Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.

Egyszemélyes ágy 90 cm Porsche LOZ/90 (sibiu világos vörösfenyő + larico fenyő) *kiárusítás

Karácsonyig % Kiárusítás
Top termék
Ez a szép darab valakinek örömet szerezhet karácsonykor. Ha egyetért, kérjük a rendelést mielõbb adja le. A karácsonyi kézbesítést még garantáljuk:
Külső raktáron 4-9 munkanapon belül szállítjuk
% Kiárusítás
A képen látható változat: Sibiu világos vörösfenyő + larico Fenyő
Egyszemélyes ágy szép francia stílusban, amely minden hagyományos megjelenésű bútor kedvelőnek megtetszik. Az ágynak a lábainál és a leceinél díszsínek találhatók. Az ágyhoz lehet... Teljes leírás »
35 900 Ft ÁFA-val
35 900 Ft
-
+
Ez a szép darab valakinek örömet szerezhet karácsonykor. Ha egyetért, kérjük a rendelést mielõbb adja le. A karácsonyi kézbesítést még garantáljuk:
Külső raktáron 4-9 munkanapon belül szállítjuk
Telefonos megrendelés / kérdés
Termékkód:
1021513
A képen látható változat:
Sibiu világos vörösfenyő + larico Fenyő
Magasság:
44,5-68,5 cm
Szélesség:
95 cm
Hossz:
204,5 cm
Fekvõfelület mérete:
90 x 200 cm
Matrac:
Megfelelõ matrac mérete: 90 x 200 cm
Ágyrács:
Megfelelõ ágyrács mérete: 90 x 200 cm
Tömeg:
27.2 kg
Garancia
Az érvényes jogszabályok szerint
Leírás:
Egyszemélyes ágy szép francia stílusban, amely minden hagyományos megjelenésű bútor kedvelőnek megtetszik. Az ágynak a lábainál és a leceinél díszsínek találhatók. Az ágyhoz lehetséges a tárolóhely hozzárendelése. Az ágy nem tartalmazza az ágyrácsot és a matracot. Ezeket a webáruházunkban kiválaszthatja és megrendelheti.
Porto bútorcsalád:
Vigyen házába egy csöppnyi francia stílust. A Porto modellsorozat friss, gyengéd, díszes elemekkel, egyszerű dizájnnal és kellemes színnel jellemezhető. Ügyesen kombinálja a modern és az archaikus elemeket. Az antik bútor kedvelőinek fognak megtetszeni ennek a modellsorozatnak a szegmentjei. Bármilyen szobába alkalmas – nappalik, hálószobák, ebédlők és még a fiatalok szobáiba is. Két féle szín kombinációban kapható: világos sibiu vörösfenyő + larico fenyő vagy természetes burlington tölgyfa.
Anyag:
forgácslap, felületi kezelés – fólia
Kiárusítás:

A kínálat a készlet erejéig él. Amennyiben igényt tart a termékre, illetve több termékre, kérjük a termék(ek) elérhetőségét ellenőrizze ügyfélszolgálatunknál telefonon, chaten, vagy e-mailben.

Értékelések:
100%
1x
Értékelte 1 vásárló
Javasoljuk hozzávásárolni
Kérdése van? Szívesen segítünk
Kérdezzen tõlünk
+36 1 550 7605
Online űrlap
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu