kombinálhatja. A készletek előre rögzítettek, és gardróbszekrényeket, komódokat, asztalokat és polcokat tartalmaznak. Nagyon fontos az elegendő tárolóhely, ezért válasszon tágas szekrényeket és tárolódobozokat a szezonális ruhák és játékok tárolására. Tökéletes kütyü az ún moduláris szekrény, amelyek játékos motívumaikkal vonzzák a gyerekeket, és esetleg maguk is tárolják bennük ruháikat.

Megkérni gyermekét, hogy tartsa rendben a szobáját, néha kihívást jelenthet. Tehát gondoljon egy polcra, ahol mindent elrejthet, ami általában a földön fekszik. A tükör olyan kiegészítő, ami nem hiányozhat egyetlen lány szobájából sem. Ha nagyobb helyről van szó, akkor nyugodtan vásárolhatunk egy nagyobb álló tükröt és a gardrób mellé helyezhetjük, de még a fali tükör sem rontja el a szoba összbenyomását és minden bizonnyal betölti a célját. A lányok szeretik magukat nezgeteni a tükörben, így biztosan értékelni fogják a fésülködőasztalt, ahol gumiszalagokat, hajtűket, fésűt és egyéb kiegészítőket tarthatnak.

A gyerekek nagyon érzékeny bőrűek. Ezért hálószobájukba csak természetes anyagokat válasszunk. A lehető legkevesebb vegyi és szintetikus anyagot tartalmazó bútor az ideális választás. Ügyeljen a gyermeklepedő textíliájának eredetére is. Ökológiai színeket kell tartalmazniuk, amelyek gyengédek a bőrhöz.

A lányok gyerekszobáiban használjon pasztell színeket a falakon. Építsen egy semleges színpalettára, amit néhány, merészebb árnyalatú kiegészítővel színesíthet. Nagyon jól néz ki a rózsaszín, a lila, a sárga, de a türkiz is. Még a lágy bézs vagy fehér árnyalatokkal sem fog elrontani semmit. Kombinálja a színeket, de tartsa fenn közöttük a harmóniát. Három szín ideális, ahol az egyik dominál, a másik kettő pedig kiegészíti egymást. A fal díszítésére használhatja a gyerekek mesefiguráiról készült háttérképeket is.

lányos picture 0

Nem minden kislány akar hercegnő lenni és rózsaszín szobát. Tehát ne csak ízlése szerint díszítse a szobát, hanem különösen kérje ki gyermeke véleményét. Ne feledje, hogy a lánya gyerekként sok időt tölt majd a szobájában, ezért gondoskodjon arról, hogy ott érezze magát a legjobban.

Ár
-
Ft
Méret
Magassága (190 - 190 cm)
-tól/tõl -ig cm
Szélessége (250 - 250 cm)
-tól/tõl -ig cm
Hossza (33 - 50 cm)
-tól/tõl -ig cm
Telefonos rendelés
+36 1 550 7605
Hé-Csü:
8:00 - 18:00
Pé:
8:00 - 18:00
Írjon nekünk
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu