Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.

Franciaágy Boxspring 160 cm Gllamy (fehér öko-bőr) (tárolóhellyel)

Karácsonyig Ingyenes szállítás
Ez a szép darab valakinek örömet szerezhet karácsonykor. Ha egyetért, kérjük a rendelést mielõbb adja le. A karácsonyi kézbesítést még garantáljuk:
Kézbesítés 2-3 héten belül
A szállítás Ingyenes! szuper
Ingyenes szállítás
A képen látható változat: Madryt 9100
Tárolóhely az árban. Ágyrács és matrac az árban. Az ágyhoz tartozik még egy fedőmatrac is, amely tökéletes alvást biztosít. Az ágyszerkezet fehér laminált forgácslapból készült (16 mm). Mindenképpen értékelni fogja az oldalról n... Teljes leírás »
427 900 Ft ÁFA-val
További elérhetõ méretek:
200 x 140 cm
200 x 160 cm
200 x 180 cm
Színes változat:
Madryt 9100
Madryt 9100
További változatok:
427 900 Ft
-
+
Ez a szép darab valakinek örömet szerezhet karácsonykor. Ha egyetért, kérjük a rendelést mielõbb adja le. A karácsonyi kézbesítést még garantáljuk:
Kézbesítés 2-3 héten belül
A szállítás Ingyenes! szuper
Telefonos megrendelés / kérdés
Tárolóhely az árban.
Ágyrács és matrac az árban.
Termékkód:
1044179
A képen látható változat:
Madryt 9100
Magasság:
65-118 cm
Szélesség:
180 cm
Hossz:
207 cm
Tömeg:
178 kg
Garancia
Az érvényes jogszabályok szerint
Leírás:
Az ágyhoz tartozik még egy fedőmatrac is, amely tökéletes alvást biztosít. Az ágyszerkezet fehér laminált forgácslapból készült (16 mm). Mindenképpen értékelni fogja az oldalról nyitható tárolóhelyet. Úgy érheti el, hogy az ágy oldaláról megdönti az ágyrácsot a matraccal. A matrac T-25 habszivacsból és Bonell rugókból készült, 20 cm magas. A felső matrac (topper) T-21 habszivacsból készült, 5 cm magas. Az ágy lábai szürke műanyagból készültek.
Madryt szövet:
Az öko-bőr Madryt lenyűgöz a műszaki paramétereivel. A természetes bőrrel ellentétben ez az anyag nem hajlamos a gyűrődésre, így tökéletesen alkalmazkodik a neki adott formához. Tartós poliuretánból készült, és rendkívül lenyűgöző Martindale kopási pontszámot ért el, több mint 100 000 ciklusban. Az anyag hajlítható és nyújtható, és továbbra is megőrzi eredeti megjelenését és tulajdonságait. A könnyű karbantartás is nagy előny. Az anyag jól mutat a kárpitozott bútorokon, és a tompa árnyalatok széles választékának köszönhetően szinte minden belső térhez illeszkedik. A szövet számos jóváhagyással rendelkezik, amelyek megerősítik az egészséget potenciálisan veszélyeztető anyagok hiányát. Ez a szövet a háztartási terek mellett kereskedelmi terekben is használható. A fenti előnyös tulajdonságok mellett nem éghető, ami gyakran tűzvédelmi előírás is.
Martindale kopási teszt:
102 400 ciklus
Fekvőfelület magassága:
65 cm
Fedőmatrac:
5 cm magas T-25 hab (Jersey szövet)
Matrac:
2 db bonell rugós matrac + T25 felső és alsó habszivacs - mindegyik 4 cm magas
A bonell rugók magassága:
20 cm
Technikai információ:
2,2 mm-es huzalból készült rugók
Matrac keménysége:
H2
Ágykeret:
Fa
Fejtámla:
Steppelt szövet + hab (4 cm) + pamut díszíti
Lábak:
Ezüst színű műanyag
Lábak magassága:
2,5 cm
Tárolóhely:
2 külön fiók konténerekkel (oldalra nyíló)
Teljes magasság a talajtól a fejtámla tetejéig:
118 cm
Teherbírás ágy/fő
120 kg
Fekvőfelület:
160x200 cm
A csomagok össztömege:
178 kg
1. számú csomag mérete / súly (kg):
205 x 85 x 65 cm/69 kg
2. számú csomag mérete / súly (kg):
205 x 85 x 65 cm/69 kg
3. számú csomag mérete / súly (kg):
163 x 117 x 11 cm/25 kg
4. számú csomag mérete / súly (kg):
95 x 85 x 18 cm/3,5 kg
Megjegyzés:
A galériában más színváltozatokból készítettünk ajánlatot az Ön számára. Ha valamelyik felkeltette érdeklődését, kérjük a megjegyzésekben jelezze, melyik színváltozat érdekli. Eltérő színváltozat választása esetén a termék árának 50%-a áfával előre fizetendő.
Kérdése van? Szívesen segítünk
Kérdezzen tõlünk
+36 1 550 7605
Online űrlap
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu