Franciaágy 160 cm - BRW - AnAlizaa - LOZ/160 *kiárusítás

A termék nem elérhetõ

Hozzáférhetõség: nem elérhetõ
Magasság:
45,5-88,5 cm
Szélesség:
169,5 cm
Hosszúság:
207,5 cm
Leírás:
A természet kedvelőinek örömet szerez ez a franciaágy, mely masszív megjelenésű és szép fa mintázatú kivitelben kapható. A modern karaktere az ágynak kellemesen és otthoniasan fog hatni a hálószobájában. Az ágy praktikus tárolóhellyel is rendelkezik, melyben elhelyezheti ágyneműjét. Az ágyat matrac és ágyrács nélkül kínáljuk. Ezek webáruházunkban választhatja ki és rendelheti meg.
Anticca bútorcsalád:
Kényelmesebbé tenni a nappalikat, hálószobákat vagy dolgozószobákat nem annyira nehéz. Az Anticca modellsorozat szegmentjeinek kellemes színei és modern dizájnos elemei vannak. Az ajtói és fiókjai szabad vonalakkal vannak elválasztva egymástól, nincsenek fogantyúi, így kiemelve a minimalisztikus stílust. Szüksége van kirakatra, a dekorációkra és kiegészítőkre, szekrényre a ruháknak, TV asztalra a televízió alá? Mindezt megtalálja az Anticca modellsorozatban. A monument tölgyfa szín, amiben az egész sorozat van, bármilyen szobába illik.
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 50 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 50 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 2 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu