Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.

Felfújható jakuzzi (2-4 fő részére)

Ez a szép darab valakinek örömet szerezhet karácsonykor. Ha egyetért, kérjük a rendelést mielõbb adja le. A karácsonyi kézbesítést még garantáljuk:
Raktáron 4-9 munkanapon belül szállítjuk
A szállítás Ingyenes! szuper
Ingyenes szállítás
A képen látható változat: Szürke + Fehér
Kényeztesse magát a luxus érzésével a Kantino felfújható pezsgőfürdőben. Egyedül, családdal vagy barátokkal. A pezsgőfürdő 2-4 személy számára készült, 800 literes víztérfogattal.... Teljes leírás »
473 900 Ft ÁFA-val
473 900 Ft
-
+
Ez a szép darab valakinek örömet szerezhet karácsonykor. Ha egyetért, kérjük a rendelést mielõbb adja le. A karácsonyi kézbesítést még garantáljuk:
Raktáron 4-9 munkanapon belül szállítjuk
A szállítás Ingyenes! szuper
Telefonos megrendelés / kérdés
Termékkód:
1044459
A képen látható változat:
Szürke + Fehér
Magasság:
86 cm
Szélesség:
258 cm
Hosszúság:
164 cm
Tömeg:
110 kg
Garancia
Az érvényes jogszabályok szerint
Leírás:
Kényeztesse magát a luxus érzésével a Kantino felfújható pezsgőfürdőben. Egyedül, családdal vagy barátokkal. A pezsgőfürdő 2-4 személy számára készült, 800 literes víztérfogattal. Beépítésének feltétele a szilárd és vízszintes felület. A telepítés nagyon egyszerű és gyors. Ha a pezsgőfürdőt beltérben kívánja használni, gondoskodnia kell a helyiség megfelelő szellőztetéséről és a megnövekedett páratartalomhoz való alkalmazkodásról. Az energia- és vízforrás elérhetősége meghatározza az ideális helyet a kertben. Az integrált kezelőpanelen három funkció közül választhat: vízmelegítés, masszázs és szűrés. Élvezze a víz hőmérsékletét akár 40°C-ig. A forró fürdő jótékony hatással van az egészségre, visszaállíthatja az elvesztett energiát a következő napokra. Könnyedén szabályozhatja a hőmérsékletet az átlátszó kezelőpanel segítségével. 110 masszázsfúvóka jótékony hatással lesz minden izomra, ami oldja a lelki és fizikai feszültséget. A felfújható pezsgőfürdő egész évben használható. Télen is -40°C-ig. Ügyelni kell azonban arra, hogy a vízmelegítés működőképes legyen, és fagyos időben mindig be legyen kapcsolva a pezsgőfürdő. A víz hőmérséklete nem eshet 4°C alá, hogy a csövekben lévő víz ne fagyjon meg. Ha a pezsgőfürdőben megfagy a víz, nem javasolt a használata. A csomag tartalmaz egy hőszigetelő burkolatot is, amely csökkenti a hőveszteséget és biztonsági funkciót lát el. Ugyanakkor megakadályozza a szennyeződések bejutását a vízbe. Ha a jakuzzit télen nem használják, akkor ajánlatos mindig kiönteni a vizet és kitakarítani. A pezsgőfürdőt a házban is javasolt tárolni. A fedelet biztonsági hevederek rögzítik, amelyek a pezsgőfürdő kerülete körül helyezkednek el. A külső oldalon két fogantyút is talál, amelyek megkönnyítik a pezsgőfürdő kezelését. Ezenkívül a karbantartása nem igényel olyan beavatkozásokat és tevékenységeket, amelyeket Ön maga nem tudna megbirkózni.
Anyag:
laminált PVC
Súly:
600 liter
Elektromos kábel hossza:
5 m
Elektromos feszültség:
220-240 V
Max. vízhőmérséklet:
40 °C
Külső anyag vastagsága:
0,66 mm
Belső anyag vastagsága:
0,6 mm
Vízmelegítés gyorsasága:
1-2°C/hod.
Vízmelegítés:
1800 W/7,8 A
A masszázsszivattyú teljesítményfelvétele:
600 W/2,6 A
Vízmelegítő teljesítményfelvétele:
2400 W/10,4 A
Felfújható:
Igen
Megjegyzés:
A csomag tartalmaz egy szigetelő szőnyeget, szűrőt 2 db (egy szűrő élettartama kb. 168 óra), táskát, tömlőket, elektromos kábeleket, hőszigetelő burkolatot.
Kérdése van? Szívesen segítünk
Kérdezzen tõlünk
+36 1 550 7605
Online űrlap
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu