Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.

Fedőmatrac Top Thermo 200x120 (T2)

Külső raktáron 4-9 munkanapon belül szállítjuk
A képen látható változat: Algua
T1 / T2 keménység. A fedőmatracokat arra használják, hogy javítsák a kényelmet, amikor olyan matracon pihenünk, amely nem megfelelő az igényeinknek. A Top Thermót az allergiások és az éjszakai izzad... Teljes leírás »
88 900 Ft ÁFA-val
További elérhetõ méretek:
80 x 200 cm
90 x 200 cm
140 x 200 cm
160 x 200 cm
180 x 200 cm
88 900 Ft
-
+
Külső raktáron 4-9 munkanapon belül szállítjuk
Telefonos megrendelés / kérdés
T1 / T2 keménység.
Termékkód:
1044818
A képen látható változat:
Algua
Magasság:
8 cm
Szélesség:
120 cm
Hossz:
200 cm
Tömeg:
- kg
Garancia
Az érvényes jogszabályok szerint
Leírás:
A fedőmatracokat arra használják, hogy javítsák a kényelmet, amikor olyan matracon pihenünk, amely nem megfelelő az igényeinknek. A Top Thermót az allergiások és az éjszakai izzadások figyelembevételével tervezték. A termoelasztikus hab használata lehetővé teszi a felesleges hő elnyelését a testből és a megfelelő hőmérsékleten tartását. Ezenkívül ez a nyomásérzékeny anyag alkalmazkodik a test formájához. A matracban minimálisra csökken a hátra nehezedő nyomás, így alvás közben sem feszülnek meg feleslegesen az izmok. A test minden részének megfelelő ellazulása hozzájárul a teljes regenerálódáshoz alvás közben. A matrac vastagsága huzattal együtt 8 cm.
Felhasznált anyagok:
Visco hab
Hőelasztikus hab:
Hab, amely megváltoztatja merevségét a hőmérséklet hatására, és reagál a testhőmérsékletre, a legszükségesebb helyeken meghajlik.
Huzat Algua:
Ez a huzat robusztus anyagból készült, amely megőrzi a megfelelő nedvességet a matracban. A szövetszálakat algakivonat mikrokapszulákkal egészítették ki, amelyek jótékony hatással vannak a felhasználó bőrére. A huzat levehető, maximum 60°C-on mosható.
Matrac teherbírása:
130 kg-ig
Ajánlott ágyrács:
Összefüggõ termékek
148 900 Ft
5-12 munkanapon belül szállítjuk
132 900 Ft
5-12 munkanapon belül szállítjuk
117 900 Ft
5-12 munkanapon belül szállítjuk
103 900 Ft
5-12 munkanapon belül szállítjuk
73 900 Ft
5-12 munkanapon belül szállítjuk
Kérdése van? Szívesen segítünk
Kérdezzen tõlünk
+36 1 550 7605
Online űrlap
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu